Kostas.karras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Τόσο χάλια είναι ο Kingston. Το you με βολεύει γιατί την Πέμπτη θα είναι Τήνο οι δίσκοι. ναι ειναι, μονο ο kc400 απο κινγκστον http://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/solid-state-drives-(ssd)/solid-state-drive-(ssd)-sandisk-plus-120gb απο you.gr
kost90 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μπορείται να μου προτείνεται μια καλή μάρκα εξωτερικού σκληρού δίσκου με χωρητικότητα 1ΤΒ για back up;;
Physiciant Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μπορείται να μου προτείνεται μια καλή μάρκα εξωτερικού σκληρού δίσκου με χωρητικότητα 1ΤΒ για back up;; https://www.skroutz.gr/s/7741424/Western-Digital-My-Passport-Ultra-1TB-2015.html
kost90 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/7741424/Western-Digital-My-Passport-Ultra-1TB-2015.html Σε ευχαριστώ.
VampireKiSS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παλικάρια, για ssd στο 50ρικο ενδιαφέρομαι κι εγώ, είδα τις προτάσεις που κάνατε πιο πάνω αλλά υπάρχει και αυτός ο ocz που δείχνει λίγο καλύτερος. http://www.e-shop.gr/ssd-ocz-tl100-25sat3-120g-tl100-120gb-25-sata-3-p-PER.323112 ή αυτός που είναι και σε προσφορά http://www.e-shop.gr/ssd-adata-ultimate-su800-128gb-3d-nand-flash-25-sata3-p-PER.331224?utm_campaign=newsletter161013&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=5-skliros+diskos&utm_content=5.1-ssd+adata+ultimate+su800+128gb+3d+nand+flash+25+sata3 Τι λέτε, είναι οκ? Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2016 από VampireKiSS
Xristaras12 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δεν γνωριζω αλλα λογικα , με μεγαλυτερη πιθανοτητα πιστευω ειναι αναγνωρισιμος.. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει Σκεφτόμουν να παω σε seagate για αλλαγή πάλι αλλα έχω καεί πολλές φορές με τούτους και δεν τους εμπιστεύομαι. Και το μεγάλο δίλλημα να δώσω πχ 95€ για 2ΤΒ WD RED η 120€ για 3TB;
Luciddream Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Ακόμα δεν έχω αποφασίσει Σκεφτόμουν να παω σε seagate για αλλαγή πάλι αλλα έχω καεί πολλές φορές με τούτους και δεν τους εμπιστεύομαι. Και το μεγάλο δίλλημα να δώσω πχ 95€ για 2ΤΒ WD RED η 120€ για 3TB; Εγώ πάντως έχω τον Seagate Nas 3ΤΒ εδώ και καιρό και δεν έχει κανένα θέμα. Είναι και πιο γρήγορος απο τον Red, και ελάχιστα πιο φτηνός άκυρο το σύγκρινα με την τιμή που γράφεις, και με μεγαλύτερο MTBF (όχι οτι παίζει κανα ιδιαίτερο ρόλο). Απο την άλλη, ποτέ δεν είχα πρόβλημα με Seagate, έχω αγοράσει πάνω απο 20 και δεν είχα ποτέ πρόβλημα
Xristaras12 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάντως έχω τον Seagate Nas 3ΤΒ εδώ και καιρό και δεν έχει κανένα θέμα. Είναι και πιο γρήγορος απο τον Red, και ελάχιστα πιο φτηνός άκυρο το σύγκρινα με την τιμή που γράφεις, και με μεγαλύτερο MTBF (όχι οτι παίζει κανα ιδιαίτερο ρόλο). Απο την άλλη, ποτέ δεν είχα πρόβλημα με Seagate, έχω αγοράσει πάνω απο 20 και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ευχαριστώ για τις πληροφορίες. όπως είχα γράψει και πριν,ο δισκος προορίζεται για αντίγραφο του αντιγράφου μιας και θέλω να φορμάρω τον δίσκο και σε δεύτερη μοίρα να ανανεώσω τον primary backup δίσκο. Οι ταχύτητες δεν με καίνε και τόσο να σου πω την αλήθεια μου. οσο απο seagate έχουν ψοφήσει όλοι οι δίσκοι που είχα(2 7200.10 / 1 7200.11 και αλλοι 2 εξωτερικοί μετά απο μερικούς μήνες χρήσης,δεν ειχα δει τι δισκο ειχαν όμως) WD ακόμα δεν μου έχει χαλάσει πλήρως κάποιος.ο Black του σταθερού στον χρόνο έβγαλε weak sectors και αντικαταστάθηκε κανονικά. Παρ όλα αυτά δεδομένα απο WD δεν έχω χάσει,οι seagate τοτε με πούλησαν μιας και δεν ειχα υπολογίσει ποτέ το "σοβαρό" backup
souz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Αυτον με τα 3gb μπορείς να τον κάνεις και εξωτερικό? Ή είναι εσωτερικός μονο?
johnis1996 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Απο πλευράς καθαρά και μόνο αξιοπιστίας και διάρκειας ζωής τί διαφορά έχουν οι WD RED, BLACK και BLUE ? Έναν RED μπορώ να τον χρησιμοποιώ σαν κάτι ανώτερο του blue για την χρήση που θα προοριζόταν ένας blue? Δηλαδή όχι για NAS.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Αυτον με τα 3gb μπορείς να τον κάνεις και εξωτερικό? Ή είναι εσωτερικός μονο? Οι δίσκοι που αγοράζω είναι ΠΑΝΤΑ εσωτερικοί μιας και έχω docking station Και τους κάνω εξωτερικούς(σε σταθερό σημείο βέβαια)Αν χρειαστεί να βγει κάποιος απ τους δίσκους εκτός σπιτιού έχω θήκη που κάνει τους κάνει εξωτερικούς(με usb σύνδεση και τροφοδοσία) οπότε ναι μπορείς να αγοράσεις όποιον δίσκο θες και να τον κάνεις εξωτερικό αντι να παίρνεις το "μαυρο"κουτί που δεν ξέρεις τι δίσκο περιέχει μέσα μέχρι να τον βάλεις σε κάποιο πρόγραμμα η να δεις review. Επίσης σε σχέση με εναν έτοιμο εξωτερικό,έχεις παραπάνω εγγύηση σε μερικά μοντέλα(μπορείς να πάρεις με παραπάνω κόστος πχ WD black να τον κάνεις εξωτερικό.ΟΚ έχεις δώσει παραπάνω χρήματα για το όλο κιτ αλλα τουλάχιστον για 5 χρόνια δεν θα σε απασχολήσει. Εχεις σίγουρη την εγγύηση Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Απο πλευράς καθαρά και μόνο αξιοπιστίας τί διαφορά έχουν οι WD RED, BLACK και BLUE ? Έναν RED μπορώ να τον χρησιμοποιώ σαν κάτι ανώτερο του blue για την χρήση που θα προοριζόταν ένας blue? Δηλαδή όχι για NAS. Ουσιαστικά η WD σου λέει οτι οι black ειναι οι Νο1 που βγάζει μιας και έχουν και τις μεγαλύτερες ταχύτητες και τον μεγαλύτερο χρόνο εγγύησης(7200rpm,μικρό seek time/5ετης εγγύηση) Οι blue είναι μια μέση κατάσταση αν δεν έχεις χρήματα να πας σε black.ΟΜΩΣ οι νέοι blue είναι green με άλλη ονομασία(συνήθως ξεχωρίζουν απ το Z στο τελος ΠΧ ο ezex ειναι καλός blue ο ezrz είναι green rebrand blue) Οι Red είναι για NAS Storage και γενικότερα για αποθήκη. Οι purple είναι για καταγραφικά. οι Green είναι για μικρή κατανάλωση και αθόρυβη λειτουργία αλλα δυστυχώς έχουν πολλά μειονεκτήματα. 1
johnis1996 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Ουσιαστικά η WD σου λέει οτι οι black ειναι οι Νο1 που βγάζει μιας και έχουν και τις μεγαλύτερες ταχύτητες και τον μεγαλύτερο χρόνο εγγύησης(7200rpm,μικρό seek time/5ετης εγγύηση) Οι blue είναι μια μέση κατάσταση αν δεν έχεις χρήματα να πας σε black.ΟΜΩΣ οι νέοι blue είναι green με άλλη ονομασία(συνήθως ξεχωρίζουν απ το Z στο τελος ΠΧ ο ezex ειναι καλός blue ο ezrz είναι green rebrand blue) Οι Red είναι για NAS Storage και γενικότερα για αποθήκη. Οι purple είναι για καταγραφικά. οι Green είναι για μικρή κατανάλωση και αθόρυβη λειτουργία αλλα δυστυχώς έχουν πολλά μειονεκτήματα. Ευχαριστώ. Έχω 3 blue μέχρι στιγμής και είναι όλοι πραγματικοί blue. Όμως τώρα ψάχνω έναν 2,5 άρη για να κάνω εξωτερικό με θήκη. Άρα για τη χρήση που θέλω προσανατολίζομαι σε Blue και Βlack μόνο. Επειδή την πάτησα με άλλον εξωτερικό WD που χάλασε εκτός εγγύησης με έλαχιστη χρήση, θα πάρω Black.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ. Έχω 3 blue μέχρι στιγμής και είναι όλοι πραγματικοί blue. Όμως τώρα ψάχνω έναν 2,5 άρη για να κάνω εξωτερικό με θήκη. Άρα για τη χρήση που θέλω προσανατολίζομαι σε Blue και Βlack μόνο. Επειδή την πάτησα με άλλον εξωτερικό WD που χάλασε εκτός εγγύησης με έλαχιστη χρήση, θα πάρω Black. Καλά μη νομίζεις οτι οι black δεν χαλάνε,αν διάβασες προηγούμενα πόστ μου,και μένα χτύπησε ελαφρώς ο δίσκος αλλα ήμουν εντός εγγύησης. Και ο δίσκος αντικαταστάθηκε και η εγγύηση ανανεώθηκε. 1
johnis1996 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Καλά μη νομίζεις οτι οι black δεν χαλάνε,αν διάβασες προηγούμενα πόστ μου,και μένα χτύπησε ελαφρώς ο δίσκος αλλα ήμουν εντός εγγύησης. Και ο δίσκος αντικαταστάθηκε και η εγγύηση ανανεώθηκε. Δεν με νοιάζει τοσο να χτυπήσει γιατι έχω άλλα 3 ανεξάρτητα Backups πλέον αλλά εμένα μου χτύπησε ο εξωτερικός με μόνο 2 μέρες χρήσης(οχι συνεχόμενα) και ήμουν εκτός εγγύησης. Επομένως δεν με νοιάζει τοσο αν θα χτυπήσει όσο να είμαι καλυμμένος με εγγύηση όπως ήσουν και εσύ.
jason97 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Οι purple και οι red δεν θα αντεχουν και περισσοτερο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις