Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηλιθια φοβια: Οποτε οδηγω σε εθνικη και βλεπω μπροστα φορτηγοειδες (ή Ι.Χ) φορτωμενο με προεξεχοντα αντικειμενα (σε φαση σωληνες κλπ) σκαει στο μυαλο μου η σκηνη απο το Final Destination (ή αλλη ταινια ηταν?)οπου φευγει το αντικειμενο και σκαει στο κεφαλι του οδηγου. Οποτε πρεπει με καθε τροπο να προσπερασω το οχημα, αλλα ειμαι και γενικα super alert οταν μπαινει στο οπτικο μου πεδιο.

logmariocrop.gif

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ηλιθια φοβια: Οποτε οδηγω σε εθνικη και βλεπω μπροστα φορτηγοειδες (ή Ι.Χ) φορτωμενο με προεξεχοντα αντικειμενα (σε φαση σωληνες κλπ) σκαει στο μυαλο μου η σκηνη απο το Final Destination (ή αλλη ταινια ηταν?)οπου φευγει το αντικειμενο και σκαει στο κεφαλι του οδηγου. Οποτε πρεπει με καθε τροπο να προσπερασω το οχημα, αλλα ειμαι και γενικα super alert οταν μπαινει στο οπτικο μου πεδιο.

καθολου ηλιθια φοβια ,εγω παντα οταν βλεπω κακο φορτωμενο αλλαζω λωριδα

Δημοσ.

λογικο να συμβαινει αυτο,. καθως 9.9 στους 10 ΔΕ τα εχουν ασφαλισμενα πληρως!

τι να το κανω αν κραταει ενα σχοινακι ολοκληρο καναπε στον ουρανο του αυτοκινητου;;;;;

το ειδε φιλος στον περιφερειακο!!!

Δημοσ.

Η μεγαλύτερη φοβία μου από όλες είναι τα μικρόβια.

Έχω σοβαρή εμμονή με τη καθαριότητα σε σημείο που δεν αφήνω τους άλλους ούτε να με ακουμπήσουν εάν δεν απολυμάνουν τα χέρια πρώτα.

Εννοείτε ότι σε νοσοκομέιο δε θα έμπαινα ακόμα και να πέθαινα.....Ούτε απ'εξω δεν περνάω......

Δημοσ.

Έχω σοβαρή εμμονή με τη καθαριότητα σε σημείο που δεν αφήνω τους άλλους ούτε να με ακουμπήσουν εάν δεν απολυμάνουν τα χέρια πρώτα.

Εννοείτε ότι σε νοσοκομέιο δε θα έμπαινα ακόμα και να πέθαινα.....Ούτε απ'εξω δεν περνάω......

sex κανεις;

• Like 2
Δημοσ.

sex κανεις;

κακα τα ψεματα, οσο "βρωμικο" ειναι το σεξ, αλλο τοσο καθαροι πρεπει να ειμαστε. ειδικα για τις γυναικες!

προσωπικα παντα καθαριζω χερια με μωρομαντηλα πριν οτιδηποτε ;)

Δημοσ.

Εξαιρετική έρευνα, ούτε εποχές, ούτε γεωγραφικές ζώνες.

Τι έρευνα ρε φλούφλη από το imgur ναουμ.

Δημοσ.

Κωνσταντίνος κατακουζινός
  • Like 1
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους αμα σας πω πιστεθω θα με κοροιδευεται εχω φοβια με της φοτο και τα λικε γιαυτο και εβαλα δικια μου φοτο πασ και την ξεπερασω μπορει κανεισ να μου δοσει μια σιμβουλη? ευχαρστωω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...