aplass Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα καθός χαζευα στο facebook μου ηρθε ειδοποιηση πωε η (ζο κλρ ..) δεχτηκε το ετοιμα φιλιασ μου...το θεμα ειναι οτι εγω δεν εχω στειλει ετοιμα φιλιας 100% τον κοδικο μου τον αλαξα αν και πολυ δυσκολα θα τον ηξερε καποις ..παρολα αυτα μπορειτε να μου εξηγησετε τι εγινε ?
EllhnasEll Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεί απλώς να έστειλες κατα λάθος το αίτημα. Εάν σου έρθει ξανά ειδοποίηση ότι κάποιος που δεν του είχες στείλει αίτημα δέχτηκε το αίτημα φιλίας σου επικοινώνησε με το Facebook
Iris_89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μήπως της είχες στείλει παλιά και δεν το θυμάσαι?
StormGr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ε ενταξει αν ειχες μπει καμια φορα στο προφιλ της, η καποιος ποσταρε τπτ με αυτη κλπ μπορει ευκολα με ενα μισκλικ να κανεις like, να στειλεις friend request κλπ. Την εχω πατησει και εγω αρκετες φορες, ειδικα οταν μπαινω απο το κινητο που ειναι μικρουλα η οθονη. Τωρα αν εισαι 100% σιγουρος οτι δεν το κανες ποτε κλπ τι να πω, ξανα αλλαξε κωδικο, κανε και κανα σκαν τον υπολογιστη σου για trojan & virus
aplass Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 StormGr καπου εκει καταληγω και γω μηπος εστειλα απο κινητο κατα λαθος αλλα δεν εχω μπει καν σε αυτο το προφιλ..Απο ιους δεν παιζει εχω Avg internet security και malwarbytes και κανω σκαναρισματα καθημερινα εξαλου στο πσ μου εχω αρκετους κωδικους αν ειχα καποιο ιο δεν θα ενδιεφερε το fb πιστευω .. Καπου ειχα διαβασει οτι το fb κανει κατι περιεργα αλλα δεν ξερω ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα