blueangel3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς να μου πει πού μπορω να βρω τιποτα practise teset για το ecpe ??? Έχω ψάξει αλλά τίποτα !! δίνω σε 3 μήνες και τα χρειάζομαι...
splash18 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 τσεκαρε το link εχει καποια http://fullspate.digitalcounterrevolution.co.uk/ και εγω δινω το Μαιο ecpe. κανω ένα βιβλιο που μου εδωσαν από το φροντιστηριο με 12 practice test απλα το θεμα πιστευω είναι, να μπεις στη νοοτροπια των τεστ, γιατι οσα βιβλια και να διαβασεις και οσα τεστ να κανεις δεν θα πεσει κατι από εκει μεσα. Και οσο αφορα το λεξιλογιο, διαφερει από βιβλιο σε βιβλιο μπορει να σου πεσουν λεξεις που ποτε δεν εχεις συναντησει ουτε καν στα βιβλια προετοιμασίας για το ecpe
blueangel3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Τίποτα άλλο ?? Δυστυχώς δεν με καλύπτει, πάντως ευχαριστώ Ένα πράσινο βιβλίο κανεις για τα τεστς ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 αν κανεις μερικα τεστ μονο και μονο για να μπεις στο κλιμα του πως εξεταζονται μετα γραφεις μερικες εκθεσεις για να ρολαρεις στο γραψιμο και διαβασμα διαφορων κειμενων (ασχετα με τα βιβλια ) για το λεξιλογιο. 1
splash18 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ναι του Griva michigan ecpe 12 practice tests 2013 edition εχει ολοκληρωμένα τεστ και επαναληψη σε γραμματικη, listening κλπ κλπ Συμφωνω με τον Spect~ σε οσα λεει Εγω δεν κανω μαθηματα. είμαι 30 ετων πηγα στο φροντιστηριο μου και μου ειπαν να παρω το βιβλιο να κανω τα τεστ. απλα δεν παιζει τωρα να μαθω 3.500 λεξεις ενδεικτικα που μου ειπαν μεχρι το Μαιο. Απλα από τα συμφραζομενα ότι βγει, λιγο τυχη θελει και ότι κατσει. Είναι πολλαπλης επιλογης όλα εξαλλου δεν παιζει να σου πεσουν οι λεξεις που θα εχεις μαθει γιατι η υλη δεν είναι κατι stadard. Yπαρχουν απειρα παρομοια βιβλια. το καλο από τη μια είναι ότι συμψηφίζονται όλα τα parts στο διαγωνισμα δεν είναι όπως παλια και εχεις καποιες πιθανότητες περισσοτερες από ότι παλια Πιστευω το βασικο είναι να μπεις στη φιλοσοφια του τεστ
blueangel3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό λίγο που συμψηφίζονται δεν ψιλοκατάλαβα..προστίθεται ο βαθμός του GCVR,του Listening, της Έκθεσης και των Προφορικών και βγαίνει μέσος όρος ?
splash18 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ναι κατι τετοιο δηλ αν πχ εισαι κατω από τη βαση εκθεση σε βοηθουν τα υπολοιπα εφόσον εισαι πανω από τη βαση...δεν σημαινει δηλαδή ότι επειδή δεν εγραψες καλα εκθεση δεν θα περασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα