Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το "κάτι παραπάνω" μας έχει φάει! :P ήδη έχει ξεφύγει από το μπάτζετ, κάπου πρέπει να μπει φρένο νομίζω, μια χαρά είναι

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δε ξέρω για ποιο λόγο, πάντως μου έκανε εντύπωση που κανεις δε το σχολίασε.
απλά είναι κρίμα για ~10-12 ευρώ να χάσει διπλάσια χωρητικότητα, βέβαια με αλλουνού χρήματα κουμάντο δε κάνω, οπότε αν δε μπορεί ας πάρει τουλάχιστον τον toshiba.

• Like 2
Δημοσ.

τον δισκο δεν τον ειχα προσεξει καν :mellow:

παλι καλα που εχουμε και τον κωστα

ημουν φενεται τοσο παθιασμενος με το να επιλέξει τον 7600 που δεν κοιταγα τα αλλα κομματια

Δημοσ.

μικρό το κακό, αφού υπάρχει ο toshiba στα ίδια χρήματα.
Δεν έχει σημασία αν το είδα εγώ ή κάποιος άλλος, σημασία έχει να προτείνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον ts προκειμένου να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα μπορει τα χρήματά του και σε αυτό έχω να πω πως βγήκε πολύ ωραίο σύνολο.

Δημοσ.

Παλι καλα πριν κανουμε την παραγγελια μετα που σας εδειξα τη φωτο προσεξα και εγω τον δισκο και λεω τι;;; πήραμε τον τοσιμπα αλλα κ αλλο κουτι, λογω εμφάνισης...

αυτο:

http://www.e-shop.gr/supercase-cl03a-black-p-PER.911850

εχει κανεις καμια γνωμη;;

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις! :)

Δημοσ.

Γιατί τέτοιος πανικός με το κουτί σε low end μοντέλο

μία που θα μπουν τα κομμάτια και μετά θα ξανανοίξει αααν και όταν γίνει αναβάθμιση

ροη αέρα; ε σιγά την ανάγκη που υπάρχει

εφόσον χωράνε αυτά που χρειάζονται προτείνω πως υπερτερεί η εμφάνιση

να είναι και ποιοτικότερο βέβαια, αλλά εφόσον δεν υπάρχουν μηχανικά κομμάτια τι μπορεί να πάθει πια

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί τέτοιος πανικός με το κουτί σε low end μοντέλο

μία που θα μπουν τα κομμάτια και μετά θα ξανανοίξει αααν και όταν γίνει αναβάθμιση

ροη αέρα; ε σιγά την ανάγκη που υπάρχει

εφόσον χωράνε αυτά που χρειάζονται προτείνω πως υπερτερεί η εμφάνιση

να είναι και ποιοτικότερο βέβαια, αλλά εφόσον δεν υπάρχουν μηχανικά κομμάτια τι μπορεί να πάθει πια

δίκιο έχεις απλά όπως είπε και ο Κώστας πιο πάνω ο καθένας προτείνει ότι καλύτερο γνωρίζει :) ευχαριστώ πάντως 

Δημοσ.

Παιδιά ξανάκαλησπέρα. 

Προέκυψε το εξής: 

Αφού έστειλε την παραγγελία ο φίλος μου, τον πήραν σήμερα από το eshop και του είπαν πως ο επεξεργαστής δουλεύει με μέγιστο 1600MhZ RAM και όχι 2400MhZ που βάλαμε εμείς!

Ισχύει κάτι τέτοιο;;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...