Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καιρό κοιτάζω κινητά ώστε να βρω κάποιο το οποίο να προσφέρει μέγιστη απόδοση σε συνάρτηση με την τιμή του, καθώς να υπάρχει και τρόπος να αγοραστεί αν δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά.

Μετά από αρκετό ψάξιμο, μου έκανε κλικ το JIAYU S3  με τον νέο MT6752 και τα 3GB RAM του.

Ψάχνοντας να το βρω διαθέσιμο είδα πως μόνο η έκδοση με τα 2GB είχε γίνει διαθέσιμη και πως πολύς κόσμος ανέμενε την 3GB έκδοση.

Το κινητό το είχα σταμπάρει στο reportspam στην τιμή των 160€ .................

Σήμερα περνώντας για μια ματιά το είδα πλέον διαθέσιμο για προπαραγγελία στα 190€ !  Είμαι ένα κλικ πριν την αγορά του.

Αυτά που με τραβάνε, είναι τα 3GB RAM , η υποδοχή για κάρτα μνήμης, η αποσπώμενη 3000mAh μπαταρία, η 1080p οθόνη, ο καινούριος οκταπύρηνος και ότι είναι δίκαρτο.

Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας για το αν αξίζει σε αυτή την τιμή !

http://www.report me for spam/jiayu-s3-mtk6752-64-bit-octa-core-3gb-ram-55-inch-ips-fhd-screen-android-44-4g-lte-smartphone-g-35452?currency=EUR

Αν το κατάστημα είναι αξιόπιστο!

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Το καταστημα ειναι οκ. Απλα δεν εχουν το κινητο, ειναι  σε pre-order. Θα ελεγα λοιπον να μην δωσεις ακομα χρηματα.

1ον γιατι δεν ξερεις αν αυτη θα ειναι η τελικη τιμη, ειναι συχνο το φαινομενο η τιμη pre-order να ειναι χαμηλοτερη για να τσιμπησει κοσμος.

2ον για να μην πληρωνεις "αερα"

3ον για να μην τρεχουν οι μερες στο paypal (αν και νομιζω απο 1/1/15 εχει επεκταθει το χρονικο οριο του dispute).

Με λιγα λογια, περιμενε και εσυ οπως και οι υπολοιποι το κινητο να γινει in stock. (εγω θα περιμενα παραπανω, να το παρουν και καποιοι στα χερια τους και να μην ειμαι εγω ο beta tester, αλλα οκ, αυτο ειναι προσωπικη γνωμη)

Δημοσ.

Το καταστημα ειναι οκ. Απλα δεν εχουν το κινητο, ειναι  σε pre-order. Θα ελεγα λοιπον να μην δωσεις ακομα χρηματα.

1ον γιατι δεν ξερεις αν αυτη θα ειναι η τελικη τιμη, ειναι συχνο το φαινομενο η τιμη pre-order να ειναι χαμηλοτερη για να τσιμπησει κοσμος.

2ον για να μην πληρωνεις "αερα"

3ον για να μην τρεχουν οι μερες στο paypal (αν και νομιζω απο 1/1/15 εχει επεκταθει το χρονικο οριο του dispute).

Με λιγα λογια, περιμενε και εσυ οπως και οι υπολοιποι το κινητο να γινει in stock. (εγω θα περιμενα παραπανω, να το παρουν και καποιοι στα χερια τους και να μην ειμαι εγω ο beta tester, αλλα οκ, αυτο ειναι προσωπικη γνωμη)

Συμφωνώ απόλυτα!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ιδιο τηλέφωνο χαζεύω κι εγώ εδώ και καποιες μέρες.  Λογικά όμως η έκδοση των 3gb θα κάνει κάνα μήνα ακόμα να κυκλοφορήσει. Βάλε και άλλο τόσο  μεχρι να σου έρθει πάμε στους 2 μήνες. Έτσι  παρήγγειλα τελικά προχθές την έκδοση των 2 gb από εδώ  που είναι σε stock και ήδη ταξιδεύει για Ελλάδα. Άλλωστε απ τα 2 στα 3 gb δεν αλλάζουν και πολλα πράματα . Περισσότερο πιστευω ειναι ψυχολογικός ο λόγος που  θέλουμε τα 3.  Άσε που πιστευω πως θα έχει και τουλάχιστον  60 - 70 € παραπάνω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...