Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ντάξει, εμενα μου ηρθαν ζελατίνες από Γερμανία σε 40 μερες.  Από κίνα μια φορά έκανε 60 μέρες! Αυτά έχει το ebay. Εφόσον δε το βιάζεσαι (θήκη είναι, δε χάθηκε ο κόσμος) μπορείς να περιμένεις.

Δημοσ.

Προς τι το ποστ για να σου πουμε τα ιδια και τα ιδια

μπορεις καλλιστα να μην απαντησεις φιλε απο το να το παιξεις εξυπνος 

Δημοσ.

εγω θα σου έλεγα να περιμένεις. όταν περάσει η ημερομηνία παράδοσης που αναφέρει το ebay άνοιξε dispute στο ebay ότι δεν έχεις παραλάβει και ζήτα refund. Αν σου πιστώσει το ποσό είσαι οκ. Αν όχι ζητάς τη μεσολάβηση του ebay.

Δημοσ.

Μόλις χτες ήρθε το πληκτρολόγιο μετά από 4 μήνες.

Όταν παραγγέλνεις από κίνα ξέρεις ότι θα καθυστερήσει. Αν είσαι ανυπόμονος, ας πήγαινες στο τοπικό κατάστημα να πάρεις τη θήκη σου.

Δημοσ.

Μόλις χτες ήρθε το πληκτρολόγιο μετά από 4 μήνες.

Όταν παραγγέλνεις από κίνα ξέρεις ότι θα καθυστερήσει. Αν είσαι ανυπόμονος, ας πήγαινες στο τοπικό κατάστημα να πάρεις τη θήκη σου.

δεν παρηγγειλα απο κινα παρηγγειλα απο αγγλια.

Πηρα τε λεφτα τελικα πισω. Μου ειπε οτι η θηκη μαλλον εξαφανιστηκε στη μεταφορα.

Δημοσ.

Σπάνια "εξαφανίζονται" πακέτα πάντως... Είτε ο τυπάς το έστειλε απο αλλού (και θα σου έρθει στις 45 μέρες περίπου) είτε σου ήρθε και το πήρε κανένας άλλος (αν είσαι σε πολυκατοικία κτλπ), είτε κόλλησε σε κανένα τελωνείο/ταχυδρομείο και θα έρθει "ένας Θεός ξέρει πότε"... 

Εγώ λέω οτι σε καμία 10ρια μέρες θα σκάσει μύτη πάντως....

Α, με τι ταχυδρομείο στην έστειλε; Royal mail? Μην είναι τίποτα express και έχει πάει σε καμία ACS και να σε ψάχνουν...

Δημοσ.

Σπάνια "εξαφανίζονται" πακέτα πάντως... Είτε ο τυπάς το έστειλε απο αλλού (και θα σου έρθει στις 45 μέρες περίπου) είτε σου ήρθε και το πήρε κανένας άλλος (αν είσαι σε πολυκατοικία κτλπ), είτε κόλλησε σε κανένα τελωνείο/ταχυδρομείο και θα έρθει "ένας Θεός ξέρει πότε"... 

Εγώ λέω οτι σε καμία 10ρια μέρες θα σκάσει μύτη πάντως....

Α, με τι ταχυδρομείο στην έστειλε; Royal mail? Μην είναι τίποτα express και έχει πάει σε καμία ACS και να σε ψάχνουν...

τι να σου πω δε ξερω.Σε μονοκατοικια μενω να το τσιμπησε αλλος δε παιζει.Και γω πιστευω οτι θα μου εμφανιστει καποια στιγμη.Στην αρχη μου ελεγε με royal mail και μετα μου ελεγε με express... Δεν θα τον προτεινα σε κανεναν για μελλοντικες αγορες...

Δημοσ.

Εμενα μου πηρε 50 μερες για να παραλαβω ενα ανταπτορα των 3 ευρω, απο την κινα.

Εκανα refund με το πηγαν 45 μερες..

Στην 50 μερα μου ειρθε.

Του ειπα σορυ, που μπορω να κανω ενα donation 4 ευρω ?

Ειναι που μου το εστειλε τσαμπα ...

Tελικα μου εδωσε ενα email και του εβαλα 4 ευρω.

Ηθελε να δει κα το id της συνναλλαγης του paypal.

Του το εστειλα με "ss"

Οσο αφωρα με το ταχυδρομειο ΕΛΤΑ, επειδη εχω δουλευσει σε αυτα...

Εφοσον δεν πληρωσες συστημενο, ο ταχυδρομος (ΕΙναι στη κριση του αμα το αφησει με τροπο που να βγαζει ματι ή οχι) το αφηνει εκτεθιμενο στην πολυκατοικια με τα υπολοιπα γραμματα, ειτε μεγαλο δεμα, ειτε μικρο πακετακι... (Αμα μενεις σε ασχημη περιοχη, οπως εγω, θα στο κλεψουν οι περαστικοι ή οι αλλοι ενοικοι σιγουρα...)

Θα πρεπει να φτιαξεις μεγαλο γραμματοκιβωτιο με το ονομα σου.

Αλλιως να παρεις τηλεφωνο στα κεντρικα γραφεια των ΕΛΤΑ (Να πεις οτι η περιοχη μενεις, οτι ειναι κακοφημη).

Να σου στελνουν για οποιοδηποτε δεμα ΜΟΝΟ ειδοποιητηριο-αποκκομα.

Με δικο σου κοπο, θα πηγαινεις στα ελτα με το αποκκομα να το λαβαινεις με την ταυτοτητα σου (Αυτο κανω εγω)...

...Εγω οταν δουλευα στα ΕΛΤΑ και μοιραζα γραμματα και δεματα ή αλλα πακετα (που ολα τους, καναν μπαμ οτι ειτανε απο ebay), τα εκρυβα σε διαφορα σημεια που να μην φαινονται, εξω απο το σπιτι του ιδιοκτητη ή της πολυκατοικιας, αλλα αμα καποιος εμπενε μεσα να το εβλεπε. Τοσο κοπο καναν να ερθουν,,,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...