kouklakis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα!πηγα να μπω το μεσημερι στο fb και με πεταξε σε σελιδα οτι πρεπει να κανω το προφιλ μου σε σελιδα γιατι και καλα ειμαι επαγγελματιας και ετσι εχω την σελιδα μου ( τελειως ακυρα πραγματα)χωρις να πατησω κατι μου πεταξε αυτο το email Σημειώστε ότι:- Ο παλιός σας λογαριασμός αφαιρέθηκε από το Facebook όταν μετατράπηκε σε Σελίδα- Τη νέα σας Σελίδα διαχειρίζεται πλέον ο διαχειριστής που επιλέξατε όταν μετατρέψατε το προφίλ σας σε Σελίδα- Τα προφίλ μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο για να εκπροσωπούν μεμονωμένα άτομαΑν θέλετε να μετατρέψετε τη Σελίδα σας ξανά σε προφίλ, δώστε μας ένα έγγραφο ταυτοποίησης που θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Μάθετε για τα είδη εγγράφων ταυτοποίησης που δεχόμαστε στο Κέντρο βοήθειας: τους εστειλα μην στον πινακα υποστηριξης και περιμενω!Λετε να μου κανουν καμια λαδια και να μην τον επαναφερουν???
G-pal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Λογικα για το ονομα σ αδερφε.. Δες στ google! Δεν θα ηταν σε φαση ονομα-επιθετο ή θα το ειχες αλλαξει αρκετες φορες!
kouklakis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ετσι πιστευω και εγω για το ονομα αλλα το εχω 5 χρονια δεν το εχω ξανα αλλαξει τους εστειλα αποδεικτικα ας ελπισω να το επαναφερουν οχι τιποτε αλλο εχω κανα δυο χιλιαδες φοτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα