Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλη την παρέα.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κλιματιστικό inverter για θέρμανση και ψύξη ενός χώρου περίπου 35m2

Βλέποντας τα διαθέσιμα μοντέλα, θα έλεγα ότι υπάρχει μια σειρά φθηνών κλιματιστικών (inventor, gree, midea κ.λ.π.) και από εκεί και μετά το πράγμα ξεφεύγει στην τιμή.

Τα ακριβότερα μοντέλα εκτός από πολλά άλλα "καλούδια", ως επί το πλείστον διαθέτουν και ιονιστή, κάτι που με ενδιαφέρει, αφού είμαι καπνιστής και ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί ως γραφείο.

Ρωτώντας γνωστούς, άκουσα ότι η κατανάλωση του ιονιστή είναι τέτοια, που κάνει την χρήση του απαγορευτική.

Γνωρίζει κανείς να μου πει αν αυτό αληθεύει;

Και αν ναι, τότε τι πρέπει να κάνω; 

να αγοράσω ξεχωριστό ιονιστή;

να ξεχάσω τον ιονιστή εντελώς;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Βλέπω οι (αυτόνομοι) ιονιστές έχουν κατανάλωση πολύ κάτω από 100W. Και οι ενσωματωμένοι σε κλιματιστικά, παρόμοιοι θα είναι. Αμελητέα κατανάλωση λοιπόν, μην σε ανησυχεί.

Δημοσ.

Να κοψεις το καπνισμα το σκεφτηκες ποτε ?  και οχι για να εξοικονομισεις χρημα αλλα χρονια  !

• Like 2
Δημοσ.

Βλέπω οι (αυτόνομοι) ιονιστές έχουν κατανάλωση πολύ κάτω από 100W. Και οι ενσωματωμένοι σε κλιματιστικά, παρόμοιοι θα είναι. Αμελητέα κατανάλωση λοιπόν, μην σε ανησυχεί.

Γι αυτό ρωτάω αν πρέπει να αγοράσω αυτόνομο ιονιστή αντί να αγοράσω ένα ακριβότερο κλιματιστικό με ενσωματωμένο ιονιστή.

Δεν είμαι σίγουρος ότι η πολύ μικρή αυτή κατανάλωση ισχύει και για τον ιονιστή του κλιματιστικού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...