Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.. είχα πάρει μια κάρτα από την τράπεζα eurobank το 2008 πού μου είχαν εγκρίνει το ποσό των 5000 ευρώ που από αυτά έβγαλα τα 300 ευρώ και τα 300 ευρώ έπρεπε να καταθέσω πάλι με δόσεις.. τα οποία δεν τα έδωσα ποτέ. τα πρώτα 2 χρόνια μου ερχόντουσαν χαρτιά στο σπίτι για να πληρώσω την δόση αλλά δεν την πλήρωσα..μετά σταμάτησαν να μου στέλνουν χαρτιά εδώ και κάτι χρόνια... πήγα πριν λίγες μέρες στην τράπεζα με τον αριθμό λογαριασμού να για να κοιτάξουν και καλά αν είναι ξεχρεωμένο το ποσό γιατί δεν θυμάμαι.. το κοιτάει και μου λέει ότι δεν βλέπει κάτι μέσα είναι κενό και ότι πάνε χρόνια.. με ρώτησε αν έχω το εξοφλητικό και είπα ότι και καλά δεν θυμάμαι. μου είπε ότι δεν βλέπει κάτι μέσα..... και ρωτάω τώρα κάποιος που να γνωρίζει καλύτερα.. μήπως το ποσό παραγράφηκε επειδή έχουν περάσει σχεδόν 7 χρονιά.. ας μου πει κάποιος που γνωρίζει..... ευχαριστώ 

• Like 1
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα χρεη στις τραπεζες απο οτι θυμαμαι, παραγραφονται μετα απο 20 ετη…..

Αλλα δεν παιρνω και ορκο.  :X

Δημοσ.

Αν ρωτήσει κανείς αν το θεωρείς σωστό να ασχολούμαστε με λαμόγια και καλά τι θα πεις;

σιγά νομοταγή 

• Like 2
Δημοσ.

Μήπως έχει φύγει το δάνειο πλέον από την τράπεζα και έχει πάει σε δικηγορικό γραφείο? Βέβαια λογικα θα σου είχαν στείλει κάποιο εξώδικο τόσα χρόνια η ο ένας η ο άλλος. Εκτός αν εχεις αλλάξει διευθύνσεις τηλέφωνα κλπ κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Μήπως έχει φύγει το δάνειο πλέον από την τράπεζα και έχει πάει σε δικηγορικό γραφείο? Βέβαια λογικα θα σου είχαν στείλει κάποιο εξώδικο τόσα χρόνια η ο ένας η ο άλλος. Εκτός αν εχεις αλλάξει διευθύνσεις τηλέφωνα κλπ κλπ.

δεν εχω αλλάξει διεύθυνση 

Δημοσ.

Για να καταλάβω.

Το ποσό που ενέκριναν στην πιστωτική ήταν 5000 ευρώ. Ωραία

Από τα 5000 ευρώ εσύ πήρες μόνο 300 (για να κάνεις πχ κάποια αγορά) και για τα οποία σου έβγαλαν κάποιες μηνιαίες δόσεις τις οποίες δεν πλήρωσες ποτέ.

Ε μπορεί να μην συνέφερε την τράπεζα να κινήσει δικαστικές διαδικασιες για τόσο μικρή οφειλή και να σου έσβησε το χρέος.

Δημοσ.

Αν χρωσταγες σε καναν αλλο θα λεγα οτι πρεπει να πληρωσεις...Μιλαμε ομως για τραπεζες τα μεγαλυτερα λαμογια του πλανητη και ειδικα για ελληνικη τραπεζα που χορτασε απο τοσες ενεσεις ρευστοτητας με τα λεφτα του κοσμακι...

ΥΓ:Τωρα προσεξα οτι ειναι και Eurobank οποτε ευγε φιλε μου!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Αν χρωσταγες σε καναν αλλο θα λεγα οτι πρεπει να πληρωσεις...Μιλαμε ομως για τραπεζες τα μεγαλυτερα λαμογια του πλανητη και ειδικα για ελληνικη τραπεζα που χορτασε απο τοσες ενεσεις ρευστοτητας με τα λεφτα του κοσμακι...

ΥΓ:Τωρα προσεξα οτι ειναι και Eurobank οποτε ευγε φιλε μου!!!!

Άμα θες να κλέψεις υπάρχουν χιλιάδες δικαιολογίες..

Τα ίδια λέγανε και αυτοί που κλέβαν την εφορία..Άφου μας πίνει το αίμα ας την κλέψουμε.

• Like 11
Δημοσ.

Η περίπτωση του φίλου σίγουρα έχει φύγει από την τράπεζα και έχει ανατεθεί σε δικηγορικό γραφείο. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να μην δόθηκε ποτέ λόγω μικρής οφειλής αλλά δεν νομίζω. Και φυσικά υπάρχει και η περίπτωση να δόθηκε εκ των υστέρων εντολή από την τράπεζα να διαγράψουν την οφειλή από το δικηγορικό γραφείο και να μην την κυνηγήσουν πράγμα απίθανο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...