Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτησω αν καποιος μεταπτυχιακος φοιτητης μπορει ταυτόχρονα να ειναι εγγεγραμμενος και σε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, υ
πάρχει κάποια απαγόρευση 
 ; 

Επίσης πασο και δωρεαν συγγραματα θα δικαιούμε ή όχι ;

Δημοσ.

μπορεις να εισαι γραμμενος κανονικα αλλα δεν δικαιούσαι πλεον ούτε συγγράμματα ουτε πασο ουτε καμια απολυτως παροχή απο το 2ο πτυχιο (προπτυχιακό)

Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτησω αν καποιος μεταπτυχιακος φοιτητης μπορει ταυτόχρονα να ειναι εγγεγραμμενος και σε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, υπάρχει κάποια απαγόρευση  ; 

Δε νομίζω.

Ήξερα συνα΄δελφο που το έκανε (μεταπτυχιακό + 2η σχολή με 10% με τους βαθμούς από την πρώτη ... ?? περίεργο αλλά είχε γίνει)

Δημοσ.

*δικαιούμΑΙ

Εγώ επειδή με κατατακτήριες πέρασα σε μια σχολή και είμαι στο 5ο εξάμηνο τώρα
αλλά είμαι ταυτόχρονα και πρωτοετής σε μεταπτυχιακό,έχω να πω πως επιτρέπεται.
Απλά στο 2ο πτυχίο δεν δικαιούσαι ΤΙΠΟΤΑ,ούτε σίτιση,ούτε πάσο μόνο να δανειστείς βιβλία
απο τη βιβλιοθήκη της σχολής.
Εγώ έχω το πάσο από το μεταπτυχιακό μου που ισχύει 2 χρόνια, δικαιούσαι σίτιση ως
μεταπτυχιακός αν το ατομικό σου εισόδημα είναι κάτω των 25.000e, και έχω ενεργοποιήσει
την κάρτα της βιβλιοθήκης (ακυρώνοντας την άλλη του 2ου πτυχίου) γιατί μπορείς ως
μεταπτυχιακός να πάρεις 8 βιβλία αντί 5 που ισχύει στους προπτυχιακούς.
Το 2ο πτυχίο μου είναι στο ίδιο Πανεπιστήμιο με το μεταπτυχιακό.
Πάω στα μαθήματα του μεταπτυχιακού που είναι υποχρεωτικά και μόνο στα υποχρεωτικά (κατεύθυνσης)
του 2ου πτυχίου.
Ελπίζω να σε κάλυψα.

Δημοσ.

τωρα που ειπες για εξαμηνο , η καταταξη σε ποιο εξαμηνο γινεται και επισης σου αναγνωριστηκαν τα κοινα μαθηματα της προηγουμενης σχολης με την νυν ;

Δημοσ.

εγώ είχα μπει στο γ εξάμηνο και σχεδόν τα μισά μαθήματα μου αναγνωρίστηκαν. μιλάμε παντα για ίδιο ίδρυμα και συγγενή τμήματα

Δημοσ.

Εγώ μπήκα στο Δ' (τέταρτο εξάμηνο). Μου αναγνωρίστηκαν 12 μαθήματα επειδή έτσι είναι στη σχολή αυτή. 
Ακόμη και σε παιδί από ΤΕΙ Νοσηλευτικής του αναγνώρισαν αυτά τα 12,επειδή έτσι ισχύει δεν είναι σύμφωνα με την περίπτωση στη σχολή μου.

Είναι ανάλογα τη σχολή. Πχ στη Νομική μπαίνεις στο δεύτερο εξάμηνο ότι σχολή και αν έχεις βγάλει,
αλλά αν είσαι από ΤΕΙ Μηχανολογίας ας πούμε και θες να πας Μετσόβειο στην ίδια ειδικότητα νομίζω μπαίνεις στο 7ο (αφού είναι και πενταετής η φοίτηση εκεί).

• Like 1
Δημοσ.

η ουσία πιστεύω είναι στο πόσα μαθήματα σου αναγνωρίζουν. τη να το κάνεις το να σε βάλουν στο Ε εξάμηνο και να σου εχουν αναγνωρίσει 3 μαθήματα? εμένα πάντως μου αναγώρισαν αρκετά μαθήματα στα οποία είχα χαμηλό βαθμό ενώ σε αυτά που είχα πολύ καλό τίποτα. Επίσης νομίζω πως μπορείς να κάνεις αίτηση να δου αναγνωριστούν κάποια μαθήματα.

• Like 1
Δημοσ.

και αυτα τα μαθηματα που αναγνωριζονται ειναι περασμενα με το βαθμο της προηγουμενης σχολης ή δεν προσμετράν καθολου στο βαθμο για το 2ο πτυχιο; 

Δημοσ.

Σε μας δεν μετράνε καθόλου τα μαθήματα που αναγνωρίστηκαν.
Ρώτησα και μου είπαν πως θα μετρηθούν μόνο οι βαθμοί των υπόλοιπων μαθημάτων+πρακτική+πτυχιακή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...