Achillesn13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Σημερα το πρωι ανοιξα τον υπολογιστη μου και οπως καθε μερα η ασυρματη καρτα δικτυου αναγνωριζει το ρουτερ μου και με συνδεει αλλα οταν πηγα να μπω στο γοογλε μου λεει ο υπολογιστης σας δεν ειναι συνδεδεμενος στο διαδικτυο καμια ιδεα;
meletis_m Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Σημερα το πρωι ανοιξα τον υπολογιστη μου και οπως καθε μερα η ασυρματη καρτα δικτυου αναγνωριζει το ρουτερ μου και με συνδεει αλλα οταν πηγα να μπω στο γοογλε μου λεει ο υπολογιστης σας δεν ειναι συνδεδεμενος στο διαδικτυο καμια ιδεα; Kαλησπέρα. Ο υπολογιστής είναι φορητός ή σταθερός? Πες μας το μοντέλο της κ.δικτύου. Δοκίμασε να αφαιρέσεις /ξαναεγκαταστήσεις ή να κάνεις update τους οδηγούς της κ.δικτύου εαν υπάρχουν. Υποθέτω οτι κάτι εαν πάει στραβά να έχεις πρόσβαση στο internet μέσω καλώδιου ethernet. Δοκίμασε αυτά και εδω είμαστε.
Achillesn13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 ο υπολογιστης μου ειναι σταθερος απεγκατεστισα τους drivers της καρτας γραφικων και οταν τους ξαναπερασα μου λεει δεν βρεθηκαν drivers
meletis_m Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 ο υπολογιστης μου ειναι σταθερος απεγκατεστισα τους drivers της καρτας γραφικων και οταν τους ξαναπερασα μου λεει δεν βρεθηκαν drivers Όταν αφαίρεσες τους drivers της κ.γραφικών και μετά δεν είχες internet ή έχεις αφαιρέσει και τους drivers της κ.δικτυου? Γράψε το μοντέλο των 2 καρτών και τι λειτουργικό σύστημα έχεις ώστε να σου δώσω τα κατάλληλα link για να τους περάσεις ξανά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα