Zergoulini Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Ενας φιλος μου μου εστηλε χρηματα μεσω Paypal εδω και 3 μερες. Στο Status του Paypal λεει Complete αλλα εγω δεν εχω παρει ακομα χρηματα στην καρτα. Να αναφερω οτι εχω το Paypal συνδεδεμενο με καρτα Master Card Prepaid πειραιως. Παιζει κατι ή απλα κανει τοσες πολλες μερες η μεταφορα? Ευχαριστω προκαταβολικα.
KiriosD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 μηπως έμειναν/μπηκαν στο balance toy λογαριασμού σου στο paypal; όπως και να χει μπορεί να πάρει μερικές μέρες
mary Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Αν δε κάνεις withdraw, δλδ αν δε τα "στείλεις" στο λογαριασμό τράπεζες σου, δε πρόκειται να τα δεις ποτέ.
KiriosD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 επίσης, πριν αποφασίσεις να τα τραβήξεις από εκεί να δεις αν αξίζει όντως να τα τραβήξεις διότι θα πάρει το paypal τη μίζα του
Zergoulini Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εκανα Capture τα χρηματα. Χρειαζετε να κανω κατι αλλο? Μια φορα που ειχα αγορασει κατι, αλλα το ακυρωσα, ηρθε το refund μετα απο 2 μερες και τα χρηματα μπηκανε κανονικα στην καρτα. Δεν βλεπω καποια επιλογη ωστε να την πατησω. Ανεβασα και ενα Screen Shot. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2015 από Zergoulini
mary Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ξανά λεω πως πρέπει να κάνεις withdraw, να πατήσεις δλδ τη 3η επιλογή και να διαλέξεις το λογαριασμο τραπεζης. Μετά από 2-5 μέρες θα εμφανιστούν στο λογαριασμό σου επίσης, πριν αποφασίσεις να τα τραβήξεις από εκεί να δεις αν αξίζει όντως να τα τραβήξεις διότι θα πάρει το paypal τη μίζα του ποια μίζα; γιατί λες πράγματα που δεν ισχύουν; η τράπεζα θα κρατήσει κάποιο ποσό αν ήταν σε άλλο νόμισμα. Αλλά επειδή είναι σε ευρώ αμφιβάλλω αν θα κρατήσει κάτι. Το paypal δε κρατάει κάτι
Zergoulini Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ξανά λεω πως πρέπει να κάνεις withdraw, να πατήσεις δλδ τη 3η επιλογή και να διαλέξεις το λογαριασμο τραπεζης. Μετά από 2-5 μέρες θα εμφανιστούν στο λογαριασμό σου ποια μίζα; γιατί λες πράγματα που δεν ισχύουν; η τράπεζα θα κρατήσει κάποιο ποσό αν ήταν σε άλλο νόμισμα. Αλλά επειδή είναι σε ευρώ αμφιβάλλω αν θα κρατήσει κάτι. Το paypal δε κρατάει κάτι Απο οτι θυμαμαι το ειχα κανει ηδη Withdraw. Δηλαδη λογικα απο εβδομαδα θα φανουνε. Ετσι δεν ειναι?
mary Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Απο οτι θυμαμαι το ειχα κανει ηδη Withdraw. Δηλαδη λογικα απο εβδομαδα θα φανουνε. Ετσι δεν ειναι? λογικά ναι. Θέλει 2-5 μέρες για να μπούνε στο λογαριασμό σου
KiriosD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Θέλει καμπόσο πάντως, στις αρχες που το δημιουργησα εκανα το μοναδικο μου withdraw και απο τα 50 μου εδωσε στο χερι 43 νομιζω, ηταν το πολυ απλο account ομως αν εισαι upgraded τσιμπαει λιγοτερα. εκτοτε απλα τα αφηνω, αν εχω καποιο ποσο εκει, και οταν ειναι να παρω κατω απλα θα τραβηξει αυτα πρωτα
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μια φορα που ειχα αγορασει κατι, αλλα το ακυρωσα, ηρθε το refund μετα απο 2 μερες και τα χρηματα μπηκανε κανονικα στην καρτα Μη μπερδευεις το refund με αυτο που εκανες τωρα. Στο refund τα χρηματα επιστρεφουν εκει απο οπου βγηκαν. Οταν ομως βρεθουν λεφτα στο paypal balace με καποιομ αλλο τροπο (αν σου τα εστειλε φιλος η πουλησες κατι για παραδειγμα) πρεπει να τα κανεις withdraw εκει που θες. Οντως καποιος παιρνει προμηθεια για αυτο, νομιζω η τραπεζα αλλα δεν ειμαι σιγουρος. 1
newtech Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Απο οτι θυμαμαι το ειχα κανει ηδη Withdraw. Δηλαδη λογικα απο εβδομαδα θα φανουνε. Ετσι δεν ειναι? Αν το screenshot που ανεβασες ειναι ετσι και τωρα στο account σου δεν εχεις κανει WITHDRAWAL! Τα χρηματα ειναι στο PAYPAL σου.
Zergoulini Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Αν το screenshot που ανεβασες ειναι ετσι και τωρα στο account σου δεν εχεις κανει WITHDRAWAL! Τα χρηματα ειναι στο PAYPAL σου. Ακομα ετσι ειναι. Δεν βλεπω καπου να εχει επιλογη WITHDAWAL. Κανω κατι λαθος? Edit: Ειμαι μεγαλο βλημα. Το WITHDRAWAL ητανε μπροστα στα ματια μου. Linkαρα το IBan της τραπεζας και ολα οκ. 1-2 εργασιμες μου εργαψε. Ευχαριστω για το χρονο σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα