zio10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Αυτό το "κάτι παραπάνω" μας έχει φάει! ήδη έχει ξεφύγει από το μπάτζετ, κάπου πρέπει να μπει φρένο νομίζω, μια χαρά είναι
Kostas93 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 εχεις απόλυτο δίκιο, αλλά sata II seagate 2.5" δε μου "κάθεται" καλά.ας πάει τουλάχιστον σε αυτόν http://www.e-shop.gr/toshiba-dt01aca050-500gb-sata3-p-PER.333616 1
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δεν πρόσεξα ότι είχε βάλει 2.5άρι sata2, για ποιο λόγο? Συμφωνώ για τον Toshiba, μια χαρά για τα λεφτά του
Kostas93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 δε ξέρω για ποιο λόγο, πάντως μου έκανε εντύπωση που κανεις δε το σχολίασε.απλά είναι κρίμα για ~10-12 ευρώ να χάσει διπλάσια χωρητικότητα, βέβαια με αλλουνού χρήματα κουμάντο δε κάνω, οπότε αν δε μπορεί ας πάρει τουλάχιστον τον toshiba. 2
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Και είναι στα ίδια λεφτά και 7200 ο Toshiba, εννοείται προτιμότερος!
hackerW32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 τον δισκο δεν τον ειχα προσεξει καν παλι καλα που εχουμε και τον κωστα ημουν φενεται τοσο παθιασμενος με το να επιλέξει τον 7600 που δεν κοιταγα τα αλλα κομματια
Kostas93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 μικρό το κακό, αφού υπάρχει ο toshiba στα ίδια χρήματα.Δεν έχει σημασία αν το είδα εγώ ή κάποιος άλλος, σημασία έχει να προτείνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον ts προκειμένου να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα μπορει τα χρήματά του και σε αυτό έχω να πω πως βγήκε πολύ ωραίο σύνολο.
nikosgkil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Παλι καλα πριν κανουμε την παραγγελια μετα που σας εδειξα τη φωτο προσεξα και εγω τον δισκο και λεω τι;;; πήραμε τον τοσιμπα αλλα κ αλλο κουτι, λογω εμφάνισης... αυτο: http://www.e-shop.gr/supercase-cl03a-black-p-PER.911850 εχει κανεις καμια γνωμη;; Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις!
Kostas93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 καλύτερα να μην αλλάξεις κουτί, είναι καλύτερο αυτό που είχες.
nikosgkil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Το ειπα στο φίλο μου αλλα ηθελε το αλλο..:/ καλύτερο ως προς ποιότητα κατασκευής;
Kostas93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 χωρους, ποιοτητα, ροη αερα, γενικα καλυτερο
nikosgkil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 οκ θα το ξαναπω και ότι γίνει! σας ευχαριστώ παιδιά!!
KiriosD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί τέτοιος πανικός με το κουτί σε low end μοντέλο μία που θα μπουν τα κομμάτια και μετά θα ξανανοίξει αααν και όταν γίνει αναβάθμιση ροη αέρα; ε σιγά την ανάγκη που υπάρχει εφόσον χωράνε αυτά που χρειάζονται προτείνω πως υπερτερεί η εμφάνιση να είναι και ποιοτικότερο βέβαια, αλλά εφόσον δεν υπάρχουν μηχανικά κομμάτια τι μπορεί να πάθει πια 1
nikosgkil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί τέτοιος πανικός με το κουτί σε low end μοντέλο μία που θα μπουν τα κομμάτια και μετά θα ξανανοίξει αααν και όταν γίνει αναβάθμιση ροη αέρα; ε σιγά την ανάγκη που υπάρχει εφόσον χωράνε αυτά που χρειάζονται προτείνω πως υπερτερεί η εμφάνιση να είναι και ποιοτικότερο βέβαια, αλλά εφόσον δεν υπάρχουν μηχανικά κομμάτια τι μπορεί να πάθει πια δίκιο έχεις απλά όπως είπε και ο Κώστας πιο πάνω ο καθένας προτείνει ότι καλύτερο γνωρίζει ευχαριστώ πάντως
nikosgkil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά ξανάκαλησπέρα. Προέκυψε το εξής: Αφού έστειλε την παραγγελία ο φίλος μου, τον πήραν σήμερα από το eshop και του είπαν πως ο επεξεργαστής δουλεύει με μέγιστο 1600MhZ RAM και όχι 2400MhZ που βάλαμε εμείς! Ισχύει κάτι τέτοιο;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα