Runner25 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 μην το κανεις, κιλα παιρνεις ευκολα αλλα δυσκολα χανεις
_hopelesscase_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Καλά τα λέτε όλοι! Εγώ πάντως σήμερα χτύπησα αναβάθμιση: Βουτάω κομματάκια τυριού τσένταρ σε onion chutney. Και το πηγάδι δεν έχει πάτο. 1
RottenLungs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Καλα το βράδυ πολλοί μπαίνουμε σε φάση να φάμε καμια μαλακία. Ειδικά αν έχει προηγηθεί τπτ άλλο. Υπάρχει fast-food υγεινό αλλα πρέπει αν το έχεις με την μαγειρική αλλιώς μόνο fast δεν είναι. Εγω και burger (με φιλέτο κοτόπουλο ) και τυλιχτά φτιάχνω (με δικό μου μπόμπα τζατζίκι) αλλα σπάνια και συνήθως όταν έρθει κόσμος (σε bbq φάση). Αλλιώς τυλιχτά απο σουβλάτζίδικο που ξέρεις. Για λιγούρες εγω αυτό που κάνω είναι μία τούμπανι αραβική, μία φέτα κατσικίσιο τυρί, μία κ.γ. μαγιονέζα ή μουστάρδα, πολύ ποσότητα και διάφορα είδη σαλάτας και ντομάτα. Πεντανόστιμο κατ'εμέ και αν βάλεις μουστάρδα φούλ υγιεινό. Αν θες να το κάνεις ακόμα πιο τούμπανο ένας μελάτο βραστό αυγό. Άλλη γρήγορη λύση είναι φυσικά οι μακαρονάδες (μανιτάρια, πιπεριές κτλ.), όπου μπορείς να βάλεις ένα πακέτα μακαρόνια και να σαβουριάζεις για ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ. Και αν ξέρεις να φτιάχνεις και ωμές σάλτσες, είναι και γαμάτα και υγιεινά. 1
teoepi2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 το υγειινό που το είδατε; λολ δύο post ανέφεραν σπιτικά burger ως υγειινά... το πρόβλημα του fast food είναι οι ζύμες, όχι τα κρέατα που στο κάτω κάτω βάζεις ότι θες εσύ δεν έχει σημασία αν θα το φτιάξεις μόνος σου ή αν θα το παραγγείλεις, πάλι ψωμί θα έχει μην ονειρεύεστε ότι αυτά που φτιάχνετε σπίτι σας είναι υγειινά ή ότι αν πάρεις burger φιλέτο αντί μπιφτέκι και φρέσκιες πατάτες αντί κατεψυγμένες τρως τπτ υγειινό, οι ποσότητες λίπους και ζάχαρης που γλυτώνεις δεν συγκρίνονται με τη ποσότητα της ζύμης για τις μακαρονάδες το αφήνω ασχολίαστο αν θέλετε πιο υγειινό fast food πάρτε μερίδα γύρο ή μερίδα μπιφτέκια και αποφύγετε το ψωμί 10 φορές καλύτερα μια μερίδα απέξω χωρίς πίτα και ψωμιά παρά σπιτικό burger και σουβλάκι τώρα σε πίτσα και ζυμαρικά δεν γίνεται κάτι, είτε τα φτιάξεις μόνος σου είτε τα παραγγείλεις το ίδιο πράγμα είναι, άντε να γλυτώσεις λίγη ζάχαρη και αλάτι στο σπίτι
RottenLungs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Α καλα επιστήμονας... Επειδή είναι της μόδας τα gluten free, ξαφνικά το ψωμί έγινε ανθυγιεινό. Τα σπιτικά burger,σημαίνει οτι και την ζύμη την φτιάχνει μόνο σου. Και ακόμα και δυσανεξία στην γλουτένη να έχεις πάλι μπορείς να φτιάξεις. Το αλάτι φυσικά και το χρειάζεται ο οργανισμός σε φυσιολογικές ποσότητες. Επίσης αν δεν θες μακαρόνια, πανεύκολα τα αλλάζεις με ρύζι ατμού (ή και το ρύζι είναι ανθυγιεινό κατ'εσέ) όπως κάνω εγω πολλάκις. Και οτι θα άκουγα οτι η μερίδα γύρος, που είναι οτι σάπιο έχει περισσέψει τυλιγμένο σε μία σούβλα να ψήνεται στους 200 βαθμούς, πιο υγιεινό απο ένα καλαμάκι σε πίτα, ποιος να το πίστευε. Τέσπα, άμα έχεις ασχοληθεί έστω και λίγο με την διατροφή, θα ήξερες οτι μεγάλες αλήθειες δεν υπάρχουν και κάθε μέρα βγαίνουν καινούριες (σοβαρές, γιατι απο τις άλλες βγαίνουν κάθς δευτερόλεπτο) μελέτες που αποδεικνύουν τα αντίθετα. ΑΛΛΑ οτι ο γύρος μερίδα είναι πιο υγιεινός απο μία pesto μακαρονάδα, παίζει να είσαι απο τους λίγους που το υποστηρίζουν. Τέσπα, τέλος το offtopic. 1
De@th L0rd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μου αρέσει που μερικοί το γαμάτε στο junk και το λέτε κ με περηφάνια λες και συμβάλετε στη μελέτη της θεωρίας των χορδών ένα πράγμα. Ρε μλκς υπάρχουν 2 περιπτώσεις. Ή είστε χοντροί και γουστάρετε να αγκομαχάτε όταν δένετε τα κορδόνια σας, ή είστε εκτομορφικοί και τρώτε 3000 θερμίδες τη μέρα σε αηδίες και επειδή δε παίρνετε κιλά νομίζετε ότι είστε γαμάτοι κ υγιείς... Αυτά ισχύουν μόνο στην εφηβεία κ ΑΝ. Άλλο να τρώς μια φορά στις 2 βδομάδες καμια αηδία απέξω κι άλλο κάθε 3 κ λίγο. Τα φαγητά απέξω έχουν τόσα πρόσθετα κ αλάτι που γαμάνε τον οργανισμό πέρα από την ικανότητά του να επιδιορθώνει τη κάθε ζημιά. Τράνς, κορεσμένα, ω6 διαλύουν το κυκλοφορικό μαζί με το αλάτι που ανεβάζει τη πίεση. Θα φθάσετε 40+ χρονών και δε θα σας κάνει κούκου ρε . Φάτε κ τίποτα νορμάλ, όλο σως, τυριά , και λίπη... Μου γυρίσατε τ' άντερα πάλι πρωί πρωί 9
d_gkal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Απαπαπα. Τι διαβαζω πρωι πρωι! Αχαχαχα Μονο τζανκ ρεεεεεε
revolver1990 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Απαπαπα. Τι διαβαζω πρωι πρωι! Αχαχαχα Μονο τζανκ ρεεεεεε Α να χαθείς Junk διαίτης(αν θέλεις low bf) αντί για κουνουπίδι μπορείς να βάλεις oat fiber με μηδενικές θερμίδες αν θέλεις να είσαι απόλυτα αυστηρός
evabb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εννοείς, να του δωσω να καταλαβεις χωρις να υπαρχει αυριο; Νταξει για το μπροκολο τροπος του λεγειν, βασικα νιωθω ΟΚ με αυτα που τρωω συνηθως. Τωρα ομως που "εκατσα" λιγο ψυχολογικα, προσπαθω (προφανως εσφαλμενα) να αναβαθμισω ψυχολογια με εξτρα λιπη και υδατανθρακες, με τα γνωστα αποτελεσματα 1.προσωρινο χαϊλικι, ειδικα σε συνδυασμο με προβολη σειρων 2.δεν μπορω να παρω ποδια η και μυαλο το επομενο πρωι, και η σκεψη μου ειναι comfort food λεγεται αυτο που κανεις αλλα δεν προκειται να σε βοηθησει με την ψυχολογια σου αυτο ειναι το μονο σιγουρο. απο την αλλη ειναι ωραιο το σαπισμα για λιγες μερες. αμα κανεις την πατατια καντη σωστα ρε παιδι μου. εγω γενικα τρωω ολο μλκς αλλα αυτο τον καιρο θελω σαν πρεζονι μπεργκερς και πατατες με μπεικον και τσενταρ αλλα πολυ τσενταρ μα παρα πολυ!!!! μονο τσενταρ δεν τρως αλλα δεν το ξερεις. 3
teoepi2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Α καλα επιστήμονας... Επειδή είναι της μόδας τα gluten free, ξαφνικά το ψωμί έγινε ανθυγιεινό. Τα σπιτικά burger,σημαίνει οτι και την ζύμη την φτιάχνει μόνο σου. Και ακόμα και δυσανεξία στην γλουτένη να έχεις πάλι μπορείς να φτιάξεις. Το αλάτι φυσικά και το χρειάζεται ο οργανισμός σε φυσιολογικές ποσότητες. Επίσης αν δεν θες μακαρόνια, πανεύκολα τα αλλάζεις με ρύζι ατμού (ή και το ρύζι είναι ανθυγιεινό κατ'εσέ) όπως κάνω εγω πολλάκις. Και οτι θα άκουγα οτι η μερίδα γύρος, που είναι οτι σάπιο έχει περισσέψει τυλιγμένο σε μία σούβλα να ψήνεται στους 200 βαθμούς, πιο υγιεινό απο ένα καλαμάκι σε πίτα, ποιος να το πίστευε. Τέσπα, άμα έχεις ασχοληθεί έστω και λίγο με την διατροφή, θα ήξερες οτι μεγάλες αλήθειες δεν υπάρχουν και κάθε μέρα βγαίνουν καινούριες (σοβαρές, γιατι απο τις άλλες βγαίνουν κάθς δευτερόλεπτο) μελέτες που αποδεικνύουν τα αντίθετα. ΑΛΛΑ οτι ο γύρος μερίδα είναι πιο υγιεινός απο μία pesto μακαρονάδα, παίζει να είσαι απο τους λίγους που το υποστηρίζουν. Τέσπα, τέλος το offtopic. ότι να ναι όμως... μου αρέσει το 'α καλά επιστήμονας' αφού δεν ξέρετε γιατί δεν διαβάζετε τουλάχιστον; πρώτον δεν μίλησε κανείς για γλουτένη... υποθέτω έκανες ένα search και την κόλλησες πάντως εγώ όταν έγραψα για τις ζύμες δεν μιλούσα για γλουτένη δεύτερον το ψωμί δεν έγινε ξαφνικά ανθυγειινό... οι ζύμες είναι το νούμερο ένα ανθυγειινό πράγμα στα φαγητά... ολόκληρο internet, μόνο για τη γλουτένη βρήκες; μου αρέσει που λες ότι 'έχεις ασχοληθεί έστω και λίγο με την διατροφή' και το μόνο που σου ρχεται στο μυαλό για τη ζύμη είναι... η γλουτένη τρίτον, ε φυσιολογικά πρόσθεσες πιο μετά ότι στα σπιτικά burger σημαίνει ότι και την ζύμη θα την φτιάξεις μόνος σου ε τώρα τι να πω, το αποτέλειωσες... μα πού γράφει ότι αν φτιάξεις ζύμη σπίτι σου, είναι υγιεινή; τι λέμε τόση ώρα;... μου θυμίζεις τη μάνα μου, προτιμάει να φάει σνίτσελ σπιτικό παρά καθαρό φιλέτο από παραγγελία γιατί σπιτικό=υγειινό... τέταρτον, συμφωνούμε οι ιατροί έχουν κάνει πολλά λάθη σε θεωρητικό επίπεδο για ρώτα όμως κάποιον που του πέφτει το σάκχαρο και που μπορεί να μετρήσει επί τόπου τις αλλαγές (άρα δεν μιλάμε θεωρητικά): τι του έχουν πει να τρώει, γλυκά ή ψωμάρες; διάβασε μετά τι κάνουν τα σάκχαρα στα αγγεία σου χωρίς αρχικό πρόβλημα από τα σάκχαρα, γίνεται τα τριγλυκερίδια από το γύρο να σε βλάψουν; για διάβασέ τα αυτά πρώτα... πέμπτον, ναι, επαναλαμβάνω είναι προτιμότερο να φας τη λίγδα του γύρου από το να πάρεις μια πίτα καλαμάκι, λιγότερο θα βλάψει τον οργανισμό σου ε τι να κάνουμε τώρα να το αλλάξουμε επειδή εσύ νομίζεις ότι αν φτιάξεις σπίτι σου burger με σπιτική ζύμη τρως υγειινά; κάνε ότι θες, τι άλλο να σου πω anyway, δεν νομίζω πως είμαστε offtopic, το πρόβλημα με το fast food είναι οι ζύμες και είναι δύσκολο να φτιάξεις υγιεινό fast food για τον απλό λόγο ότι το βασικό συστατικό είναι οι ζύμες είτε είναι πίτσα, sandwich, burger, πίττες κτλ όλα αυτά που λέτε επίσης βλάπτουν, αλάτι, extra ζάχαρη, λίπη και έλαια αλλά οι διαφορές μεταξύ σπιτικού και fast food είναι μικρές και το σημαντικότερο από αυτά είναι η extra ζάχαρη που υπάρχει στις πατάτες, στη ζύμη, στις σως
Mikeasdf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μου αρέσει που μερικοί το γαμάτε στο junk και το λέτε κ με περηφάνια λες και συμβάλετε στη μελέτη της θεωρίας των χορδών ένα πράγμα. Ρε μλκς υπάρχουν 2 περιπτώσεις. Ή είστε χοντροί και γουστάρετε να αγκομαχάτε όταν δένετε τα κορδόνια σας, ή είστε εκτομορφικοί και τρώτε 3000 θερμίδες τη μέρα σε αηδίες και επειδή δε παίρνετε κιλά νομίζετε ότι είστε γαμάτοι κ υγιείς... Αυτά ισχύουν μόνο στην εφηβεία κ ΑΝ. Άλλο να τρώς μια φορά στις 2 βδομάδες καμια αηδία απέξω κι άλλο κάθε 3 κ λίγο. Τα φαγητά απέξω έχουν τόσα πρόσθετα κ αλάτι που γαμάνε τον οργανισμό πέρα από την ικανότητά του να επιδιορθώνει τη κάθε ζημιά. Τράνς, κορεσμένα, ω6 διαλύουν το κυκλοφορικό μαζί με το αλάτι που ανεβάζει τη πίεση. Θα φθάσετε 40+ χρονών και δε θα σας κάνει κούκου ρε . Φάτε κ τίποτα νορμάλ, όλο σως, τυριά , και λίπη... Μου γυρίσατε τ' άντερα πάλι πρωί πρωί #YOLO 1
d_gkal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι και αλλοι ερωτευμενοι με το τζακ Ντάνιελς μπεργκερ στα tgi ή μονο εγω? Τρεχουν σαλια τωρα... 2
thomasG4 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι και αλλοι ερωτευμενοι με το τζακ Ντάνιελς μπεργκερ στα tgi ή μονο εγω? Τρεχουν σαλια τωρα... Seriously dude, άμα δεν τρολάρεις πρέπει να το κοιτάξεις το πράγμα πριν είναι αργά.
RottenLungs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ότι να ναι όμως... μου αρέσει το 'α καλά επιστήμονας' αφού δεν ξέρετε γιατί δεν διαβάζετε τουλάχιστον; πρώτον δεν μίλησε κανείς για γλουτένη... υποθέτω έκανες ένα search και την κόλλησες πάντως εγώ όταν έγραψα για τις ζύμες δεν μιλούσα για γλουτένη δεύτερον το ψωμί δεν έγινε ξαφνικά ανθυγειινό... οι ζύμες είναι το νούμερο ένα ανθυγειινό πράγμα στα φαγητά... ολόκληρο internet, μόνο για τη γλουτένη βρήκες; μου αρέσει που λες ότι 'έχεις ασχοληθεί έστω και λίγο με την διατροφή' και το μόνο που σου ρχεται στο μυαλό για τη ζύμη είναι... η γλουτένη τρίτον, ε φυσιολογικά πρόσθεσες πιο μετά ότι στα σπιτικά burger σημαίνει ότι και την ζύμη θα την φτιάξεις μόνος σου ε τώρα τι να πω, το αποτέλειωσες... μα πού γράφει ότι αν φτιάξεις ζύμη σπίτι σου, είναι υγιεινή; τι λέμε τόση ώρα;... μου θυμίζεις τη μάνα μου, προτιμάει να φάει σνίτσελ σπιτικό παρά καθαρό φιλέτο από παραγγελία γιατί σπιτικό=υγειινό... τέταρτον, συμφωνούμε οι ιατροί έχουν κάνει πολλά λάθη σε θεωρητικό επίπεδο για ρώτα όμως κάποιον που του πέφτει το σάκχαρο και που μπορεί να μετρήσει επί τόπου τις αλλαγές (άρα δεν μιλάμε θεωρητικά): τι του έχουν πει να τρώει, γλυκά ή ψωμάρες; διάβασε μετά τι κάνουν τα σάκχαρα στα αγγεία σου χωρίς αρχικό πρόβλημα από τα σάκχαρα, γίνεται τα τριγλυκερίδια από το γύρο να σε βλάψουν; για διάβασέ τα αυτά πρώτα... πέμπτον, ναι, επαναλαμβάνω είναι προτιμότερο να φας τη λίγδα του γύρου από το να πάρεις μια πίτα καλαμάκι, λιγότερο θα βλάψει τον οργανισμό σου ε τι να κάνουμε τώρα να το αλλάξουμε επειδή εσύ νομίζεις ότι αν φτιάξεις σπίτι σου burger με σπιτική ζύμη τρως υγειινά; κάνε ότι θες, τι άλλο να σου πω anyway, δεν νομίζω πως είμαστε offtopic, το πρόβλημα με το fast food είναι οι ζύμες και είναι δύσκολο να φτιάξεις υγιεινό fast food για τον απλό λόγο ότι το βασικό συστατικό είναι οι ζύμες είτε είναι πίτσα, sandwich, burger, πίττες κτλ όλα αυτά που λέτε επίσης βλάπτουν, αλάτι, extra ζάχαρη, λίπη και έλαια αλλά οι διαφορές μεταξύ σπιτικού και fast food είναι μικρές και το σημαντικότερο από αυτά είναι η extra ζάχαρη που υπάρχει στις πατάτες, στη ζύμη, στις σως Είσαι offtopic αλλα θα το συνεχίσω με ένα τελευταίο. Φίλε άσε τα ποζεριλίκια και αν όντως θέλεις μέσω των αναρτήσεων σου αν μεταλαμπαδεύσεις γνώση, κάνε το επιστημονικά και οχι σαν τραμπούκος. Ανέφερε πηγές και άρθρα. Πίστεψε με (αν πάλι οχι, χέστηκα) έχω διαβάσει αρκετά για διατροφή σαν χόμπι και ειδικά για την ζάχαρη ένα πολυ καλο γνωστό βιβλίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα