Hellaslover Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα. Εχω 2 ερωτησεις 1. Μενω εξωτερικο και δε μπορω να δω mega και ant1 λογο οτι δεν εκπεμπουν εκτος Ελλαδας. Υπαρχει καποιος τροπος να κρυψω το ip η να μπω με proxy και να βλεπω; δε τα γνωριζω καλα αυτα.. 2. Υπαρχει καποιο σιτε που να εχει ευρωπαικα καναλια οπου να δουλευουν τα περισσοτερα; Αν εχει και τα ελληνικα μεσα καλυτερα αλλα δεν ειναι αναγκη. thanks
Hellaslover Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 τι εννοεις; ολα δωρεαν δεν ειναι που κανουν live streaming; το mega το βρηκα απο stasinos.tv και δουλευει.
TheELF Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Προφανώς εννοεί αν θες να πληρώνεις για το proxy για να είναι ποιο καλό,αξιόπιστο. Δοκίμασε το hola! μαζί με το browser σου, δίνει vpn ,είναι ελεύθερο και πολύ καλό ,για τα αμερικάνικα που βλέπω εγώ καμιά φορά τουλάχιστον.
Hellaslover Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 εισαι ωραιος! μια χαρα δουλευει το hola. Χρονια εψαχνα τροπο να δω αντ1, να σαι καλα φιλε σ'ευχαριστω! Για να εχω μια ιδεα ομως τι κανει αυτο τωρα; αν διαλεξω ελλαδα το pc μου θα φενεται απο ελλαδα σε οτι σιτε παω?
TheELF Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Γενικά έχει μια λίστα με σελίδες από μόνο του και όταν καταλαβαίνει ότι είναι από π.χ. ελλάδα θα δίνει αυτόματα ελληνική διεύθυνση. Πέρα από αυτό,μπορείς σε όποιο σιτε και να πας να πατήσεις το εικονίδιο του hola και να διαλέξεις μια χώρα,θα φαίνεται σαν να είσαι από εκείνη την χώρα. Δεν ξέρω τώρα αν πιάνει παντού ή αν υπάρχουν κάποιες σελίδες που το καταλαβαίνουν και το απαγορεύουν,αλλά στης λίγες σελίδες που το ήθελα εγώ δούλευε μια χαρά.
arc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 τι εννοεις; ολα δωρεαν δεν ειναι που κανουν live streaming; το mega το βρηκα απο stasinos.tv και δουλευει. (μιλάω για ελληνικά sites, που ρωτάς στο αρχικό μήνυμα) Δωρεάν το παρέχουν τα ίδια τα sites όταν η Ip είναι ελληνική. Οταν εισαι στο εξωτερικό πρέπει να χρησιμοποιήσεις proxy/vpn με ελληνική ip (δεν ξέρω κάποια) ή εναλλακτικούς τρόπους. Με δωρεάν δεν εχεις σταθερές και καθολικές υπηρεσίες.
Hellaslover Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Το μονο που προσεξα ειναι οτι οταν ανοιξω το ιντερνετ και παω να δω αντ1, και ας εχω την ελληνικη σημαια, δε παιζει κατευθειαν αλλα με ενα απλο refresh δουλευει κανονικα μετα. Δε με ενοχλει καθολου ομως. Δεν θυμαμαι να εχω αντιμετωπισει προβλημα ποτε με αλλα ελληνικα καναλια. Χωρις το Hola μπορουσα να δω ολα τα καναλια απο Star μεχρι κατι γελεια-τοπικα εκτος απο αντ1 mega και alpha. Το alpha δεν εβγαζε καποιο μηνυμα οτι και καλα ειμαι εκτος ελλαδας αλλα μου εδειχνε ενα θαυμαστικο και καλα οτι δεν εκανε load το βιντεο η σα να θελω κανα plug in. Τωρα με το Ηολα το alpha μου βγαζει μια διαφημιση της κοσμοτε στην αρχη και μετα παλι αυτο το θαυμαστικο-αρα δε δουλευει γενικα τωρα το αλφα. Ο λογος που mega και αντ1 δε δειχνουν εξωτερικο οτι γιατι υπαρχουν πακετα εδω που μπορεις να αγορασεις να εχεις ελληνικα καναλια με μηνιαια συνδρομη στη τηλεοραση και δε θελουν να χασουν πελατεια, αλλα δεν αξιζουν. Πληρωνεις 50 δολλαρια περιπου και δε δειχνουν τιποτα live εκτος απο τα πρωινα αν δε κανω λαθος.
IOSTEFO Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 δοκίμασε και αυτό το xbms η kodi. http://www.insomnia.gr/topic/556871-online-tv/
Hellaslover Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 ωραιο προγραμμα, το κατεβασα. Αλλα δε μπορω να βρω καναλια που να δουλευουν...τα ελληνικα με helllenic tv δουλευουν ολα αλλα απο ξενα οσα add ons δοκιμασα αντε να δουλευουν 3-4. Υπαρχει καποιο add on η source/link με ξενα καναλια και να δουλευουν; ακυρο. το βρηκα μεσο phoenix add on ολα καλα μεχρι στιγμης
JohnnieGR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Εδώ τα παίζει όλα φίλε, http://tvfromgreece.com/ και εδώ http://tv-greek-live.blogspot.com/
adi32 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 ξερει κανεις τι ειναι αυτο ? http://getstreams.net/#chart
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα