Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχει προσφορα εναν SSD Patriot Burst 120gb στα 45ε. Σκεφτηκα να τον παρω μιας και  εχει eshop εδω οποτε 0 μεταφορικα. Παρολα αυτα δε βρησκω τιποτα online για τον συγκεκριμενο. Εχει κανεις ιδεα αν αξιζει?

Ναι, στα 45 καλά είναι, αν θες κοίτα και από public τον silicon power στα 49

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τον ειδα κ αυτον αλλα δεν διαβασα και κατι καλο. Βεβαια ουτε για τον Patriot βρηκα τιποτα ουτε θετικα reviews ουτε αρνητικα. Παρηγγειλα τον Patriot πριν λιγο. Θα δειξει σε λιγο καιρο αν ηταν καλος η οχι  :-D

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,εχω σκοπο να αγορασω εναν SSD στα 500 GB.Επειδη δεν το εχω μελετησει το θεμα θα ηθελα την γνωμη σας για τους 3 καλυτερους που υπαρχουν.Ευχαριστω.

Δημοσ.

o silicon power o 240 phge sta 69 sto public , by the way και εγω τον blust πηρα σημερα γ ενα δευτερο pc p στηνω στα 50 απο το κομσοντατα !

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,εχω σκοπο να αγορασω εναν SSD στα 500 GB.Επειδη δεν το εχω μελετησει το θεμα θα ηθελα την γνωμη σας για τους 3 καλυτερους που υπαρχουν.Ευχαριστω.

Budget

συστημα που θα μπει?

o silicon power o 240 phge sta 69 sto public , by the way και εγω τον blust πηρα σημερα γ ενα δευτερο pc p στηνω στα 50 απο το κομσοντατα !

45 τον ειχε το eshop

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την προταση,απο οτι ειδα μονο με 10 euro παραπανω εχει και τον samsung https://www.skroutz.gr/s/5918223/Samsung-850-Evo-500GB.html?from=recommendations,ναπροτιμησω τον crucial?

εχουν καποια φοβερη διαφορα σε ταχυτητα η αξιοπιστια?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την προταση,απο οτι ειδα μονο με 10 euro παραπανω εχει και τον samsung https://www.skroutz.gr/s/5918223/Samsung-850-Evo-500GB.html?from=recommendations,ναπροτιμησω τον crucial?

εχουν καποια φοβερη διαφορα σε ταχυτητα η αξιοπιστια?

Eν τω μεταξυ στην προταση που ειχα κανει ειχα βαλει και τους δυο δισκους, αλλα μονο τον crucial ειδα ειχε στο προηγουμενο ποστ μου...

Exει 5 χρονια εγγυηση ο samsung και 25gb παραπανω ο crucial.

Aν η χρηση ειναι κυριως εγγραφες καλυτερα ο crucial, αν τον εχεις για gaming, browsing τοτε ο samsung.

Eν τω μεταξυ στην προταση που ειχα κανει ειχα βαλει και τους δυο δισκους, αλλα μονο τον crucial ειδα ειχε στο προηγουμενο ποστ μου...

fIXED!

Δημοσ.

Εγώ που έψαχνα 500άρη πάντως , σε μια βόλτα που πήγα σήμερα απο τον Κωτσόβολο , βρήκα ένα τελευταίο κομμάτι του Samsung 850 Evo, παρότι στο site έγραφε ότι είχε εξαντληθεί (απο χθες) , στα 149,00 €. Προτίμησα την χωρητικότητα και δεν πήγα στον Μ2 που τον δίνει 129,00 (τα 250 GB). 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...