Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...ψάχνω το τραγούδι που παίζει στο τηλεοπτικό trailer της ταινίας του παπακαλιάτη δεν λέω το bang bang, ένα άλλο είναι, αλλά δεν ξέρω το όνομα του. :)

Αν είδαμε το ίδιο trailer τότε το τραγούδι σου είναι ένα cover αυτού 

Ποιος το τραγουδάει (το cover) δεν έχω βρει ακόμα αλλά που θα πάει

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είδαμε το ίδιο trailer τότε το τραγούδι σου είναι ένα cover αυτού 

Ποιος το τραγουδάει (το cover) δεν έχω βρει ακόμα αλλά που θα πάει

μμμ έχω την εντύπωση πως δεν είναι αυτό...αμα το ξαναπετύχω θα προσέξω περισσότερο.

Δημοσ.

μμμ έχω την εντύπωση πως δεν είναι αυτό...αμα το ξαναπετύχω θα προσέξω περισσότερο.

Ξεκινάει στο 2.15. Το τραγούδι αυτό είναι. Εκτός αν βλέπουμε διαφορετικό trailer.

Δημοσ.

Ξεκινάει στο 2.15. Το τραγούδι αυτό είναι. Εκτός αν βλέπουμε διαφορετικό trailer.

Λες να κάνω τόσο μεγάλο λάθος; ...αυτό στο trailer είναι...πιο rock ας πούμε...δεν μπορώ να βρω και το trailer στο youtube...

Δημοσ.

Λες να κάνω τόσο μεγάλο λάθος; ...αυτό στο trailer είναι...πιο rock ας πούμε...δεν μπορώ να βρω και το trailer στο youtube...

Εγώ βλέπω αυτό. Έχει ένα remix του bang bang στην αρχή και προς το τέλος παίζει το τραγούδι που σου βρήκα.

Δημοσ.

Εγώ βλέπω αυτό. Έχει ένα remix του bang bang στην αρχή και προς το τέλος παίζει το τραγούδι που σου βρήκα.

Για άλλο trailer λέω που το έχω δει μόνο στην τηλεόραση...γιαυτό και έγραψα στην αρχή για τηλεοπτικό trailer. thanks πάντως... ;)

Δημοσ.

Για άλλο trailer λέω που το έχω δει μόνο στην τηλεόραση...γιαυτό και έγραψα στην αρχή για τηλεοπτικό trailer. thanks πάντως... ;)

Οκι! Αν αντέξω το βασανηστήριο που είναι για μένα η τηλεόραση θα βρω την διαφήμιση και θα το ψάξω :D

Δημοσ.

Οκι! Αν αντέξω το βασανηστήριο που είναι για μένα η τηλεόραση θα βρω την διαφήμιση και θα το ψάξω :D

ούτε εγώ βλέπω αλλά όλη την ώρα αναμμένη στο σπίτι καταλαβαίνεις...

Δημοσ.

Δεν έχω δει το trailer, αλλά μήπως βρίσκεται ανάμεσα σ' αυτά αυτό που αναζητάς;

http://www.protothema.gr/culture/music/article/540002/i-mousiki-tis-tainias-tou-hristoforou-papakaliati-einai-sto-thema/

απο τα τραγούδια δεν είναι...τώρα αν είναι απο την μουσική της ταινίας δεν ξέρω...

Δημοσ.

ψάχνω ένα τραγούδι αλλα δεν θυμάμαι καθόλου ποιο είναι , τον παραμικρό στοίχο 
το βίντεο κλιπ του δείχνει μια μαύρη μοντέλα ελαφρός ανορεκτική που χορεύει (δίπλα στη θάλασσα νομίζω) με ένα μπουκάλι ποτό στο χέρι και ο γκόμενος της παρέα με αυτή σνιφάρουν κοκαΐνη 

καμια ιδέα? νόμιζα οτι ηταν κάποιο cover του wicked game αλλα δεν βρήκα κάτι  

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα 

Επειδη το shazam και το midomi δεν το βρισκει λογω το οτι εχει πολυ κοσμο αλλα επειδη ακουγεται λιγο το τραγουδι που παιζει πιστευω πως μπορειτε να με βοηθησετε ποιο κομματι ειναι αυτο.

namethattune.mp3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...