Melissa_virus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. Έχω κάνει λογαριασμό στο ebay - paypal και αγοράζω διάφορα και πουλάω πραγματάκια. Το θέμα είναι ότι σήμερα μου άνοιξαν case στο Paypal λόγο νομοθεσίας της Ευρωπαικής ένωσης, ότι ξεπέρασα το "όριο συναγερμού" και ότι αν πάω στο τάδε όριο θα με κλειδώσουν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ότι θα με κλειδώσουν. Καλά την παλεύουν? Αφού πουλάω πράγματα μέσω Ebay και όλα φαίνονται με μαγαζί στο ebay , τα ποσοστά τους και οι 2 τα αρμέγουν, τι μπούρδες είναι αυτά...Τους έστειλα κάτι χαρτιά, ταυτότητα, βιβλιάριο και την φορολογική που φαίνεται πάνω η διεύθυνση κατοικίας μιας και την ζητούσαν. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι τέτοιο? Τι έκανε? Τι μπορείς να κάνεις άμα θες να πουλάς χωρίς ζαλούρα με όριο σε ποσό? Υπάρχει περίπτωση να φορολογηθώ από Ελλάδα? Από ότι έχω διαβάσει - καταλάβει πληρώνω είδη φόρο στην Ευρωπαική ένωση σαν κάτοχος λογαριασμού, εκτός Λουξεμβούργου. Αν τα έχω καταλάβει δλδ καλά. Εφόσον πληρώνω έναν "φόρο" δεν θα πληρώσω και 2ο ε?2ο θέμα, μέσα στο paypal είδα ότι μπορώ να κάνω upgrade το account. Εκεί μέσα ζητάει bussness information από ότι είδα... Εγώ αφού δεν έχω εταιρία στα χαρτιά στην Ελλάδα, μπορώ να κάνω το upgrade? Και πόσο χρεώνετε αυτή η αναβάθμιση?Έχει περάσει κανένας αντίστοιχα προβλήματα? Και αν ναι τι έκανε? Ευχαριστώ πολύ
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Πρεπει να ξεκινήσεις εμπορική επιχείρηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα