Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στο Volume label δώσε το όνομα που θες να έχει ο δίσκος (αυτό θα βλέπεις στο ο υπολογιστής μου), μετά ναι, next

τελεια τον ειδε ! τωρα πως μεταφερω οτι δεν θελω στο hdd και πως μπορω να βαλω τους 6 φακελους (shortcut) στον hdd (π.χ. downloads,eikones κ.α.)? συγνωμη αμα σε επριξα δεν το κατεχω πολυ  :-D  :-D

Δημοσ.

Θες δηλαδή να μεταφέρεις τα πράγματα απο τον SSD σε αυτόν τον δίσκο και να πετάξεις συντομεύεις στην επιφάνεια μπροστά;

Πας στο ο υπολοιγστής μου, ανοίγεις τον δίσκο, φτιάχνεις τους φακέλους με δεξί κλίκ. Μετά τους γεμίζεις με τα πράγματα που θες απο τον άλλον (πας στους φακέλους, δεξί κλίκ αποκοπή και μετά στον καινούργιο δίσκο δεξί κλίκ επικόληση στον σωστό φάκελο). Μετά πατάς δεξί κλίκ και αποστολή στην επιφάνεια εργασίας που λέει δημιουργία συντόμευσης.

Δημοσ.

Θες δηλαδή να μεταφέρεις τα πράγματα απο τον SSD σε αυτόν τον δίσκο και να πετάξεις συντομεύεις στην επιφάνεια μπροστά;

Πας στο ο υπολοιγστής μου, ανοίγεις τον δίσκο, φτιάχνεις τους φακέλους με δεξί κλίκ. Μετά τους γεμίζεις με τα πράγματα που θες απο τον άλλον (πας στους φακέλους, δεξί κλίκ αποκοπή και μετά στον καινούργιο δίσκο δεξί κλίκ επικόληση στον σωστό φάκελο). Μετά πατάς δεξί κλίκ και αποστολή στην επιφάνεια εργασίας που λέει δημιουργία συντόμευσης.

α κανονικα δλδ ! δεν εχω θεμα ! γιατι ολος ο user ειναι πανω στον ssd ! και αυτοματα αποθηκεθονται στος 6 φακελους αναλογως! δλδ να κανω μια απλη μεταφορα του user φακελου !

Δημοσ.

Μην κάνεις αποκοπή ολόκληρου του φακέλου, μόνο τα αρχεία σου λίγα λίγα και βάζε τα στον σωστό φάκελο στον άλλο δίσκο.

ναι αλλα πως θα το κανω να καταλαβαινει πως οποτε κατεβαζω κατι να πηγαινει στον φακελο downlaods στον hdd και οταν περναω φωτο να πηγαινουν στα pictures ! νομιζω οτι αυτο γινετε γιατι ονομαζονται και shortcut .. κανω λαθος ?

Δημοσ.

Αυτό είναι ρύθμηση του κάθε προγράμματος, εσύ πρέπει να τα ρυθμίσεις να στα περνάνε στο μέλλον σε εκείνο το φάκελο, και τον  browser και το πρόγραμμα για τις φωτογραφίες. Με τι browser μπαίνεις;

Δημοσ.

Αυτό είναι ρύθμηση του κάθε προγράμματος, εσύ πρέπει να τα ρυθμίσεις να στα περνάνε στο μέλλον σε εκείνο το φάκελο, και τον  browser και το πρόγραμμα για τις φωτογραφίες. Με τι browser μπαίνεις;

με chrome !ξερω πως να το κανω να αποθηκευονται ολα αυτα που κατεβαζω σε εναν φακελο ! λοιπον ! παω απλα δημιουργω φακελους στον hdd και μετα μεταφερω απο ssd σε hdd απλα και ωραια και μετα διαγραφω τον φακελο user απο ssd για να μην εχω διπλα τα πραγματα σωστα ?

Δημοσ.

Σωστά με την διαφορά οτι τον φάκελο User δεν τον διαγράφεις, είναι του συστήματος, ούτε το εικόνες ούτε το έγγραφα, χρειάζονται, άμα θες να διαγράψεις διέγραψε τα περιεχόμενα των φακέλων, όχι τους φακέλους.

Δημοσ.

Σωστά με την διαφορά οτι τον φάκελο User δεν τον διαγράφεις, είναι του συστήματος, ούτε το εικόνες ούτε το έγγραφα, χρειάζονται, άμα θες να διαγράψεις διέγραψε τα περιεχόμενα των φακέλων, όχι τους φακέλους.

ωραια :) ευχαριστω πολυ φιλε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...