Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια!!Εχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ μου!Εχω ένα HP PAVILLION G6 με επεξεργαστη AMD και εδώ και λιγες μερες μου σβηνει η οθονη ξανααναβει δουλευει για λιγα λεπτα και ξαφνικα μου πεταει μπλε οθονη και κανει επανεκκινηση το λαπτο!!ΒΟΗΘΕΙΑ σας παρακαλω

Δημοσ.

Θερμοκρασίες κάρτας γραφικών τσέκαρε! Με το hardwaremonitor http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html  ;) Βασικά ποσταρε την εικόνα που θα εμφανιστεί να δούμε

Ελπίζω να μην το λειτουργείς πάνω σε μοκέτα ή κουβέρτα!

• Like 1
Δημοσ.

όχι δεν το λειτουργω πανω σε μοκετα ουτε σε κουβερτα πανω σε ξυλινο τραπεζι το εχω χωρις να υπαρχει τιποτα από κατω!!

Δημοσ.

Αυτά τα AMD έχουν πρόβλημα με την κάρτα γραφικών, η οποία λογικά θα χρειαστεί rework ή reballing. Βρες ένα κατάστημα με σταθμό εργασίας να στο φτιάξει.

ΥΓ. αν δεις πουθενά την λύση με το πιστόλι μην την κάνεις γιατί δημιουργεί περισσότερα προβλήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καλύτερα αν έχει εγγύηση απευθείας μαγαζι! ;)

Αλλιώς ότι είπε ο προλαλήσαντας

Επεξ/σία από Sheogorath
Δημοσ.

αν εχεις χρονο και κανεις οτι εχουνε πε οι προηγουμενοι αναβαθμισε και τους οδηγους σου απο τα επισημα σαιτ...

Δημοσ.

Για να κάνεις σωστή απεγκατάσταση και εγκατάσταση των drivers μπες σε safe mode κανε uninstall τους drivers , μετα καθάρισμα με ddu και μετα πέρνα τους καινούργιους απο το site της amd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...