Mirkas7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Όλοι λίγο πολύ έχουμε εκτός απ τις συνηθισμένες φοβίες έχουμε και τις περίεργες. Εγώ προσωπικά φοβάμαι πάντα οταν βγαίνω από μαγαζί μην χτυπήσει ο συναγερμός ακόμα και αν δεν έχω αγοράσει τίποτα. Εσείς τι φοβίες έχετε;
evabb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ολη την ωρα κανω ηλεκτρικες εκενωσεις αγγιζοντας διαφορα αντικειμενα και καποια συγκεκριμενα τα φοβαμαι πλεον να τα αγγιξω. πχ το κουμπι που παταω για να ανοιξει η κεντρικη πορτα του departement μου (βρηκαν οι γκασμαδες και το εφτιαξαν μεταλλικο), επισης πορτα αυτοκινητου (την πιανω πλεον παντα απο το χερακι σαν σπαστικο) 5
qsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ολη την ωρα κανω ηλεκτρικες εκενωσεις αγγιζοντας διαφορα αντικειμενα και καποια συγκεκριμενα τα φοβαμαι πλεον να τα αγγιξω. πχ το κουμπι που παταω για να ανοιξει η κεντρικη πορτα του departement μου (βρηκαν οι γκασμαδες και το εφτιαξαν μεταλλικο), επισης πορτα αυτοκινητου (την πιανω πλεον παντα απο το χερακι σαν σπαστικο) εγώ τινάζω πολύ συχνά άλλους άνθρώπους όταν τους αγγίζω και πάντα γελάω και μου συμβαίνει με πολλούς οπότε μάλλον εγώ έχω το θέμα o μεγαλύτερος και μοναδικός φόβος πάντως για μένα είναι τα ύψη, πάνω από το 3ο όροφο αρχίζω να αισθάνομαι παράξενα και με πιάνει σχεδόν πανικός όταν οδηγώ δίπλα σε γκρεμούς χωρίς μπαριέρες όπως και όταν στέκομαι πεζός δίπλα σε γκρεμούς ίσως κάτι πρέπει να κάνω για να το ξεπεράσω, αλλά μόνο και στην ιδέα ότι βρίσκομαι σε υψόμετρο και υπάρχει έστω και ο ελάχιστος κίνδυνος να πέσω με πανικοβάλει δε φοβάμαι καθόλου τα πολύ κλειστά μερή (ίσα ίσα μου αρέσουν κιόλας) και μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να πηγαίνω με 250 αν με παίρνει, αλλά πιστεύω ότι ο άνθρωπος έχει φτιαχτεί για να βρίσκεται στο έδαφος σε υψόμετρο θάλασσας, ή έστω κάτω από τη γη 3
mylo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ibtl Τις αξύριστες μασχάλες και αιδοίο. μα γιατί το λες αυτό?
Gtr34 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ελέγχω συχνά τις τσέπες μου επειδή φοβάμαι μην χάσω/ξεχάσω το πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό. 15
deesnider Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 με πιάνει σχεδόν πανικός όταν οδηγώ δίπλα σε γκρεμούς χωρίς μπαριέρες Φαντάζομαι ότι αυτό δεν αντέχεις να το δεις ολόκληρο, έτσι;
qsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Φαντάζομαι ότι αυτό δεν αντέχεις να το δεις ολόκληρο, έτσι; το χω δεκάδες φορές κοίτα όσο είμαι εσωτερικά (κοντά στο βράχο και όχι στο γκρεμό) και όσο δε βλέπω μακριά το τοπίο να αναλογιστώ το υψόμετρο είμαι οκ στη πραγματικότητα δεν είχα ποτέ πρόβλημα και πλέον επειδή οδηγώ τόσα χρόνια ξέρω να το κουμαντάρω, αλλά όσοι με ξέρουν καλά ξέρουν ότι εκείνη την ώρα μέσα μου επικρατεί πανικός EKTOΣ αν πρόκειται για δρόμους που έχω περάσει άπειρες φορές (βλέπε χωριά μου) συνήθως κάτι καλοκαίρια σε νησιά που πάω πρώτη φορά με πιάνει αυτό, δε με πειράζει ο καρόδρομος, μόνο σε συνδυασμό με υψόμετρο. και αν υπάρχει μπαριέρα το άγχος μου μειώνεται κατακόρυφα
d_gkal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δε φοβαμαι τα υψη, δε φοβαμαι το σκοταδι, δε φοβαμαι τα φαντασματα. .ενω δεν ειχΑ κανενα πρόβλημα, με επιασε κλειστοφοβία στο αυτοκινητο, μονο οταν καθομαι πισω και δεν ανοίγει το παραθυρο (ειναι φιξαρισμενο) Σε αεροπλανο δε ξερω πως θα αντιδρασω. Μάλλον θα ψαξω να ανοιξω παραθυρο. Χαχαχχα
zynif Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μην με πιάσει κόψιμο σε λεωφορείο,αεροπλάνο... 6
black_field Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ολη την ωρα κανω ηλεκτρικες εκενωσεις αγγιζοντας διαφορα αντικειμενα και καποια συγκεκριμενα τα φοβαμαι πλεον να τα αγγιξω. πχ το κουμπι που παταω για να ανοιξει η κεντρικη πορτα του departement μου (βρηκαν οι γκασμαδες και το εφτιαξαν μεταλλικο), επισης πορτα αυτοκινητου (την πιανω πλεον παντα απο το χερακι σαν σπαστικο) ^ Αυτό! Ερχόμουν να γράψω το ίδιο πράγμα! Ειδικά με τις πόρτες των αυτοκινήτων έχει καταντήσει αηδία, προσπαθώ να τις κλείνω με τον αγκώνα. Επίσης πολλές φορές με χτυπάνε οι βρύσες και οι μπαλκονόπορτες. 1
panos2171 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Όλοι λίγο πολύ έχουμε εκτός απ τις συνηθισμένες φοβίες έχουμε και τις περίεργες. Εγώ προσωπικά φοβάμαι πάντα οταν βγαίνω από μαγαζί μην χτυπήσει ο συναγερμός ακόμα και αν δεν έχω αγοράσει τίποτα. Εσείς τι φοβίες έχετε; Ελέγχω συχνά τις τσέπες μου επειδή φοβάμαι μην χάσω/ξεχάσω το πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό. Αυτά τα δύο!!
Rumpelstiltskin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 να μην έρθει από το μέλλον ένας terminator να με δολοφονήσει.
GeorgeGK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ^ Αυτό! Ερχόμουν να γράψω το ίδιο πράγμα! Ειδικά με τις πόρτες των αυτοκινήτων έχει καταντήσει αηδία, προσπαθώ να τις κλείνω με τον αγκώνα. Το ίδιο θέμα έχω και εγώ με το αμάξι! Συνέχεια το παθαίνω! Και εγώ πλέον πολλές φορές προσπαθώ με τον αγκώνα! 1
d_gkal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μην με πιάσει κόψιμο σε λεωφορείο,αεροπλάνο... στο αεροπλανο ΠΑΣ... στο λεωφορειο;;;; μια φορα μεπιασε. τι σφιξιμο, τι ζορι, τι ιδρωτας... μεχρι που εφτασα σπιτι και ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιισα που το προλαβα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα