Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Έχω έναν 500ari σε ένα HP laptop (windows 7 64bit)

Έχω περάσει μέσα σειρές και mp3 (45gb total).

Είδα σήμερα ότι μου βγάζει 215 of 485 free.

Υποψιάστηκα ότι κάτι δεν πάει καλά. με defrag πρόγραμμα μου έβγαλε αυτήν την κατάσταση.. unmovable αρχεία.

Τι μπορεί να συμβαίνει και εγώ 260 (άντε βάλε windows+drivers+τα αρχεία που έχω 100 σύνολο)

(Δεν εχω ουτε games.. εχω office 2003 και ουτε ενα μεγάλο app)

Ευχαριστω πολύ

28sbg3p.png

Υγ. Στο wisecare  μου τα βγαζει "Τμηματα"

Πρωτη φωρα το βλεπω αυτο..

Δημοσ.

Κατέβασε το treesize και δες που χάνονται τα GB, απο εκεί και πέρα τρέξε κανένα ccleaner, κανένα malwarebytes, δεν μπορεί να τον δέσμευσε απο μόνος του ο δίσκος τον χώρο :P

Δημοσ.

Κατέβασε το treesize και δες που χάνονται τα GB, απο εκεί και πέρα τρέξε κανένα ccleaner, κανένα malwarebytes, δεν μπορεί να τον δέσμευσε απο μόνος του ο δίσκος τον χώρο :P

ccleaner και malware ολα οκ.. 

το treesize το κατεβαζω τωρα.. το θεμα ειναι τι τα ΔΕΣΜΕΥΕΙ (δεν ειναι σκουπιδια.. κλειδωμενα ειναι)

System volume information... 150gb :\

Πως γενιν αυτο?

Δημοσ.

Για δες και ο κάδος πόσο % έχει, μετά κοίτα μην έχεις βάλει κανένα όριο στον δίσκο. Δοκίμασε να κλείσεις και το hibernate αλλα τόσα GB απο εκεί δεν πρέπει να είναι.

Για κλείσε και την επαναφορά συστήματος μπας και... Win 7?

Ντώσει πενάλντι :P

Δημοσ.

Για δες και ο κάδος πόσο % έχει, μετά κοίτα μην έχεις βάλει κανένα όριο στον δίσκο. Δοκίμασε να κλείσεις και το hibernate αλλα τόσα GB απο εκεί δεν πρέπει να είναι.

Για κλείσε και την επαναφορά συστήματος μπας και... Win 7?

Ντώσι πενάλντι :P

10gb εχω.

Hybernate δεν πρεπει να εχω κανει ποτε.. (sleep μονο)

Πως θα τα δω αυτα?

Δημοσ.

Τα αρχεία μέσα στον φάκελο λες; Δεν σε αφήνει να μπεις; (τσεκαρισμένο να φαίνονται τα κρυφά και μην αποκρύπτονται τα αρχεία συστήματος).

Δωσε δικαιώματα στον χρήστη σου για να μπεις, τώρα το είδα δεν σε αφήνει αλλιώς.

Δημοσ.

Τα αρχεία μέσα στον φάκελο λες; Δεν σε αφήνει να μπεις; (τσεκαρισμένο να φαίνονται τα κρυφά και μην αποκρύπτονται τα αρχεία συστήματος).

Τι μπορω να κανω?

Απο που θα δω το hibarnate ή επαναφορα αν καταλαμβανει τοσο χώρο.

Δημοσ.

Το hibernate νομίζω είναι disabled απο αρχής, αν δεν το πείραξες (και αν δεν βλέπεις ένα αρχείο hiberfile.sys στον c χήμα) δεν έχει θέμα, η επαναφορά απλά δες αμα έχεις πολλά σημεία επαναφοράς, σβήσε όσα δεν χρειάζεσαι (ή σβήσε την επαναφορά τελείως).

Μπες μέσα στον φάκελο να δεις που ακριβώς σου τρώει τα GB καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...