marine122 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Γειά σας, είχα κάνει 12 Δεκεμβρίου μια παραγγελία ,ένα τάμπλετ αξίας 99 ευρώ και δεν μου ερχόταν. Στον ενάμιση μήνα μου έκαναν refund και σήμερα μου ήρθε το τάμπλετ. Τι κάνω, να τους στείλω μέιλ οτι ήρθε ή να το αφήσω στη μοίρα του ....και να χαρώ αλλιώς τα 99 ευρουλάκια;;; Εντωμεταξύ όταν τους είχα στείλει μειλ μου έλεγαν οτι σε μια σελίδα( ό,τι να ναι σελίδα για tracking, 17track.com κάπως έτσι) έλεγε οτι είχε έρθει Ελλάδα και τους διαβέβαιωσα οτι τα ελληνικα ταχυδρομεία ισχυρίζονται πως δεν εχει μπει στη χώρα. Δηλαδή μου φάνηκαν ό,τι να ναι. Το μόνο κακό είναι οτι η παραλαβή έγινε στο σπίτι και μπήκε υπογραφή.
nikos903 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα. Το 17track είναι απο τις καλύτερες σελίδες για tracking πάντως.... Στείλε τους μήνυμα οτι έφτασε για να σου πούνε πως θα τους βάλεις τα χρήματα πάλι στην paypal. Υπάρχει υπογραφή σου στην παραλαβή άρα και να ήθελες να το κουκουλώσεις αν το ψάξουν αυτοί φαίνεται... 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Στειλε τους ενα εμαιλ οτι παρελαβες εν τελη το ταμπλετ και συνεχιζεις αναλογα με το τι θα σου απαντησουν.
newtech Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Γειά σας, είχα κάνει 12 Δεκεμβρίου μια παραγγελία ,ένα τάμπλετ αξίας 99 ευρώ και δεν μου ερχόταν. Στον ενάμιση μήνα μου έκαναν refund και σήμερα μου ήρθε το τάμπλετ. Τι κάνω, να τους στείλω μέιλ οτι ήρθε ή να το αφήσω στη μοίρα του ....και να χαρώ αλλιώς τα 99 ευρουλάκια;;; Εντωμεταξύ όταν τους είχα στείλει μειλ μου έλεγαν οτι σε μια σελίδα( ό,τι να ναι σελίδα για tracking, 17track.com κάπως έτσι) έλεγε οτι είχε έρθει Ελλάδα και τους διαβέβαιωσα οτι τα ελληνικα ταχυδρομεία ισχυρίζονται πως δεν εχει μπει στη χώρα. Δηλαδή μου φάνηκαν ό,τι να ναι. Το μόνο κακό είναι οτι η παραλαβή έγινε στο σπίτι και μπήκε υπογραφή. Το μόνο κακό είναι οτι η παραλαβή έγινε στο σπίτι και μπήκε υπογραφή.......? Απο οτι καταλαβα ρωτας για το αν μπορεις να τα τσεπώσεις η οχι , και οχι για το ηθικο του πραγματος.. Απο την την στιγμη που παρελαβες στελνεις ενα μαιλ τους λες οτι ελαβες και τους στελνεις τα χρηματα τους Το tracking διχνει οτι εχεις παραλαβει. ακομα και ετσι να μην ηταν.. δεν ειναι το σωστο να τα στιλεις αφου παρελαβες? (Το αντιθετο ειναι κλεψια)
marine122 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Τους έστειλα mail γιατί τα φοβάμαι αυτά. Απλά για να πώ την αλήθεια είχα τσαντιστεί.! 2 ολόκληρους μήνες ενώ ε'ίχα πληρώσει για να μου έρθει σε 3-5 μέρες;;; Και όσο για αυτό το site 17track.com δεν νομίζω να είναι είναι αξιόπιστο γιατί αυτό που είπα παραπάνω για τα ελτα όντως ίσχυε. Το 17track.com έλεγε ότι 9/1 είχε έρθει στο προορισμό του και τα ελτα μου έλεγαν στις 1/2( ένα μήνα μετά) οτι δεν έχει μπει κάν στη χώρα. Σας ευχαριστώ όπως και να έχει.!
nikos903 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλά εκεί στην πρωτοχρονιά μέχρι να τσουλήσει και λίγο το πράγμα, μια οι απεργίες μια οι εκλογές μην ελπίζεις σε γρήγορες αποστολές... Τι μέρα έκανες την παραγγελία; Τώρα για το αν η καθυστέρηση οφείλεται στον πωλητή και αν αυτό μπορείς να το γυρίσεις υπέρ σου για να σου κάνει καμια έκπτωση είναι άλλο θέμα, στην επικοινωνία σου μαζί του αυτό. Αν θες ανέβασε εδώ το tracking να σου πούμε και αν είχε τίποτα παράξενο.
harris78 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Το 17track.com δεν βγάζει δικά του αποτελέσματα, αλλά τα αντλεί από τα ταχυδρομεία της χώρας αποστολής και προορισμού!!! Μάλιστα θεωρείται και είναι το καλύτερο site για τέτοιες δουλειές. Άρα αυτό που σου έβγαζε το 17track θα σου έβγαζε και το site των ελτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα