Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ειμαι 29 ετών 1.80 και εδώ και αρκετό καιρό έχω ξεκινήσει γυμναστική στο σπίτι ξεκινάω πάντα με ζέσταμα  (εννοειίαι  :-D ) έχω βαράκια των 6 κιλών 3+3 κανώ  3 μερες την βδομαδα απο 1 ώρα θέλω αν κάποιος ξέρει να μου πει σκέφτομαι να αγοράσω ένα λάστιχο με βαθμο δυσκολίας κίτρινο και σκεφτομαι να πάρω και μια μπάρα ίσια χωρίς βάρη δεν έχω ούτε προχωρημένο επίπεδο τι θα με συμβουλεύατε να κάνω να αγοράσω μπάρα η όχι ετσι κι αλλιως το λάστιχο θα το αγοράσω απλά θα ήθελα ποιο πολύ να μου πέιτε την γνώμη σας για την μπάρα ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν με το θέμα post-329221-0-27463100-1422298655_thumb.jpg <<<<--------->>> η μπάρα που θέλω να αγορασω

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί θέλεις μπάρα χωρίς βάρη? Εάν δεν σε παίρνουν τα κιλά, τότε πιστεύω σου αρκούνε και τα βαράκια.

Μπορείς και με τα βαράκια να εκτελέσεις πάρα πολλές ασκήσεις.

Ρίξε μια ματιά εδώ για παραδείγματα: http://www.bodybuilding.com/exercises/finder/

Δημοσ.

Να σε δω να σηκώνεις μπάρα χωρίς βάρη και ας πεθάνω  :cry:  :cry: :P

Συνέχισε λίγο ακόμα με τα βαράκια και μετά πας στην μπάρα τουλάχιστον να μπορείς να βάζεις 10+10... Θα σου έλεγα να πάρεις και αυτή την μπάρα που βάζουν στην πόρτα (να την βάλεις καλά όμως γιατί έχω δει πολλά :P). Μπορείς να κάνεις βέβαια και πολλές ασκήσεις που δεν χρειάζεσαι για αρχή όργανα. Μόνο με το βάρος του σώματός σου.

Δημοσ.

Senior memper λεει.

Δεν είναι καν Παρασκευή .

Γυμνασμένο κορμί το βάρος της μπάρας είναι αμελητέο, για αυτο που θες να κάνεις.

Ξεκίνα με το λάστιχο και βλέπεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...