Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το έκανα αυτό χωρίς τους σφυκτηρες :-P που μπορώ να βρω σφυκτηρες παιδιά ?

στα jumbo... facepalm

• Like 1
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σοβαρά ουπς συγγνώμη δεν το ήξερα.. Κανένα άλλο τίπ? Υπάρχει έτσι για να μην ρωτάω συνέχεια. Πήγα πήρα μια ξυλοκολλα αλλά μάλλον δεν κάνει δουλειά. Έχετε καμία πρόταση ?

Δημοσ.

Σοβαρά ουπς συγγνώμη δεν το ήξερα.. Κανένα άλλο τίπ? Υπάρχει έτσι για να μην ρωτάω συνέχεια. Πήγα πήρα μια ξυλοκολλα αλλά μάλλον δεν κάνει δουλειά. Έχετε καμία πρόταση ?

Ήταν ειρωνεία, μην πας και ζητάς σφιγκτήρα στα jumbo!

• Like 1
Δημοσ.

Στην ιερά οδό λίγο πριν τον Κηφισό στο ρεύμα προς Αιγάλεω νομίζω έχει ένα μαγαζί με εργαλεία, γενικά σε οποιοδήποτε μαγαζί με εργαλεία, Αθηνάς, Σπύρου πάτσι και ένα σωρό άλλα μαγαζιά πιο διάσπαρτα.

Αν το ξύλο δεν είναι μελαμίνη(που ο θεος να την κάνει ξύλο μαζί με τά mdf)  μια χαρά είναι η ξυλόκολλα αρκεί να την αφήσεις να στεγνώσει, αν δεν σου κάνει τότε βίδες ή καρφάκια.

Δημοσ.

Ωραία και τελευταία πληροφορίες θέλω να βάλω δύο ανεμιστήρες τι βιδεςωθα χρειαστώ και τι νούμερο μύτη να βάλω στο τρυπάνι?

Επίσης μου πρότειναν αυτό το dremelhttp://www.skroutz.gr/s/3527336/Skil-165AA.htmlτο έχει κανείς ?

Δημοσ.

Μάστορα, το dremel που θα σου χρειαστεί;   Ξυλόκολλα, βίδες, τρυπανάκια θα βρεις σε χρωματοπωλείο.  

Το κόλπο με το καδρόνι που κόβεις το ξύλο θα αποτύχει εάν η σέγα είναι φθηνή και ακόμα χειρότερα εάν είναι και η λεπίδα. 

Για καλύτερη κοπή θα κόβεις ελάχιστα πιο έξω από την γραμμή και ύστερα ισιώνεις με λίμα ξύλου. Έπειτα θα πάρεις γυαλόχαρτο και θα το κολλήσεις σε μια σταθερή επίπεδη επιφάνεια και θα τρίψεις το ξύλο που δουλεύεις επάνω του. Θα περάσεις πρώτα χοντρό γυαλόχαρτο και θα το πας όσο ψηλό θες.   

Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις την καλύτερη δυνατή κοπή.  Τις άκρες επίσης μπορείς να τις φας με αυτόν τον τρόπο.

Με την σέγα μπορείς να κόψεις και πλάγια αν εννοείς σε γωνία 45 μοιρών μετακινώντας την μεταλλική της βάση εάν το υποστηρίζει.

Δημοσ.

Ήταν ειρωνεία, μην πας και ζητάς σφιγκτήρα στα jumbo!

κάνεις λάθος το jumbo εχει φέρει και εργαλεία.

επίσης στα carefour που είναι supermarket εχει σφιγκτήρες στον τομέα των εργαλείων. (Carefour σπάτα και γέρακα)

Δημοσ.

πηγαινε μια βολτα σε ενα "χρωματα-σιδηρικα-εργαλεια" και ασε λογικη και φαντασια να κανουν τη δουλεια τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...