Iris_89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ηλιθια φοβια: Οποτε οδηγω σε εθνικη και βλεπω μπροστα φορτηγοειδες (ή Ι.Χ) φορτωμενο με προεξεχοντα αντικειμενα (σε φαση σωληνες κλπ) σκαει στο μυαλο μου η σκηνη απο το Final Destination (ή αλλη ταινια ηταν?)οπου φευγει το αντικειμενο και σκαει στο κεφαλι του οδηγου. Οποτε πρεπει με καθε τροπο να προσπερασω το οχημα, αλλα ειμαι και γενικα super alert οταν μπαινει στο οπτικο μου πεδιο.
dimitrisOP Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ηλιθια φοβια: Οποτε οδηγω σε εθνικη και βλεπω μπροστα φορτηγοειδες (ή Ι.Χ) φορτωμενο με προεξεχοντα αντικειμενα (σε φαση σωληνες κλπ) σκαει στο μυαλο μου η σκηνη απο το Final Destination (ή αλλη ταινια ηταν?)οπου φευγει το αντικειμενο και σκαει στο κεφαλι του οδηγου. Οποτε πρεπει με καθε τροπο να προσπερασω το οχημα, αλλα ειμαι και γενικα super alert οταν μπαινει στο οπτικο μου πεδιο. καθολου ηλιθια φοβια ,εγω παντα οταν βλεπω κακο φορτωμενο αλλαζω λωριδα
d_gkal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 λογικο να συμβαινει αυτο,. καθως 9.9 στους 10 ΔΕ τα εχουν ασφαλισμενα πληρως! τι να το κανω αν κραταει ενα σχοινακι ολοκληρο καναπε στον ουρανο του αυτοκινητου;;;;; το ειδε φιλος στον περιφερειακο!!!
Big Boss Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Η μεγαλύτερη φοβία μου από όλες είναι τα μικρόβια. Έχω σοβαρή εμμονή με τη καθαριότητα σε σημείο που δεν αφήνω τους άλλους ούτε να με ακουμπήσουν εάν δεν απολυμάνουν τα χέρια πρώτα. Εννοείτε ότι σε νοσοκομέιο δε θα έμπαινα ακόμα και να πέθαινα.....Ούτε απ'εξω δεν περνάω......
evabb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Η μεγαλύτερη φοβία μου από όλες είναι τα μικρόβια. Έχω σοβαρή εμμονή με τη καθαριότητα σε σημείο που δεν αφήνω τους άλλους ούτε να με ακουμπήσουν εάν δεν απολυμάνουν τα χέρια πρώτα. Εννοείτε ότι σε νοσοκομέιο δε θα έμπαινα ακόμα και να πέθαινα.....Ούτε απ'εξω δεν περνάω...... sex κανεις; 2
Iris_89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 sex κανεις; Την βάζει πρώτα σε μπανιέρα με Betadine 5
d_gkal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 sex κανεις; κακα τα ψεματα, οσο "βρωμικο" ειναι το σεξ, αλλο τοσο καθαροι πρεπει να ειμαστε. ειδικα για τις γυναικες! προσωπικα παντα καθαριζω χερια με μωρομαντηλα πριν οτιδηποτε
frenzy Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Την βάζει πρώτα σε μπανιέρα με Betadine Wash that snatch.
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εξαιρετική έρευνα, ούτε εποχές, ούτε γεωγραφικές ζώνες. 3
miike Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Κρίνοντας από ποσοστό αντρών γυναικών,σεξουαλικό προσανατολισμό και εθνικότητα μιλάμε για Vegas
frenzy Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εξαιρετική έρευνα, ούτε εποχές, ούτε γεωγραφικές ζώνες. Τι έρευνα ρε φλούφλη από το imgur ναουμ.
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ Η ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΟΛΟ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Η μεγαλύτερη φοβία μου από όλες είναι τα μικρόβια. Έχω σοβαρή εμμονή με τη καθαριότητα σε σημείο που δεν αφήνω τους άλλους ούτε να με ακουμπήσουν εάν δεν απολυμάνουν τα χέρια πρώτα. Εννοείτε ότι σε νοσοκομέιο δε θα έμπαινα ακόμα και να πέθαινα.....Ούτε απ'εξω δεν περνάω...... Κωνσταντίνος κατακουζινός 1
manolos134 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα σε ολους αμα σας πω πιστεθω θα με κοροιδευεται εχω φοβια με της φοτο και τα λικε γιαυτο και εβαλα δικια μου φοτο πασ και την ξεπερασω μπορει κανεισ να μου δοσει μια σιμβουλη? ευχαρστωω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα