Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά, αν ψάξεις λίγο βρίσκεις αναφορές σχετικά με την προβληματική υλοποίηση του queued trim στους 840/850 Pro. Αν κατάλαβα καλά, σε όλους τους samsung 8*. Θα μπορούσε να είναι ο λόγος που χάλαγαν οι δίσκοι (τουλάχιστον μέχρι να γίνουν black listed από τον πυρήνα του λίνουξ).

Και τελικά στα άλλα 2 συστήματα χωρίς προβλήματα, έχω και στα 2 τους OCZ-AGILITY3 (με SandForce).

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν χαλάνε οι δίσκοι, με trimm είχαν θέματα οι 840, τώρα και με τους 850 από ότι ξέρω δεν είχανε τέτοια θέματα.

Πηγές παρόλα αυτά σε samsung πάλι;

Δοκίμασε καμία άλλη μάρκα.

Κανένα

mx 300,

kc400,

sp v70,

pny cs221,

SanDisk extreme pro,

goodram iridium.

Δημοσ.

Να δοκίμαζα, αλλάδεν τους έχει το πλαίσιο :unsure:

(Πήγα σε samsung, γιατί όλοι αυτοί που έχει το πλαίσιο, είναι "DRAMless", που διάβασα κάτι πράγματα στο tomshardware και επιρεάστηκα.)

(SanDisk extreme pro έχω δοκιμάσει σε 1 λάπτοπ. Ζεσταίνονταιπολύ, αλλάπροβλήματαδεν είχα. Πλέον το πλαίσιο δεν τους φέρνει.)

Επίσης, απενεργοποίησα το queued trim καλού κακού (έχουν και οι 850 θέμα).

Επίσης, όταν λές δεν χαλάνε οι δίσκοι, τι εννοείες; Ότι αν τους είχα κάνει format, θα επανέρχονταν;

(Δεν το δοκίμαζα, δεν το είχα ψάξει όπως το έψαξα τώρα)

Δημοσ.

Μόλις είδα την ποικιλία του πλαισίου.. Φτώχεια καταραμένη.. :)

Παλιά είχε και τον mx 300 σίγουρα.

Αν ξαναπάρεις από πλαίσιο πάρε τον sandisk..

Για πες μας να ξέρουμε κι εμείς τι διάβασες..

Φέρνει κάτι άλλο το πλαίσιο από τα υπόλοιπα skroutzoμαγαζα;

Λέω, ότι από την στιγμή που είναι 100% health και χωρίς bad sectors οι δίσκοι είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Δεν έχει πλέον τον Sandisk Pro το πλαίσιο. Έχει τους χαμηλότερους της σειράς, (Plus, κ.λπ.), που δεν έχουν DRAM.

Λέω, ότι από την στιγμή που είναι 100% health και χωρίς bad sectors οι δίσκοι είναι μια χαρά.

Ναι, αλλά αν δεν μπορεί να γράψει το λειτουργικό, τι μια χαρά... Τα bad sectors δεν είναι και τόσο πρόβλημα. Επίσης το smart δεν είναι και πάντα αξιόπιστο. Θυμάμαι έναν intel του 2010, με 3 relocations με το καλημέρα. Και όλα φυσιολογικά στο smart, εκτός από μερικά σποραδικά BSOD...

Δημοσ.

www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/ssd-skliros-diskos/SanDisk-SSD-960GB-Sata-III-Extreme-Pro-SDSSDXPS-960G-G25.htm

Άμα τον κάνεις φορματ δηλαδή δεν τον βλέπει καθόλου;;

Δημοσ.

Τα φωτα των ειδικών θα ήθελα και εγώ μιάς και ο 4tb WD εξ. που έχω σχεδόν έχει γεμίσει,ψάχνω για εξωτερικό 3-4tb με εξωτερική παροχή ρεύματος και 7200rpm,χρήση αποθήκευση και αναπαραγωγή ταινιών και σειρών οπότε με νοιάζει η αντοχή του δίσκου και η τιμή μιάς και είμαι άνεργος.

Δεν βοιάζομαι πάρα πολύ οπότε αν για κάποιο λόγο ( πχ.κυκλοφορία νέων δίσκων που θα ρίξει την τιμή γενικώς) αξίζει να περιμένω τότε θα το κάνω,ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τα φωτα των ειδικών θα ήθελα και εγώ μιάς και ο 4tb WD εξ. που έχω σχεδόν έχει γεμίσει,ψάχνω για εξωτερικό 3-4tb με εξωτερική παροχή ρεύματος και 7200rpm,χρήση αποθήκευση και αναπαραγωγή ταινιών και σειρών οπότε με νοιάζει η αντοχή του δίσκου και η τιμή μιάς και είμαι άνεργος.

Δεν βοιάζομαι πάρα πολύ οπότε αν για κάποιο λόγο ( πχ.κυκλοφορία νέων δίσκων που θα ρίξει την τιμή γενικώς) αξίζει να περιμένω τότε θα το κάνω,ευχαριστώ.

https://www.skroutz.gr/comparelists/87?compare=4406804%2C8938858%2C1882591%2C7254846%2C6358998%2C11575434

Oλοι στα ιδια επιπεδα ειναι, παρε απλα αυτον που σε βολευει απο καταστημα και τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα, αν θελουν οι γνωστες να βοηθησουν στην επιλογη;

http://www.skroutz.gr/s/9268579/Sandisk-SSD-Plus-240GB-530MB-s.html#reviews

http://www.skroutz.gr/s/10086300/OCZ-TL100-240GB.html#reviews

Εκτος αν μου πειτε καποιο αλλο εως 100€ αν γινεται...

Κανένα από αυτούς, κοίτα κάτι από εδω

www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=8564148%2C6374255%2C5895583%2C12268485%2C9537199%2C9983945

www.skroutz.gr/s/10389965/PNY-CS221-240GB.html

Δημοσ.

Μεγαλη λιστα φιλε...αντε να διαλεξεις...Αν το αφησεις πανω μου θα πηγαινα σε 850evo σαν πιο γνωστος που ειναι..

Δημοσ.

Μεγαλη λιστα φιλε...αντε να διαλεξεις...Αν το αφησεις πανω μου θα πηγαινα σε 850evo σαν πιο γνωστος που ειναι..

:)

Τι χρήση θα κάνεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...