nickvas19 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 καλησπέρα παιδες προσφατα πηρα την συγκεκριμενη συσκευη.εχω την εκδοση android 4.4 αλλα κατι εχω διαβασει για την lolipop πλην ομως παταω για update και δεν βγαζει τπτ. η εκδοση αυτη ειναι οριτζιναλ;θα χασω εγγυηση;..εχεις καθολου bugs;τελος τι να προτιμησω και ποιες οι διαφορες;
xristos97 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 αυτό που ξέρω είναι ότι όλη η σειρά 'z' θα αναβαθμιστεί σε lolipop. τώρα για εγγύηση δεν νομίζω να χάνεται.
~mxls~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δεν υπάρχει αυτη τη στιγμή Z2 με Lollipop, για να πεις ότι έχεις άλλη επιλογή. Σύντομα όμως: http://www.gsmarena.com/lollipop_update_for_xperia_z2_and_z3_coming_soon-news-11074.php
StigmaX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Όταν είναι διαθέσιμο από τη Sony θα σου έρθει το Update. Προς το παρόν κάνεις υπομονή.
nickvas19 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 α γιατι ειδα κατι βιντεακια στο youtube που καποιοι το εβαλαν προφανως manual... μεσα φεβρουαριου ε;βαλε μηνα να ειμαστε μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα