partblah1990 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 θα ήθελα να ρωτησω αν καποιος μεταπτυχιακος φοιτητης μπορει ταυτόχρονα να ειναι εγγεγραμμενος και σε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, υ πάρχει κάποια απαγόρευση ; Επίσης πασο και δωρεαν συγγραματα θα δικαιούμε ή όχι ;
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 μπορεις να εισαι γραμμενος κανονικα αλλα δεν δικαιούσαι πλεον ούτε συγγράμματα ουτε πασο ουτε καμια απολυτως παροχή απο το 2ο πτυχιο (προπτυχιακό)
DrLo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 θα ήθελα να ρωτησω αν καποιος μεταπτυχιακος φοιτητης μπορει ταυτόχρονα να ειναι εγγεγραμμενος και σε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, υπάρχει κάποια απαγόρευση ; Δε νομίζω. Ήξερα συνα΄δελφο που το έκανε (μεταπτυχιακό + 2η σχολή με 10% με τους βαθμούς από την πρώτη ... ?? περίεργο αλλά είχε γίνει)
qsis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 εγώ μέχρι 2 μεταπτυχιακά μαζί ξέρω (ξεκίνησε 2ο ενώ χρωστούσε μόνο διπλωματική στο πρώτο)
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 εγώ μέχρι 2 μεταπτυχιακά μαζί ξέρω (ξεκίνησε 2ο ενώ χρωστούσε μόνο διπλωματική στο πρώτο) και 2 και 3 κανεις νομιμα...
partblah1990 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 οποτε δεν υπαρχει προβλημα διοτι ειναι διαφορετικου επιπεδου σπουδων το προπτυχιακο/μεταπτυχιακό ;
mylo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 δεν υπάρχει πρόβλημα απλά όπως είπε ο παυλίδης αν είσαι απο κατατακτηριες δεν έχεις καμια παροχη...
kate89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 *δικαιούμΑΙΕγώ επειδή με κατατακτήριες πέρασα σε μια σχολή και είμαι στο 5ο εξάμηνο τώρααλλά είμαι ταυτόχρονα και πρωτοετής σε μεταπτυχιακό,έχω να πω πως επιτρέπεται.Απλά στο 2ο πτυχίο δεν δικαιούσαι ΤΙΠΟΤΑ,ούτε σίτιση,ούτε πάσο μόνο να δανειστείς βιβλίααπο τη βιβλιοθήκη της σχολής.Εγώ έχω το πάσο από το μεταπτυχιακό μου που ισχύει 2 χρόνια, δικαιούσαι σίτιση ωςμεταπτυχιακός αν το ατομικό σου εισόδημα είναι κάτω των 25.000e, και έχω ενεργοποιήσειτην κάρτα της βιβλιοθήκης (ακυρώνοντας την άλλη του 2ου πτυχίου) γιατί μπορείς ωςμεταπτυχιακός να πάρεις 8 βιβλία αντί 5 που ισχύει στους προπτυχιακούς.Το 2ο πτυχίο μου είναι στο ίδιο Πανεπιστήμιο με το μεταπτυχιακό.Πάω στα μαθήματα του μεταπτυχιακού που είναι υποχρεωτικά και μόνο στα υποχρεωτικά (κατεύθυνσης)του 2ου πτυχίου.Ελπίζω να σε κάλυψα.
partblah1990 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 τωρα που ειπες για εξαμηνο , η καταταξη σε ποιο εξαμηνο γινεται και επισης σου αναγνωριστηκαν τα κοινα μαθηματα της προηγουμενης σχολης με την νυν ;
mylo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 εγώ είχα μπει στο γ εξάμηνο και σχεδόν τα μισά μαθήματα μου αναγνωρίστηκαν. μιλάμε παντα για ίδιο ίδρυμα και συγγενή τμήματα
kate89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ μπήκα στο Δ' (τέταρτο εξάμηνο). Μου αναγνωρίστηκαν 12 μαθήματα επειδή έτσι είναι στη σχολή αυτή. Ακόμη και σε παιδί από ΤΕΙ Νοσηλευτικής του αναγνώρισαν αυτά τα 12,επειδή έτσι ισχύει δεν είναι σύμφωνα με την περίπτωση στη σχολή μου.Είναι ανάλογα τη σχολή. Πχ στη Νομική μπαίνεις στο δεύτερο εξάμηνο ότι σχολή και αν έχεις βγάλει,αλλά αν είσαι από ΤΕΙ Μηχανολογίας ας πούμε και θες να πας Μετσόβειο στην ίδια ειδικότητα νομίζω μπαίνεις στο 7ο (αφού είναι και πενταετής η φοίτηση εκεί). 1
mylo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 η ουσία πιστεύω είναι στο πόσα μαθήματα σου αναγνωρίζουν. τη να το κάνεις το να σε βάλουν στο Ε εξάμηνο και να σου εχουν αναγνωρίσει 3 μαθήματα? εμένα πάντως μου αναγώρισαν αρκετά μαθήματα στα οποία είχα χαμηλό βαθμό ενώ σε αυτά που είχα πολύ καλό τίποτα. Επίσης νομίζω πως μπορείς να κάνεις αίτηση να δου αναγνωριστούν κάποια μαθήματα. 1
partblah1990 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 και αυτα τα μαθηματα που αναγνωριζονται ειναι περασμενα με το βαθμο της προηγουμενης σχολης ή δεν προσμετράν καθολου στο βαθμο για το 2ο πτυχιο;
mylo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 με το βαθμο που τα είχες πράσει στη προηγούμενη σχολή και μετράνε κανονικα στο βαθμο πτυχιου 1
kate89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Σε μας δεν μετράνε καθόλου τα μαθήματα που αναγνωρίστηκαν.Ρώτησα και μου είπαν πως θα μετρηθούν μόνο οι βαθμοί των υπόλοιπων μαθημάτων+πρακτική+πτυχιακή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα