Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φιλη αγόρασε το zte blade g (δεν με ρώτησε) και τώρα έχει συνέχεια θέματα με την χαμηλή ram του κινητού το οποίο έχει 512 απο τα οποία τα 384 είναι διαθέσιμα.οποτε το lag και όταν μπαίνει ίντερνετ τα κολλήματα είναι για πλάκα πλεον.βάζω και μια φωτο που μου έστειλε ώστε να δείτε για τι χαλί μιλάμε.πήρα εγώ το κινητό απενεργοποίησα μερικά που δεν χρειάζονταν απο τις ρυθμίσεις αλλά ακόμα έχει θέμα με lag.τι λέτε να τις πω να κανει υπάρχει καμια λύση;;; (Εκτός απο το να το πουλησει η να αγοράσει άλλο :) )

Ευχαριστω

post-210891-0-69984500-1423082599_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

4.1.2 τρέχει, και μαυρο χαλί όπως βλέπεις.ψάχνω κ εγώ να βρω κάτι να την βοηθήσω αλλά τίποτα ακόμα. Η ram είναι στα κόκκινα όλη σχεδον την ωρα.οτι κ αν σβήσω οτι κ αν κανω αυτό στο κοσμο του

Κάτι είδα για root.παιζει να γίνεται η θα έχει θέματα μετα;

Δημοσ.

η μονη λυση ειναι 

1. να κανεις root και νασαι με stock rom και να διαγραψεις οτι αχρηστο υπαρχει ωστε να παρει πνοη

ή 2. να περασεις μια custom rom και να δεις εκει πως τα παει

αλλη ληση δεν...

με ενα προχειρο ψαξιμο οριστε για custom rom

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2591092

Υ.Γ. ειχα το ace 2 galaxy..βεβαια με 1gb ραμ αλλα και παλι κολλαγε..

περασα cm και φυσαγε 

@Xristaras12 αν ησουν αυτην στην φωτο θα φιλαγα τις χειλαρες της :P

• Like 1
Δημοσ.

τις υπηρεσίες της google τις θελει;

ειχα ενα  huawei u8150, 256mb ram και ειχα περασει 4.0.4 cyanogenmod

αφαίρεσα google services και πεταγε ακομα πιο πολυ

+1 στο να περαστει cyanogen

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.αν τις κάνω root δεν χάνει την εγγύηση;βασικά αυτό θα γινει γιατί πρέπει να πάρει ανάσες το κινητό.απλα ελπίζω να μην τις κάνω καμια μαλάκια :P

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.αν τις κάνω root δεν χάνει την εγγύηση;βασικά αυτό θα γινει γιατί πρέπει να πάρει ανάσες το κινητό.απλα ελπίζω να μην τις κάνω καμια μαλάκια :P

θεωρητικα χανει την εγγυηση.

πρακτικα μπορει να υπαχει trick που να μην την χανει,πρεπει να το ψαξεις στο xda forum να δεις.

μαλακια δεν νομιζω να κανεις αν δεν διαβασεις σωστα τις οδηγιες,τις κανεις κατα γραμμα και δεις κανενα βιντεακι στο ytube να παρεις μια ιδεα

Δημοσ.

οκ σημερα το απογευμα θα το κανω που θα εχω χρονο και βλεπουμε...το πολυ πολυ αν τις κανω μαλακια τις αγοραζω ενα αλλο με 1gb ram και ειναι οκ :P 

ευχαριστω παντως για τις απαντησεις. θα ενημερωσω για το αποτελεσμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...