Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δέν ξέρω τι να κάνω.

Εντομεταξύ αυτοί νικιάζουν εκεί δέν είναι δικί τους το σπίτι και κάτι μου λέει οτι ο ιδιοκτήτης τα έχει κανονισει όλα,μπορεί δηλαδή αυτοί να μου πούν εμείς δέν ξέρουμε τιποτα ο ιδιοκτητης μας είπε πχ 300 το μήνα χωρίς ρέυμα με σκοπο να το νοικιάσει γιατί είναι αρκετα παλιό σπιτι εισογειο με υγρασία κτλ και νικιάζετε αρκετά δυσκολα.

2-3 μέρες δίπλα ειναι σε πλήρη συσκότηση το σπίτι οπότε επιβαιβαιώνετε οτι απο εκεί ηταν οι ζημιά όλο αυτό το καιρό.

Το καλώδιο που αναφαίρω σε προιγούμενα μημνυματα εκανα έλενχο σήμερα το πρωι κατέβασα το γενικό απο το ρολόι μου και αυτό το καλώδιο συνεχίζει να έχει ρευμα.οπότε δέν είναι στο δικό μου ρολόι.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αν είναι όπως τα λες και παίρνει ρεύμα ένα διαμέρισμα από μια πρίζα στο υπόγειο, υπάρχει εκτός των άλλων και μεγάλο θέμα ασφάλειας.

Θα πρέπει να φωναξεις ηλεκτρολόγο να σου ελέγξει τη γραμμή από την ασφάλεια του πίνακα εώς την κατάληξή της και την κατάσταση των συνδέσεων/επαφών γιατί από κάτι τέτοιες μικρές πατέντες ξεκινάνε μεγάλες πυρκαγιες. Μπορείτε να δείτε ποια ασφάλεια δίνει ρεύμα στο υπόγειο για να μη χρειάζεται να φυλάς  σκοπιά πάνω από την πριζα.

Μέχρι τώρα έκλεβαν ρεύμα εις βάρος σου, είτε ο ένοικος μόνος του είτε σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του η/και τον ιδιοκτήτη σου. Αν συνεχίσεις να παρέχεις ρεύμα από δω και στο εξής θα είσαι συνυπεύθυνος στην παράνομία.

Σε περίπτωση π.χ. που τσακωθουν ιδιοκτήτης και ενοικιαστής θα είσαι στη μέση και πιθανόν από ευεργέτης να βρεθείς να δέχεσαι απειλές για καταγγελίες κτλ

Ισως είμαι υπερβολικός (γιατί γνωρίζω παρόμοια  περίπτωση) αλλα δεν ξέρω με τι είδους άτομα έχεις να κάνεις, και όπως λες ουτε κι εσύ ξέρεις -προσπάθησες να μάθεις τίποτα από γείτονες?

Δημοσ.

Φιλε μου πολύ φοβάμαι οτι δέν υπάρχει κάν ασφάλεια!

Ενα καλώδιο είναι που καταλήγει σε μπρίζα...γμισετα δηλαδή...

Μέχρι στιγμής δίπλα είναι σε πλήρη συσκότηση..μιλισα με τον ενοικιαστή μου σήμερα και του είπα το περιστατικό,μου απάντησε πος έμεινε εκπλήκτός και οτι δέν γνωρίζει κάτι,μου είπε να σιγουρευτώ οτι πάει εκεί το καλώδιο και να τον ενημερόσω ωστε να ξεκινήσουμε διαδικασίες να πάρω πίσω τα χρήματα που μου αναλογούν τα οποια τα υπολογίζω με βάση της μετρήσεις μου 1500€ περίπου..

Η οικογένια δέν είναι καθόλου καλά οικονομικα άν ήταν έστω και λίγο 3 μέρες δέν θα εκανε κάποιοα κίνηση στη δεή εστω να βάλει ρέυμα?Πολυ φοβάμαι οτι άν το πάω δικαστικά δέν θα βρώ άκρη..αυτοι θα λένε εμεις δέν ξέραμε κάτι, ο ιδιοκτήτης το ιδιο κτλ κτλ κτλ..τσάμπα λευτά σε δικιγόρους.και τρεχάματα.

Ασε που είναι και τα παιδιά στη μέση.Γενικά τα αγαπάω τα παιδιά και επηδή είχα και εγώ μικρός δυσκολα παιδικά χρόνια απο άποψη οικονομικών τα καταλαβαίνω,τα ακούω πολές φορές να καλαίνε διπλα επιδί λογικά στερούντε πράγματα που θέλουν,παγωτα παιχνίδια κτλ κτλ.

Απλά απο δώ και στο εξής η μπρίζα δέν ξαναμπαίνει και θα ξυλωθεί δέν μπορώ να κάνω κάτι άλο.

Δημοσ.

Φίλε μου είναι παράνομο να ηλεκτροδοτεις οποιοδήποτε ακίνητο πέρα από αυτό που φαίνεται στο λογαριασμό σου.

Ούτε μπαλαντεζες τίποτα.

Με μια καταγγελία σου κόβει πρόστιμο και το δικό σου ρεύμα μαζί.

Δημοσ.

θα σου πρότεινα να βρεις και να απομονώσεις τελειως αυτό το καλώδιο απο ηλεκτροδότηση... δε ξερεις πανω στην απογνωση τους τι μπορει να πανε να κάνουν για λίγο ρευμα... μην πάθουν τίποτα και το εχεις και κριμα στο λαιμο σου μετα...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...