papa marina Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 σας παρακαλω βοηθειστε με δεν ξερω τωρα 5 μερες κολλαει στη εναρξη παταω το κουμπι τον κλεινω κανα δυο φορες και την τριτη ξεκολαει εκανα επιδιορθωσει τιποτα δεν εβγαλε τι να φταιει?? 1
KiriosD Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μπορεί να φταίει η μπαταρία και να θέλει αλλαγή μπορεί κάτι μεσα να μην είναι κουμπωμένο καλά σε αυτά βάλε επεξεργαστή και γραφικών αν δεν ακουμπάει η ψύκτρα καλά μπορεί και άλλα, για αρχή αυτά
papa marina Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Φοβαμαι να ανοιξω το κουτι δεν ξερω απο αυτα ξερετε καποιο προγραμμα ισως να κανει διαγνωση πρβληματων;;αν εχει θεμα σε αυτα που μου ειπατε αν παω σε τεχνικο ποσο θα παει ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
KiriosD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ανάλογα τις χρεώσεις του καθενός, μπορώ να φανταστώ από 15 έως και 30 αλλα τι να πω, δε μπορώ να σε πιέσω να κάνεις κάτι που δε θέλεις/φοβάσαι
papa marina Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μου εβγαλε αυτο Sent from my iPhone using Insomnia Εχω θεμα και με σκληρο;;; Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2015 από papa marina
genius_13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Κατέβασε κάποιο πρόγραμμα για να ελέγξεις την κατάσταση του σκληρού σου. (π.χ http://www.hdsentinel.com/)Είναι πολύ πιθανό να ευθύνεται αυτό.
papa marina Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 μου εβγαλε αυτο δεν ξερω τι σημαινει μπορω να το επιδιορθωσω?και με ποιο τροπο?ευχαριστω μου εβγαλε αυτο δεν ξερω τι σημαινει μπορω να το επιδιορθωσω?και με ποιο τροπο?ευχαριστω μου εβγαλε αυτο δεν ξερω τι σημαινει μπορω να το επιδιορθωσω?και με ποιο τροπο?ευχαριστω εβγαλε αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα