Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Ο υπολογιστής μου desktop HP με windows 8 εχει στην μητρικη του καρτα ηχου την ITD higth def....

Μόλις τοποθετούμε εσωτερικα μια ακομη καρτα ηχου χανεται η καρτα της μητρικής.Δεν υπαρχει πουθενα ουτε στην διαχειριση συσκευών...Βγαζουμε την δευτερη καρτα εμφανιζεται  η μητρικη..

Μια λυση και πολλές ευχαριστίες...

Δημοσ.

Ποιος ειναι ο τελικος σκοπος? Να παιρνεις ηχο απ 'την καρτα ηχου της μητρικης ενω εχεις ταυτοχρονα συνδεδεμενη μια ξεχωριστη καρτα ηχου πανω στη μητρικη?

• Λύση
Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορεί να θέλει κάποιος να έχει πάνω από 1 κάρτα, σε κάθε περίπτωση φυσικά δε θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα.

Εξαφανίζεται και από την διαχείριση συσκευών δηλαδή; Έχεις κοιτάξει στο bios τί ρυθμίσεις σου δίνει για την onboard κάρτα μήπως θέλει κάτι από εκεί αλλαγή; (μήπως λέω μήπως αν και δεν το έχω δει ποτέ, να απενεργοποιεί την onboard αν βρει άλλη σε κάποια θύρα PCI - ναι ξέρω κάτι τέτοιες ρυθμίσεις έχουν για κάρτες γραφικών but anyway :P )

Δημοσ.

Αυτο με το bios δεν το κοιταξα ,το πρωι που θα ασχοληθω παλι ,αλλα δεν ειναι καπως σπανιο  να απενεργοποιειται η καρτα της μητρικης οταν  συνδεεται αλλη καρτα;

Στα win7 δεν συμβαινει  κατι τετοιο,φαινονται ολες οι καρτες ήχου.

Για τον Σαινομπι λεω οτι για την συγκεκριμενη εργασια  χρειαζονται οχι μονο δυο αλλα και τρεις καρτες ηχου ,καθεμια  δουλεύει ενα συγκεκριμενο  προγραμμα,αν  καταφερω την δευτερη τοτε για την τριτη εχω μια καλη εξωτερικη καρτα  που πιστεύω θα την δεχτεί..

Δημοσ.

Καλημερα για να βοηθαμε και καποιους άλλους εχει δικιο  ο Νικος ελυσα το προβλημα ακριβως απο  το bios .κατι συνεβαινε και  αποσυνδεονταν η καρτα της μητρικης ,την ενεργοποιησα και ολα  πανε καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...