Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια! Στις 13/1 εκανα μια αγορα απο το ebay μια θηκη,με ως τελευταια ημερα παλαραβης της την προηγουμενη δευτερα 26/1.Παρολαυτα ακομα θηκη δεν εχει ερθει.Εχω επικοινωνησει 2 φορες μεχρι στιγμης με τον βλακα αυτον δινοντας μου την ιδια απαντηση ''Hi, We are sorry you still haven t received your item. The item is shipped from the UK therefore it can take slightly longer, just give it a few more days Sorry the item sent by standard post does not have an associated tracking number. We really appreciate your kind cooperation. Kind Regards''.Σαν να απανταει bot. H αγορα εγινε μεσω paypal αλλα οχι με τη χρηση λογαριασμου. Μπορω να διεκδικησω με καποιο τροπο τα λεφτα μου πισω? Δεν ειναι και κανα ποσο αλλα δεν υπαρχει λογος να του το χαρισω.Του εστειλα χθες το βραδυ οτι αν δεν την παραλαβω εως και σημερα θα αφησω κακη αξιολογηση και πως θελω και τα λεφτα μου πισω.

Δημοσ.

Στην περιπτωση που δεν λυθει το προβλημα σου,μπορεις να ενημερωσεις εδω στο φορουμ ποιος πωλητης ειναι για να εχουμε και εμεις το νου μας.

Δημοσ.

..H αγορα εγινε μεσω paypal αλλα οχι με τη χρηση λογαριασμου. ...

Τι εννοείς με αυτό? Αν δεν συνεργαστεί ο πωλητής κάνεις dispute στο paypal

Δημοσ.

Τι εννοείς με αυτό? Αν δεν συνεργαστεί ο πωλητής κάνεις dispute στο paypal

οταν μπαινεις στο paypal εχει επιλογη να συμπληρωσεις τα στοιχεια (email,pass) σου και να αγορασεις μεσα απο το δικο σου λογαριασμο αν εχεις ή να κανεις γρηγορη αγορα συμπληρωνοντας μια φορμα.εγω εκανα το δευτερο και δε ξερω πως να κανω το dispute τωρα:P

Δημοσ.

Ποιος πωλητής είναι;

Ρωτάω γιατί πολλοί τελευταία γράφουν item location uk ενώ στέλνουν απο Κίνα.... Αν είναι και αυτός έτσι τότε απο βδομάδας και βάλε να το περιμένεις...

Δημοσ.

phonemarketuk αποτι βλεπω κιολας ειχαν και αλλοι το ιδιο προβλημα με μενα. Μαλλον σου λεει απλως οτι εχει σταλει το δεμα σου για να μην αλλαξεις γνωμη γρηγορα και ζητας λεφτα πισω ,ενω αυτος το στελνει μετα απο καμια βδομαδα. Πρωτη φορα που θα αφησω bad feedback...

Δημοσ.

Όλοι λένε για μεγάλες καθυστερήσεις... Είτε παίρνει απο Κίνα και τα στέλνει μετά όπου είναι είτε στέλνει απο Κίνα απευθείας και για αυτό η καθυστέρηση...

Θα σου έλεγα υπομονή... 45 μέρες πρέπει να έχεις την δυνατότητα να ανοίξεις case... Αν σε μια δυο βδομάδες δεν σου έρθει άνοιξε case για refund, bad feedback αν αφήσεις άφησε μετά που θα πάρεις τα χρήματα πίσω αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα....

• Like 1
Δημοσ.

Ασε το τι γραφει αυτος στο ebay, εσυ δες στον φακελο που θα σου ερθει απο ποια χωρα ειναι, αν κανει βεβαια επαναπρωοθηση μεσω Αγγλιας ακρη δεν βγαζεις παρα μονο βλεπεις την ημερα αποστολης....

Οπως και να εχει περιμενε να σου ερθει και μετα βλεπεις τι θα κανεις...

Δημοσ.

Καταρχήν το ενδεχόμενο να εχει κάνει σωστά την δουλειά του ο πωλητής και να το εχει στείλει σωστά το έχεις σκεφτεί ; σε ρωταω γιατί τον αποκαλεις συνέχεια βλακα. 93.000 θετικές αξιολογησεις εχει ....

Προφανώς εχει ένα μήνυμα copy/paste για να απανταει στα εκατοντάδες μηνύματα κάθε μέρα. Αυτό δεν λέει κάτι.

Περίμενε αλλες 10-12 μέρες και μετα κανεις dispute.

Δημοσ.

Καταρχήν το ενδεχόμενο να εχει κάνει σωστά την δουλειά του ο πωλητής και να το εχει στείλει σωστά το έχεις σκεφτεί ; σε ρωταω γιατί τον αποκαλεις συνέχεια βλακα. 93.000 θετικές αξιολογησεις εχει ....

Προφανώς εχει ένα μήνυμα copy/paste για να απανταει στα εκατοντάδες μηνύματα κάθε μέρα. Αυτό δεν λέει κάτι.

Περίμενε αλλες 10-12 μέρες και μετα κανεις dispute.

Αν εχει γινει απο τα αγγλικα ταχυδρομια προβλημα τους/του και παλι. Εγω πληρωσα υπο καποιους ορους, σκεψου αντι για θηκη τον 5 ευρο να ηταν ενα λαπτοπ των 500... Το γεγονος οτι εχει εκατονταδες μηνυματα καθε μερα δε λεει κατι, αν συμβει κατι σε καποια παραγγελια του ποιος θα το λυσει το bot.?Οπως και να εχει 1η και τελευταια φορα απο τον συγκεκριμενο.

Δημοσ.

Αν εχει γινει απο τα αγγλικα ταχυδρομια προβλημα τους/του και παλι. Εγω πληρωσα υπο καποιους ορους, σκεψου αντι για θηκη τον 5 ευρο να ηταν ενα λαπτοπ των 500... Το γεγονος οτι εχει εκατονταδες μηνυματα καθε μερα δε λεει κατι, αν συμβει κατι σε καποια παραγγελια του ποιος θα το λυσει το bot.?Οπως και να εχει 1η και τελευταια φορα απο τον συγκεκριμενο.

από αυτόν εδώ έχω πάρει χωρίς κανένα πρόβλημα 

http://www.ebay.com/usr/m-accessories?_trksid=p2060778.m2749.l2754

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...