zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 εδω σχεδον ολοι οι επαγγελματιες στελνουν αντικαταβολη. Προχθες παιρνω ενα καταστημα, του λεω στελνεις? -βεβαιως!δωσε στοιχεια. Οταν παρελαβα το δεμα ειχε περιπου 6 ευρω σε γραμματοσημα... αν δεν το επαιρνα τα φεσωνοταν. και που με ηξερε για να στειλει? μια τηλ επικοινωνια 2 λεπτων ειχαμε... Όλα σχεδόν τα μαγαζιά στέλνουν αντικαταβολή, για πολλούς πελάτες είναι ο πιο εύκολος τρόπος πληρωμής. Απλά την χρεώνουν λίγο παραπάνω συνήθως
barman_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 5 ευρω σημερα απο αθηνα θεσσαλονικη,μου φανηκε πολυ οικονομικα.μικρο φυσικα το προιον(δισκος)
forgotten Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 5 ευρω σημερα απο αθηνα θεσσαλονικη,μου φανηκε πολυ οικονομικα.μικρο φυσικα το προιον(δισκος) τα μαγαζια εχουν καλυτερες τιμες στα μεταφορικα λογω ποσοτητας που στελουν κατι που ενας ερασιτεχνης πωλητης δεν εχει
barman_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 τα μαγαζια εχουν καλυτερες τιμες στα μεταφορικα λογω ποσοτητας που στελουν κατι που ενας ερασιτεχνης πωλητης δεν εχει ναι απολυτα κατανοητο.ωστοσο εχω την εντυπωση οτι πληρωνα παραπανω. ασχετο,η αθηνα εχει αρκετα καλυτερες τιμες στα eshop της..το ιδιο απο εδω μου εβγαινε 10 ευρω πιο πανω και επρεπε να το παραλαβω εγω..
Alejandro Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Πριν από κανένα χρόνο είχα αγοράσει από τις αγγελίες μια κάρτα γραφικών των 300 ευρώ από ένα παλικάρι από την Κρήτη. Μου ζήτησε να κάνω κατάθεση και όχι αντικαταβολή και μου έδωσε τα πλήρη στοιχεία του (ακόμα και τα τηλέφωνα και site της επιχείρησής του), με το επιχείρημα ότι και με αντικαταβολή μπορεί να μου στείλει ένα άδειο κουτί. Τον εμπιστεύτηκα και του έκανα την κατάθεση. Ομολογώ πως μέχρι να παραλάβω και να δοκιμάσω την κάρτα είχα ένα άγχος αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και ήταν κομπλέ η όλη συναλλαγή. Σίγουρα θα ξανά αγόραζα από τον συγκεκριμένο. Το μόνο καλό με την κατάθεση είναι πως έχεις ένα ονοματεπώνυμο και μπορείς κατά μια έννοια να διασταυρώσεις τα στοιχεία του άλλου. Από την πλευρά μου σαν πωλητής έχω δώσει πράγματα και με αντικαταβολή και χέρι με χέρι. Στη δεύτερη περίπτωση μια οθόνη, ένα κινητό και ένα desktop, ήρθαν οι αγοραστές στο σπίτι μου και τα έλεγξαν επί τόπου, ώστε να μην υπάρχουν θέματα. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει καμία πραγματική διασφάλιση και τα περισσότερα ποσά είναι τέτοια που και στραβή να γίνει, καμία αρμόδια αρχή δε θα ασχοληθεί. Αξιολογήσεις και συμμετοχή είναι ένα μικρό αλλά όχι ασφαλές κριτήριο και από εκεί και πέρα οι πωλητές προσπαθούμε με τον τρόπο μας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των αγοραστών και αντίστροφα οι αγοραστές προσπαθούμε να ψυχολογήσουμε όσο μπορούμε τους πωλητές. Καλό είναι οι συνεννοήσεις μέσω PM ή email, ώστε να υπάρχει πάντα αποδεικτικό. Δεν μου έχει τύχει ποτέ στραβή μέχρι σήμερα. Σαν πωλητής φροντίζω να είμαι πάντα διαθέσιμος τηλεφωνικά και επικοινωνώ με τους αγοραστές μετά την παραλαβή για να δω αν έχουν κάποιο θέμα ή αν όλα είναι καλά. Στη θέση του topic starter, θα περίμενα το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα και αν τελικά ο αγοραστής δεν παραλάβει, θα του έβαζα μια αρνητική αξιολόγηση με αναλυτική περιγραφή και τέλος.
Socratis_g Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 εαν δεν έχεις πολλές αξιολογήσεις δύσκολο να σου κάνει ο αλλος κατάθεση. εκτος αθήνας μόνο έτσι πουλαω. αλλιώς ούτε για πλάκα ελτα και αντικαταβολές. εμένα παλιά ένα μνάκι εδω απο το φόρουμ (με 0 αξιολογήσεις), συμφώνησε να μου τα καταθέσει. του εστειλα και εγώ φωτογραφίες με αυτό που πούλαγα πακεταρισμένο τα πάντα. και την αλλη μέρα που κοίταγα το web banking δεν είχε βάλει τα χρήματα. φυσικά δεν είχα κάνει την αποστολή στην οποία πόνταρε η απλά το μετάνιωσε. του εστειλα σμσ και μαιλ και εννοείται δεν απάντησε ποτέ. και μου το έχει κάνει και δευτερος αλλη φορά.
barman_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 συμβαινει.εγω σπαζομαι οταν δινω προσωπικα στοιχεια(λογαριασμο,ονομα κτλ) και κανει αυτο που λες
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Αγοραστής που εξαφανίστηκε... Γρηγορα στο... νικολουλι...
RottenLungs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Και ναι ΜΕΤΑ απο 1 μιση μήνα μου ήρθε το ρολόι πίσω (η ειδοποίηση, αύριο θα το παραλάβω). Ξαναμπαίνει η αγγελία, κάτι παιδιά που δηλώσανε ενδιαφέρον ας μου στείλουν τώρα πμ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο χέρι-χέρι η αγοραπωλησία σε μετρό Ή με κατάθεση σε τράπεζα. Ρωτήστε και τα παιδιά που έχουν αγοράσει απο εμένα εδω στο φόρουμ και θα σας πουν οτι είμαι ΟΚ.
Mau-Maus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ρωτήστε και τα παιδιά που έχουν αγοράσει απο εμένα εδω στο φόρουμ και θα σας πουν οτι είμαι ΟΚ. Και αν αποφασισεις εσυ απο και μπρος να μην εισαι οκ τι θα κανω εγω μετα ? θα ψαχνω να βρω τον RottenLungs απο το ινσομνια που καποτε ηταν οκ ? 1
RottenLungs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Αν και αν .... αν Πολλά τα Αν. Υπάρχουν και μαγαζιά που πουλάνε ρολόγια καινούρια. Μάλλον προς τα εκει πρέπει να προσανατολιστείς.
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Και αν αποφασισεις εσυ απο και μπρος να μην εισαι οκ τι θα κανω εγω μετα ? θα ψαχνω να βρω τον RottenLungs απο το ινσομνια που καποτε ηταν οκ ? Και η αντικαταβολή ρίσκο είναι maus, οπότε όποιος θέλει ρισκάρει λίγο παραπάνω 1
Mau-Maus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 μονο το χερι χερι ειναι λυση κ αυτο στα ρολογια με μεγαλο ρισκο μιας και υπαρχουν ψευτιες που δουλευουν για κανα 10λεπτο! φιλε ts δεν σε εθιξα μην το παιρνεις προσωπικα , δεν λεει κατι ενα προφιλ εδω , αυτο εννοω .. 1
RottenLungs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Για την αυθεντικότητα σίγουρα θα υπάρχει τρόπος να το πιστοποιήσω. Όταν το πήγε ο πατέρας μου για να του βάλει μπαταρία ο ρολογάς του είπε τι μηχανισμός έχει (προέλευση κτλ.), τι κουμπιά φοράει, κρύσταλλα κτλ. Και αυτα με μία ματιά. Φαντάζομαι ένας επώνυμος ρολογάς, άμα το πιστοποιήσει θα είναι αρκετή απόδειξη για τον αγοραστή. ΑΛΛΑ και πάλι αν θέλει ο άλλος θα βρεί τρόπο να το αμφισβητήσει. Τι να σου πω; Να πάμε παρέα στον ρολογά; Κι αυτό είναι μία λύση. (Ήδη με έχει βάλει σε μπελάδες αυτό το ρολόι και έχω χάσει και 25 λεπτά αναμονή σε ΕΛΤΑ, 4€ και λογικά άλλα τόσα λεπτά όταν θα το πάρω - στο τέλος θα το σουτάρω απο το παράθυρο, να το πάρει ο γύφτος που περνάει κάθε Σάββατο)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 χέρι με χέρι + εγγύηση θες να πεις, γιατί και πάλι επι τόπου δεν μπορείς να το ελέγξεις σχολαστικά... προφανώς μιλάω γενικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα