DoctorasZivangkos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα προ 1 βδομαδας εβαλα γυαλια γιατι δεν εβλεπα πολυ καλα εχω 1 στο αριστερο και 0.95 στο δεξι αλλα με τα γυαλια βλεπω τελεια hd που λεμε ο οικογενιακως μου κυκλος με πριζει να μην τα φοραω συνεχεια γιατι θα ''χαλασουν'' κιαλλο ισχυει? εμενα παντως με βολευουν απειρα ειδικα στην tv και σε μακρινα αντικειμενα και ταμπελες
arc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 @ts να αλλάξεις οικογενειακό κύκλο! (λέμε τώρα) Αν εχεις προδιάθεση, είτε φοράς γυαλιά ή όχι, οι βαθμοί θα ανέβουν. Εγώ σου λεω να φοράς γιατί πρώτον δεν υπάρχει λόγος να μην βλέπεις hd και δευτερον θα κουράζεις περισσότερο τα μάτια σου (αν δεν φοράς γυαλιά) από το ζόρισμα για να δεις κάτι. 5
genius_13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ο οικογενειακός σου κύκλος είναι άσχετος.Να τα φοράς ακόμα και αν η μυωπία σου είναι μικρή , θα αυξηθεί είτε έτσι είτε αλλιώς ειδικά αν είσαι ακόμα στην ανάπτυξη. 3
Tsino Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί ρωτάς εμάς??? Ο οφθαλμίατρος τι σου είπε?? 1
evabb Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα προ 1 βδομαδας εβαλα γυαλια γιατι δεν εβλεπα πολυ καλα εχω 1 στο αριστερο και 0.95 στο δεξι αλλα με τα γυαλια βλεπω τελεια hd που λεμε ο οικογενιακως μου κυκλος με πριζει να μην τα φοραω συνεχεια γιατι θα ''χαλασουν'' κιαλλο ισχυει? εμενα παντως με βολευουν απειρα ειδικα στην tv και σε μακρινα αντικειμενα και ταμπελες οι δικοι σου λενε μαλακιες μεγατονων. αν δεν φορας τα γυαλια σου θα κουραστουν τα ματια σου και μπορει να γινουν χειροτερα. και ελεος δεν ειναι καν μυωπια αυτη αλλα να τα φορας, να σου γινει συνηθεια. 1
De@th L0rd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ότι σου είπε ο γιατρός σου. Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες ολκής. Εγώ πάντως αυτή δε τη θεωρώ μυωπία θα τα φορούσα μόνο το βράδυ κ για να βλέπω μακριά όταν οδηγώ ή στον πίνακα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα