Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα καθός χαζευα στο facebook μου ηρθε ειδοποιηση πωε η (ζο κλρ ..) δεχτηκε το ετοιμα φιλιασ μου...το θεμα ειναι οτι εγω δεν εχω στειλει ετοιμα φιλιας 100% τον κοδικο μου τον αλαξα αν και πολυ δυσκολα θα τον ηξερε καποις ..παρολα αυτα μπορειτε να μου εξηγησετε τι εγινε ? 

Δημοσ.

Μπορεί απλώς να έστειλες κατα λάθος το αίτημα. Εάν σου έρθει ξανά ειδοποίηση ότι κάποιος που δεν του είχες στείλει αίτημα δέχτηκε το αίτημα φιλίας σου επικοινώνησε με το Facebook

Δημοσ.

Ε ενταξει αν ειχες μπει καμια φορα στο προφιλ της, η καποιος ποσταρε τπτ με αυτη κλπ μπορει ευκολα με ενα μισκλικ να κανεις like, να στειλεις friend request κλπ. Την εχω πατησει και εγω αρκετες φορες, ειδικα οταν μπαινω απο το κινητο που ειναι μικρουλα η οθονη.

Τωρα αν εισαι 100% σιγουρος οτι δεν το κανες ποτε κλπ τι να πω, ξανα αλλαξε κωδικο, κανε και κανα σκαν τον υπολογιστη σου για trojan & virus

Δημοσ.

StormGr καπου εκει καταληγω και γω μηπος εστειλα απο κινητο κατα λαθος αλλα δεν εχω μπει καν σε αυτο το προφιλ..Απο ιους δεν παιζει εχω Avg internet security και malwarbytes και κανω σκαναρισματα καθημερινα εξαλου στο πσ μου εχω αρκετους κωδικους αν ειχα καποιο ιο δεν θα ενδιεφερε το fb πιστευω .. Καπου ειχα διαβασει οτι το fb κανει κατι περιεργα αλλα δεν ξερω .. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...