Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ακουσει τα καλυτερα για τις κινεζες. Καμια σχεση με τις δυτικούς 'φεμινισμους'.

Ανάλογα τι έχεις στο μυαλό σου.Εγώ δυστυχώς είχα την ατυχία να κάνω κάτι με κινέζα περισσότερο για τον πειραματισμό και την περιέργεια και δεν έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις.Αλλά όπως ειπώθηκε και πιο πάνω υπάρχει διαφορά μεταξύ φοιτητών και απλών ανθρώπων.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανάλογα τι έχεις στο μυαλό σου.Εγώ δυστυχώς είχα την ατυχία να κάνω κάτι με κινέζα περισσότερο για τον πειραματισμό και την περιέργεια και δεν έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις.Αλλά όπως ειπώθηκε και πιο πάνω υπάρχει διαφορά μεταξύ φοιτητών και απλών ανθρώπων.

Φιλος μου παντως που ετυχε να κανει σχεση με κινεζα (φυσικά ειχε πριν και μετα απο αυτη τη σχεση, και σχεσεις με ελληνιδες), μου ειπε οτι εζησε ασυληπτες στιγμες, για τα ελληνικα δεδομενα. Χωρισαν για λογους ανωτερας βιας, αλλα αυτο που ειχε με την κινεζα μου ειπε οτι ηταν μοναδικο και καμια σχεση με οτι εχει ζησει με ελληνιδες. Αυτα μου ειπε, κι επειδη ειναι καλος φιλος δεν εχω λογο να τον αμφισβητησω.

Δημοσ.

Για πες , παντα το ειχα απορια (χωρις ιχνος καλαμπουριου,σοβαρα)

Απο αποψη συμπεριφορας και νοοτροπιας ξερωγω σε φαση "α,κοιμηθηκα μαζι σου,θα με αποκαταστησεις" ;

Δημοσ.

Απο αποψη συμπεριφορας και νοοτροπιας ξερωγω σε φαση "α,κοιμηθηκα μαζι σου,θα με αποκαταστησεις" ;

Διακρινω μια ειρωνια στο μηνυμα σου, ή κανω λαθος;

Δεν τα θυμαμαι ακριβως, παει καιρο που μου τα ειχε πει και θυμαμαι το 'resume', αλλα σε γενικες γραμμες η κινεζα 'ελιωνε' γι'αυτον, και τα 'εκανε ολα' δηλαδη πολυ παραπανω απο τις απαιτησεις του φιλου μου (και δεν μιλω για 'σεχ'!), και πολυ διαλλακτικη, και πολυ αληθινη, και πολλα, πολλα, πολλα. Οκ, καποια ή και ολα απο αυτα τα βρισκεις σε ολες τις εθνικοτητες ισως, σιγουρα ειναι και θεμα χαρακτηρα, αλλα πιστευω οτι παιζει ρολο ο τροπος ζωης.

Και ο φιλος μου ειναι κι ωραιο παιδι, και με χρημα, και το λεω για να πω οτι δεν του λειψαν ποτε οι γυναικες, να πεις 'του τυχαιναν ασχετες ελληνιδες'. Αρα, για να το λεει, ξέρει, και έχει βάση.

Η 'δυτικοποιηση', η 'παγκοσμιοποιηση', δεν εχει επελθει σε αυτες τις κοινωνιες, οπως η κινεζικη, και αυτο τους διαφοροποιει σε τροπους συμπεριφορας, απαιτησεις κλπ

Αλλα ας πουμε, ας πουνε κι αλλοι, τις εμπειριες τους, οτι γνωριζουν απο την Κινα, να μαθουμε επι του πρακτεου, για το τι ισχυει για την Κινα, τους ανθρωπους της, την κινεζικη πραγματικοτητα, στην Κινα, και ....οπου υπαρχουν Κινεζοι.

• Like 1
Δημοσ.

κανεις λαθος διοτι γραφω σε παρενθεση --> "(....)" το οτι ρωταω λογω αγνοιας.

Αν και.στον ρηβολβερ απευθυνομουν

Δημοσ.

Ο πατέρας της ήτο διευθυντής στη Hasbro Κίνας...σιγά μην ήθελε να την αποκαταστήσω  :lol: .Γενικά όσοι κινέζοι ήταν στο τμήμα μου ήταν από πολύ εύπορες οικογένειες ίσως γι αυτό έχω και διαφορετικές εμπειρίες.

• Moderators
Δημοσ.

Για ποιό λόγο οι κινέζες που βγάινουν φωτογραφία κάνουν το σήμα της νίκης ?

αυτο το εχω απορια και γω. ενας κινεζος μου ζητησε στο σταθμο των τρενων να βγαλουμε φωτογραφια μαζι και ειχε αυτο το χαζο (με την καλη εννοια) χαμογελο και με το σημα της νικης! :P

Δημοσ.

Φιλος παντως πηγε Κινα , ειναι μουσατος μεσογειακος. Η αδερφη του ειναι ξανθια,μπλε ματι,πιο ασπριδερη.

Ε,εκει τους ειχαν για αξιοθεατο γιατι αφενος οι αντρες Κινεζοι ειναι αμουσοι,ατριχοι και απο την αλλη δεν υπαρχουν ξανθιες γαλανοματες Κινεζες .

Συνεχεια τους αρπαζαν,ερχοντουσαν αλλοι 2-3 κινεζοι και εβγαιναν φωτο με το σημα της νικης.

Δημοσ.

Τα είχα με Κινέζα φοιτήτρια όταν ακόμα έκανα Εράσμους στην Ισπανία (1,5 χρονο το εράσμους τα είχαμε 10-11 μήνες)...από πολύ εύπορη οικογένεια με επιχειρήσεις σε Χονγκ Κονγκ και Μακάο. Απλά μέσα στις 2-3 πιο όμορφες και πλήρεις σχέσεις της ζωής μου..αν και κατά του γάμου προσωπικά ο ίδιος...σκέφτηκα ότι αν ποτέ παντρευόμουν αυτή θα ήταν η πιο κατάλληλη (το κανα εξομολόγηση το ποστ)

Επισκέφτηκα μια φορά μαζί της την Κίνα μετά το εράσμους...πολύ ευγενικοί άνθρωποι οι περισσότεροι...τρομερά ολιγαρκείς (το σύστημα και ο τρόπος λειτουργίας αυτής της χώρας δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει σε κανέναν αλλο λαό του πλανήτη). Κάποιες χαώδεις διαφορές ανάμμεσα σε πλούσιου και φτωχούς...αλλά και οι πλούσιοι/ευκατάστατοι τους καμία σχέση με τους Ευρωπαίους..καμία διάθεση προβολής και ποζεριάς του πλούτου τους. Το τελείως αντίθετο δλδ από τους αρχικάγκουρες..τους άρχοντες του κιτς τους Ρώσους στο συγκεκριμένο θέμα.

• Like 2
Δημοσ.

Το πολιτικό τους σύστημα είναι κομμουνιστικό..το οικονομικό τους είναι καπιταλιστικό..αν και οι τομείς ενέργειας και όλες οι υποδομές είναι κρατικές.

Δημοσ.

Επειδη εξ'οσων γνωριζω, οι Κινεζοι δεν εχουν τα προβληματα των αλλων αλλοδαπων εθνικοτητων στην χωρα μας με θεματα αδειων παραμονής, αλλα δεν ξερω το πως το καταφερνουν αυτο, μηπως ξερει κανεις πως ζουν ολοι οσους βλεπουμε στην Ελλαδα; Πιθανολογώ με μόνιμη αδεια παραμονης. Μιλω για τις άδειες παραμονής τους.
Εννοω οτι πρεπει να υπαρχει καποιος νομιμος τροπος, αλλιως δεν θα κυκλοφορουσαν ελευθερα.
Ειναι χωρα εκτος ΕΕ-Σενγκεν.
Ακομη και η σκληροπυρηνικη ΧΑ δεν τους εχει πιασει ποτε στο 'στομα' της, δηλαδη 'αλλοδαποι για απελαση'.

Σαν εθνικοτητα ειναι στο 'απυροβλητο'.
Αρα, νομιμως, με καποιο τροπο που δεν ξερω, φαινεται να υπαρχει τροπος να ερθουν από Κινα (και δεν ερχονται με σαπιοκαραβα οπως οι αλλοι μεταναστες), και να μεινουν Ελλαδα μονιμα.
Ξερει κανείς κάτι παραπάνω, συγκεκριμένα γι'αυτο το θέμα;
(πέρα απο υποθέσεις)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...