Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο που τρεχετε για να μη σας πιασει ο δαιμονας... εξηγηστε το μου λιγο :shock:

Να σου εξηγήσω, σκέψου να δεις το the grudge βράδυ, μετά πες κλείνεις το φως, πόσες φορές θα σκεφτείς ότι είναι δίπλα σου μέσα στο σκοτάδι και σε κοιτάζει; Έστω μια φτάνει, μετά σου γίνεται εμμονή, κοιτάς στο κενό και νομίζεις ότι την βλέπεις. Εγω χρειάστηκε να κάνω απόστασή 40 μέτρων μετα από θρίλερ για να πάω από το σπίτι του κολλητού στο δικό μου, πρέπει να ήταν το γρηγορότερο μου sprint. Άλλη μια φορά με έβγαλε με φακό μεγέθους προβολέα για να πάω σπίτι, μιλάμε για τρελή τρομάρα.
  • Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οπως ειπα και πιο πριν, δε φοβαμαι φαντασματα, πνευματα, δαιμονες, κλπ :) οποτε δε μπορω να το καταλαβω αυτο που λες

ισα ισα... οταν τυχει και ακουσω κατι το βραδυ, αμεσως ψαχνω στο σκοταδι να δω τι ειναι  :devil:

Δημοσ.

Καθε φορα που βλεπω σκηνες σε ταινιες,ντοκυμαντερ κλπ ανθρωπων που κανουν αναριχιση σε βραχους 100δων μετρων με μονο λιγη πουδρα και 3 σκηνια (σε κατι βραχους καθετους με.σχεδον καμια τρυπα να βαλουν τα χερια τους ) ή φωτογραφιες ανθρωπων απο ψηλα κτηρια με φοντο το εδαφος , ανατριχιαζω και ιδρωνουν οι παλαμες μου .

Νοιωθω σαν να ακουω το γδαρσιμο με τα νυχια του μαυροπινακα .

Και μονο που το σκεφτηκα τωρα που μιλαμε,ιδρωσαν οι παλαμες.

Η πλακα ειναι οτι δε φοβαμαι να ανεβω σε ψηλο κτηριο κλπ. Δεν εχω υψοφοβια .

Δημοσ.

Ξέχασα να συμπληρώσω πως ένας από τους μεγαλύτερους μου φόβους, άγνωστης μέχρι μέχρι τώρα αιτιολογίας, είναι η καισαρική. Όχι να μου κάνουν αλλά να την βλέπω. Σε ταινίες, σε ντοκυμαντέρ, ακόμα και στην δουλειά μου, απέφευγα σαν ο διάολος το λιβάνι όταν άκουγα για καισαρική. Μπορεί να με κάνει να παγώσω, απλά δεν αντέχω. Δεν ξέρω γιατί, και ενώ έχω δει/πιάσει πολύ αηδιαστικά πράγματα λόγω επαγγέλματος, η καισαρική είναι ότι το χειρότερο. Βασικά μου θυμίζει σκηνή από Alien.

• Like 2
Δημοσ.

Γεια χαρα και απο μενα! Μεγαλος φοβος τα αδεσποτα σκυλια οταν περπαταω σε σκοτεινους δρομους!!!

Και παντα τσεκαρω τσεπες για το κινητο και το πορτοφολι :-P

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή πάντα έσερνα τα πόδια μου στο σκοτάδι απο φόβο μην πατήσω την σκύλα μου, το κάνω ακόμα και τώρα ενω έχει πεθάνει εδω και σχεδόν 2 χρόνια.

Καλα οι τσέπες για κινητό είναι must.

Και τέλος έχω φοβία μηπως κάποια στιγμή χάσω το μυαλό μου. Τρέλα ή άνοια ή συνδυασμό. Νομίζω δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, ειδικά για τους δικούς σου. Η πλάκα είναι οτι την ίδια φοβία έχει και η αδελφή μου, σε φάση να μην μπορεί να δεί ταινίες με ψυχιατρία, ψυχοπαθής κτλ.

• Like 2
Δημοσ.

1. Να κυκλοφορώ σε συγκεκριμένα στενά της Ομόνοιας λόγο περιαστατικού πριν μερικά χρόνια που πήγαν να με ληστέψουν και επειδή αρνήθηκα να δώσω οτιδήποτε βγάλαν μαχαίρια

2. Να ελέγχο τις τσέπες για λεφτά και κινητό, για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν έχω χάσει τίποτα, μόνο 2 φορές κέρματα που καθώς τα έβγαζα έτυχε να βρισκόμουν πάνω σε υπονόμους και πέσαν μέσα.

3. Υπερήλικες 90++ που κυκλοφορούν με συνοδό και εχουν αύρα θανατίλας

4. Να βλέπω άτομα να λιποθυμάνε, με σοκάρει απίστευτα

• Like 1
Δημοσ.

στο αεροπλανο ΠΑΣ... στο λεωφορειο;;;; μια φορα μεπιασε. τι σφιξιμο, τι ζορι, τι ιδρωτας... μεχρι που εφτασα σπιτι και ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιισα που το προλαβα

μου έχει τύχει. είχα πάει για καφέ στη Λάρισα και στο γυρισμό με το λεωφορείο με πείραξε το κρασί που ήπιαμε στην Ελασσόνα. το όλο σκηνικό άρχισε στις 12:30 το βράδυ στη μέση της εθνικής οδού. ακόμα νιώθω την υγρασία των χορταριών αρχές Μαϊου.

το χειρότερο συνέβει σε έναν συμφοιτητή μου όπου τον έπιασε σε αστικό λεωφορείο κάπου στο καλαμάκι.

επίσης όταν πάω να κάνω μπάνιο το καλοκαίρι στη θάλασσα πάντα μπαίνω στο νερό με τα χέρια στις τσέπες για να διασφαλίσω πως δε μπανιαρίσω τα ηλεκτρικά κλειδιά ,κινητό ή οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιεί μπαταρία.

μία πολύ περίεργη φοβία που έχω ακούσει και δεί παλιότερα αφορά τον εμετό. μία γνωστή μου δε φοβόταν να κάνει εμετό αλλά μόλις έβλεπε στο δρόμο, κάποιου άλλου, πάγωνε , ανατρίχιαζε και μετά την πηγαίναμε σηκωτή.

στο πρωτο μου αυτοκινητο εσπασε το ακρομπαρο εν κινηση σε επαρχιακη οδο

απο τοτε δεν νιωθω ανετα να πηγαινω με 120+

shock!!!!!!!!!!!! :shock:  :shock:  :shock:

και μετά από αυτό μου θύμισες κάτι περιπτώσεις με αναφορές για κλείδωμα του τιμονιού(όχι απώλεια υποβοήθησης αλλά το κλειδωμα ασφαλείας )εν κινήσει.  

Δημοσ.

Ξέχασα να συμπληρώσω πως ένας από τους μεγαλύτερους μου φόβους, άγνωστης μέχρι μέχρι τώρα αιτιολογίας, είναι η καισαρική. Όχι να μου κάνουν αλλά να την βλέπω. Σε ταινίες, σε ντοκυμαντέρ, ακόμα και στην δουλειά μου, απέφευγα σαν ο διάολος το λιβάνι όταν άκουγα για καισαρική. Μπορεί να με κάνει να παγώσω, απλά δεν αντέχω. Δεν ξέρω γιατί, και ενώ έχω δει/πιάσει πολύ αηδιαστικά πράγματα λόγω επαγγέλματος, η καισαρική είναι ότι το χειρότερο. Βασικά μου θυμίζει σκηνή από Alien.

αφου ειπαμε δεν ειναι για μας τα παιδια. φυσικη γεννα παντως ειναι ακομα πιο hardcore  :fear:

Δημοσ.

αφου ειπαμε δεν ειναι για μας τα παιδια. φυσικη γεννα παντως ειναι ακομα πιο hardcore  :fear:

είναι hardcore αυτό που είναι σχεδιασμένο το σώμα σου να κάνει; 

νομίζω ότι με τις καισαρικές έχουν βρει φάμπρικα οι γιατροί τρομάζοντας το κόσμο.. 

τα παλιά χρόνια μας έβγαζαν με κουτάλες και βεντούζες και αν ζούζαμε , ζούσαμε κατά τύχη :P 

(και παραμέναμε αρτημελείς κατά τύχη) 

• Like 1
Δημοσ.

είναι hardcore αυτό που είναι σχεδιασμένο το σώμα σου να κάνει; 

νομίζω ότι με τις καισαρικές έχουν βρει φάμπρικα οι γιατροί τρομάζοντας το κόσμο.. 

τα παλιά χρόνια μας έβγαζαν με κουτάλες και βεντούζες και αν ζούζαμε , ζούσαμε κατά τύχη :P

(και παραμέναμε αρτημελείς κατά τύχη) 

ε αμα σου φαινεται περιπατος εσενα τι να πω. εγω ξερω οτι παλιοτερα οι γυναικες πεθαιναν σαν τις μυγες κατα την γεννα.

Δημοσ.

shock!!!!!!!!!!!! :shock:  :shock:  :shock:

και μετά από αυτό μου θύμισες κάτι περιπτώσεις με αναφορές για κλείδωμα του τιμονιού(όχι απώλεια υποβοήθησης αλλά το κλειδωμα ασφαλείας )εν κινήσει.  

μου ειχε συμβει και αυτο ενα peugeot 407 καινουργιο κιολας...

Δημοσ.

ε αμα σου φαινεται περιπατος εσενα τι να πω. εγω ξερω οτι παλιοτερα οι γυναικες πεθαιναν σαν τις μυγες κατα την γεννα.

ναι αλλά πολύ παλιότερα που γεννούσαν στα χωριά με τη μαμή (μιας και ειχα μελετήσει και πίνακες θνησιμότητας βρεφών ένα φεγγάρι)

το να κάνουν κυρίως καισαρικές είναι σχετικά πρόσφατο φαινόμενο..

φυσικά και δε λέω ότι είναι περίπατος, αλλά η καισαρική είναι μια επέμβαση που γίνεται  ενώ δε θα έπρεπε πολλές φορές με βασικό κίνητρο το φόβο του πόνου και στο κάτω κάτω ούτε να σε ανοίγουν τελείως είναι κάτι καλό, ενώ τη φυσική γέννα όπως και να το κάνουμε τη προβλέπει ο οργανισμός σου 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...