Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τύπος μνήμης που έχουν τα τσιπακια του ssd

MLC πιο αξιόπιστοι και με καλύτερη αντοχή στο χρόνο

TLC πιο οικονομικοί αλλά με μικρότερη αξιοπιστία σε σύγκριση με τους από πάνω.

Ολα αυτά βέβαια είναι σχετικά υπάρχουν καλοί και κακοί δίσκοι και με τους δύο τύπους μνημών.

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Sheo

Γιατί δεν παίρνεις τον ίδιο; στην ίδια κατηγορία και ο kc 400 η ο Intel 535 αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει πλέον. 750δεν αξίζει διότι αυτά που προσφέρει στα λεφτά του δεν αξίζει η βρίσκεις καλύτερο σε χαμηλότερη τιμη

Δημοσ.

Λες να κάνω την υπέρβαση για 850 evo πάλι? Σιχτηρίζω την τύχη μου που δεν πήρα δεύτερο όταν είχε βγει με 85 στα Crazy Sundays του eshop.

Δημοσ.

Ναι, εννοείται.

Aν έχεις χρόνο, ρίξε μια ματιά στα παραπάνω για τον mx300 275gb και πες μου. (controller, νανόμετρα κλπ..)

ΥΓ: Ναι, είχα κάνει το update στον Arc 100 την πρώτη μέρα.

Θα τον εμπιστευόσουνα στη θέση μου?

Τα όσα reviews έχω δει μέχρι στιγμής θετικά είναι, τώρα σε βάθος χρόνου δεν μπορώ να σου πω μιας και είναι νωρίς ακόμη..
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις βοήθειες.

Θα το σκεφτώ λίγο παραπάνω και θα δω τί θα κάνω.

Τέλος, βλέπω παλιά και νέα βερσιον στον sandisk. Και οι δυο το ίδιο καλές είναι; Για τον sandisk που είναι και χρόνια δεν έχουν ακουστεί περίεργα, έτσι;

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι σε αναζήτηση ssd για το 7ετίας laptop μου, και μετά από αρκετό ψάξιμο έχω χαθεί όσο να ναι και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Τι θα προτείνατε με budget γύρω στα 80 ευρώ; Σκεφτόμουν για MLC, εκτός και αν δεν έχει κάποια μεγάλη διαφορά οπότε να κοιτάξω και για TLC μήπως; Επίσης, χωρητικότητα θα ήθελα στα 240gb, όχι λιγότερο. 

Και μια τελευταία απορία: στις συσκευασίες περιέχονται τα παρελκόμενα που χρειάζονται για την εγκατάσταση όπως καλώδια κτλ; Εάν όχι, πόσο θα στοιχίσουν και που μπορώ να τα βρω; Δεν γνωρίζω κιόλας τι ακριβώς θα χρειαστεί;

Είχα σταμπάρει τον 850 evo, αλλα δεν ξέρω αν αξίζει να ανέβω στα 100; θα δω μεγάλη διαφορά;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια!

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι σε αναζήτηση ssd για το 7ετίας laptop μου, και μετά από αρκετό ψάξιμο έχω χαθεί όσο να ναι και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Τι θα προτείνατε με budget γύρω στα 80 ευρώ; Σκεφτόμουν για MLC, εκτός και αν δεν έχει κάποια μεγάλη διαφορά οπότε να κοιτάξω και για TLC μήπως; Επίσης, χωρητικότητα θα ήθελα στα 240gb, όχι λιγότερο. 

Και μια τελευταία απορία: στις συσκευασίες περιέχονται τα παρελκόμενα που χρειάζονται για την εγκατάσταση όπως καλώδια κτλ; Εάν όχι, πόσο θα στοιχίσουν και που μπορώ να τα βρω; Δεν γνωρίζω κιόλας τι ακριβώς θα χρειαστεί;

Είχα σταμπάρει τον 850 evo, αλλα δεν ξέρω αν αξίζει να ανέβω στα 100; θα δω μεγάλη διαφορά;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια!

Για λάπτοπ είναι ότι πρέπει

https://www.skroutz.gr/s/8418950/OCZ-Trion-150-240GB.html

• Like 2
Δημοσ.

Eγω θα τον απεφευγα,χαλια ταχυτητες.. προτιμω  https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8419254%2C8109255%2C8564310%2C9527729%2C9507483

βλεπω ανεβηκε το budget? 

Ton adata που σου ειπα και πριν θεωρω εχει λιγο απο ολα, 

3ετη εγγυηση

πολυ καλες ταχυτητες

αξιοπιστος βαση των πολλων reviews.

Yποψην κοιτα μονο την "ns38" εκδοση

• Like 1
Δημοσ.

Και με το που πηγα να κάνω την παραγγελία, είδα αυτόν http://www.e-shop.gr/ssd-kingston-suv400s37-480g-ssdnow-uv400-480gb-25-sata3-stand-alone-drive-p-PER.346073

Αξίζει? Μην βγει σαν τον v300 φοβάμαι.

UV400:

Nand | Toshiba 15nm TLC

Controller | Marvell 88SS1074

Εγγύηση | 3 χρόνια

Random review

TLDR:

The biggest competition for the Kingston UV400 series that we see is the OCZ Trion 150 as they have similar performance and use the same exact Toshiba TLC NAND Flash.
Δημοσ.

Αυτό διάβαζα τώρα, με χάλασε η πολύ χαμηλή ταχύτητα σε seq που πάει σε μέσο όρο 120mb/s. Ο 750 πάει μετά στα 240mb/s που παλεύεται καλύτερα.

Θα προτιμούσα απο eshop να μην πληρώνω κερατιάτικα μεταφορικά και μπας και τον πάρω άμεσα. Είμαι χωρίς υπολογιστή τώρα.

Κανονικά μέχρι 70-80 ευρώ έλεγα αλλά είδα τον 480 και αξίζει σε $/GB

~Edit. Και μόλις βγήκε ο 750 απο το eshop.  :-(

Δημοσ.

Αυτό διάβαζα τώρα, με χάλασε η πολύ χαμηλή ταχύτητα σε seq που πάει σε μέσο όρο 120mb/s. Ο 750 πάει μετά στα 240mb/s που παλεύεται καλύτερα.

Θα προτιμούσα απο eshop να μην πληρώνω κερατιάτικα μεταφορικά και μπας και τον πάρω άμεσα. Είμαι χωρίς υπολογιστή τώρα.

Κανονικά μέχρι 70-80 ευρώ έλεγα αλλά είδα τον 480 και αξίζει σε $/GB

~Edit. Και μόλις βγήκε ο 750 απο το eshop.  :-(

http://www.e-shop.gr/ypologistes-skliroi-diskoi-ssd-525-gb-275-gb-list?table=PER&category=%D3%CA%CB%C7%D1%CF%D3+%C4%C9%D3%CA%CF%D3&filter-13766=1&filter-13767=1

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...