cococrops Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδια!!Εχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ μου!Εχω ένα HP PAVILLION G6 με επεξεργαστη AMD και εδώ και λιγες μερες μου σβηνει η οθονη ξανααναβει δουλευει για λιγα λεπτα και ξαφνικα μου πεταει μπλε οθονη και κανει επανεκκινηση το λαπτο!!ΒΟΗΘΕΙΑ σας παρακαλω
Sheogorath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Θερμοκρασίες κάρτας γραφικών τσέκαρε! Με το hardwaremonitor http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Βασικά ποσταρε την εικόνα που θα εμφανιστεί να δούμε Ελπίζω να μην το λειτουργείς πάνω σε μοκέτα ή κουβέρτα! 1
cococrops Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 όχι δεν το λειτουργω πανω σε μοκετα ουτε σε κουβερτα πανω σε ξυλινο τραπεζι το εχω χωρις να υπαρχει τιποτα από κατω!!
Sheogorath Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Θερμοκρασίες τσέκαρες? Δώσε εικόνα ή πες μας αν καμία πλησιάζει η περνά τα 80-90
cococrops Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 καμια δεν ξεπερνα τα 80-90!μηπως αργοπεθαινει?
CMD Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Αυτά τα AMD έχουν πρόβλημα με την κάρτα γραφικών, η οποία λογικά θα χρειαστεί rework ή reballing. Βρες ένα κατάστημα με σταθμό εργασίας να στο φτιάξει. ΥΓ. αν δεις πουθενά την λύση με το πιστόλι μην την κάνεις γιατί δημιουργεί περισσότερα προβλήματα.
Sheogorath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Η καλύτερα αν έχει εγγύηση απευθείας μαγαζι! Αλλιώς ότι είπε ο προλαλήσαντας Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2015 από Sheogorath
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 αν εχεις χρονο και κανεις οτι εχουνε πε οι προηγουμενοι αναβαθμισε και τους οδηγους σου απο τα επισημα σαιτ...
cococrops Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 εγγυηση παιδια δεν υπαρχει!!δηλαδή αμα αναβαθμισω τους οδηγούς μπορει να μην ξαναγινει?
Sheogorath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Το δοκιμάζεις! Δεν είμαστε ούτε μάγισες, ούτε χαρτορίχτρες ούτε 090! 1
SPANK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Για να κάνεις σωστή απεγκατάσταση και εγκατάσταση των drivers μπες σε safe mode κανε uninstall τους drivers , μετα καθάρισμα με ddu και μετα πέρνα τους καινούργιους απο το site της amd
cococrops Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 παλι τα ιδια παιδια θα το παω αυριο σε τεχνικο να το δει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα