Evoliasmenos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα,αγορασα πριν 3-4μερες εναν hdd wd caviar blue 3.5 500gb apo σκρουτζομαγαζο...ο δισκος μια χαρα κτλ αλλα τον κουμπωνω σε ενα σχετικα παλιο desktop σιγουρα 7ετιας και διαθετει και sata υποδοχες...τελοςπαντων τον κουμπωσα πανω(ξεχασα να αναφερω οτι εχε εναν ακομα δισκο συνδεδεμενο με καλωδιοταινια και ειναι καμια 70gb)μπηκα σε bios,κουμπωσα μονο τον καινουργιο δεν εγινε τπτ...δεν τον βλεπει καθολου...τι να φταιει???κουμπωσα επισης sata καλωδιωση τον εδωσα και ρευμα δειχνει οτι λειτουργει σιγα-σιγα ζεσταινεται κιολας αλλα δεν φαινεται πουθενα...αυτη την στιγμη ειμαι μεσα απο το πισι της δουλειας...πληροφοριες σχετικα με μητρικη η να ανεβασω καμια φωτο για να καταλαβετε καλυτερα αυτα που λεω απο τις 21:15 και μετα...μεχρι στιγμης εχεις κανεις καμια υποψια το τι να συμβαινει??? Υ.Γ μηπως να παρω ενα external case 3.5 και να τον κανω εξωτερικο με συνδεση usb???
achilles_g_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δεν το βλέπει στο bios ή δεν εμφανίζεται στον υπολογιστή? Για το δεύτερο πρέπει να τπν κάνεις νέο τόμο μέσα από τη διαχείριση δίσκων (δεξί κλικ στον υπολογιστή μου).
Evoliasmenos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δεν φαίνεται πουθενά...ούτε στον υπολογιστή μου ούτε στο bios
achilles_g_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μπορείς να πας στη διαχείριση δίσκων και να ανεβάσεις ένα screenshot??
Evoliasmenos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μπορείς να πας στη διαχείριση δίσκων και να ανεβάσεις ένα screenshot?? επειδη ειμαι στη δουλεια τωρα δεν μπορω να ανεβασω screenshot...στην διαχειριση παντως μου βγαζει κατι για ενα via raid κατι τετοιο με ενα θαυμαστικο...(πρεπει να μπει σε ατσι mode???)και αν ναι πως θα το κανουμε αυτο
Evoliasmenos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 οριστε και η εικονα απο την διαχειριση
achilles_g_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δεν εννοούσα αυτό. Δεξί κλικ στο υπολογιστής μου και βρες την διαχείριση.
Evoliasmenos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δεν εννοούσα αυτό. Δεξί κλικ στο υπολογιστής μου και βρες την διαχείριση. και τωρα? και τωρα? παιδια τον κανω ενα φορματ...γιατι το λειτουργικο ειναι οτι να ναι...τα λεμε σε κανενα 2ωρο
Evoliasmenos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά μόλις άνοιξε...με νέα Windows 7 ultimate...ο δίσκος δεν φαίνεται ακόμα πουθενά...και έκανα και reset το bios....(είναι σε ahci mode) τι να κάνω τώρα?
nikos903 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. Ποια είναι η μητρική; Σε ποια ακριβώς θέση της μητρικής έχεις συνδέσει τον δίσκο;
Evoliasmenos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. Ποια είναι η μητρική; Σε ποια ακριβώς θέση της μητρικής έχεις συνδέσει τον δίσκο; καλησπερα αυτη εδω ειναι....http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=A7V880
nikos903 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Bios έχεις το τελευταίο; Το VIA Sata BOOTROM στο Advanced είναι disabled? Άμα ξεσυνδέσεις τον άλλο δίσκο και το cdrom πάλι δεν τον βλέπει στο bios?
Evoliasmenos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Bios έχεις το τελευταίο; Το VIA Sata BOOTROM στο Advanced είναι disabled? Άμα ξεσυνδέσεις τον άλλο δίσκο και το cdrom πάλι δεν τον βλέπει στο bios? bios τωρα κατεβασα απο εκει το τελευταιο...θα το φλασαρω σε λιγο...ομως βρηκα αυτα ριξε λιγο μια ματια... http://support.asus.com/faq/detail.aspx?SLanguage=en&p=1&m=A7V880&s=10&hashedid=d2Gi3Hr6quXOk51C&os=&no=967AE01F-E477-0A29-4EC2-A6455EE3B94E
nikos903 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το bios άστο για το τέλος, είναι παλιά μητρική και άμα σου κλατάρεις στο update θα σου μείνει στα χέρια Δες την επιλογή άμα είναι enabled ή disabled, μετά βρες σωστούς drivers για τον controller και άμα δεν τον δει βλέπουμε.
Evoliasmenos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το bios άστο για το τέλος, είναι παλιά μητρική και άμα σου κλατάρεις στο update θα σου μείνει στα χέρια Δες την επιλογή άμα είναι enabled ή disabled, μετά βρες σωστούς drivers για τον controller και άμα δεν τον δει βλέπουμε. μισο να κανω restart για να μπω bios και επιστρεφω σε 5 λεπτα...το λινκ που σου εστειλα στο τελος το ειδες??? Είναι στο enabled να το αφήσω έτσι?είμαι μέσα από το κιν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα