ADHD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Οτι να ναι παλι, ειπα εγω πουθενα οτι μπορει να το παει οπου θελει?? Ομως υπαρχει ανταγωνισμος μεταξυ τραπεζων δεν υπαρχει μια τραπεζα μονο εκτος αν κανεις εσυ συναλλαγες με την ΕΚΤ lol απλα, ολες οι τραπεζες λοιπον δεν εχουν την ιδια φερεγγυοτητα για να μην υπαρχει σχεση μεταξυ επιτοκιου και ρισκου. Δεν μπορεις να καταλαβεις βασικα πραγματα λυπαμαι..Οσο για το ποιος λεει βλακειες αυτος εισαι εσυ πραγματικα.. Οταν η ΕΤΕ εχει 1.6 και η Attica 1.9 τυχαια παραδειγματα τοτε η αγορα μας λεει οτι η Attica εχει μεγαλυτερη αναγκη να βαλεις το χρημα σου εκει, αμεσως ειναι red flag για καποιους θεωροντας οτι ως μικροτερη τραπεζα παιρνεις μεγαλυτερο ρισκο. Θα καταλάβεις κάποια στιγμή επιτέλους ότι στο ενεργητικό μπαίνουν τα λεφτά, ενώ στο παθητικό η υπόσχεση ότι θα στα δώσει πίσω; Τόσα παραδείγματα σου έφερα, τράβα πες για παθητικό στους καταθέτες της Kaupthing που έχασαν τα λεφτά τους σε περίοδο που κανείς δεν το περιπμενε σε μια χώρα που φημίζεται για το τραπεζικό της σύστημα, Ελβετία. Αυτο στο λεω απο την πρωτη στιγμη ελληνικα γνωριζεις?? Η τραπεζα εχει την υποχρεωση σε εσενα το συνολο του λογαριασμου σου, προφανως μπορει τα χασεις για ΧY λογους τι να κανουμε τωρα?? Οπως εσυ μπορει να παρεις ενα δανειο και να την μπιστολιασεις την τραπεζα ετσι μπορει και αυτη τι δεν καταλαβαινεις?? Επισης μπορει να τα χασεις σε ενα επενδυτικο χαρτοφυλακιο η αν γινει διαρηξη στο σπιτι σου η οπουδηποτε στο καλο τις βαλεις τις χαρτοπετσετες σου.. Σε φυσιολογικες συνθηκες ομως δεν γινεται κατι τετοιο η τραπεζα εχει μια υποχρεωση σε εσενα και την τηρει. Εξαιρεσεις υπαρχουν απειρες αλλα δεν μιλαμε για αυτες τωρα. Εχεις μπλεξει στο μυαλο σου κεντρικη τραπεζα-ιδιωτικες εγχωριες τραπεζες- επιτοκιο δανεισμου-επιτοκιο καταθεσης, πως βγαζει λεφτα η τραπεζα και αλλα πολλα ξεκαθαρισε τα με καμια googlia και ξαναμιλαμε..
GreyHorse Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Οτι να ναι παλι, ειπα εγω πουθενα οτι μπορει να το παει οπου θελει?? Ομως υπαρχει ανταγωνισμος μεταξυ τραπεζων δεν υπαρχει μια τραπεζα μονο εκτος αν κανεις εσυ συναλλαγες με την ΕΚΤ lol απλα, ολες οι τραπεζες λοιπον δεν εχουν την ιδια φερεγγυοτητα για να μην υπαρχει σχεση μεταξυ επιτοκιου και ρισκου. Δεν μπορεις να καταλαβεις βασικα πραγματα λυπαμαι..Οσο για το ποιος λεει βλακειες αυτος εισαι εσυ πραγματικα.. Οταν η ΕΤΕ εχει 1.6 και η Attica 1.9 τυχαια παραδειγματα τοτε η αγορα μας λεει οτι η Attica εχει μεγαλυτερη αναγκη να βαλεις το χρημα σου εκει, αμεσως ειναι red flag για καποιους θεωροντας οτι ως μικροτερη τραπεζα παιρνεις μεγαλυτερο ρισκο. Αυτο στο λεω απο την πρωτη στιγμη ελληνικα γνωριζεις?? Η τραπεζα εχει την υποχρεωση σε εσενα το συνολο του λογαριασμου σου, προφανως μπορει τα χασεις για ΧY λογους τι να κανουμε τωρα?? Οπως εσυ μπορει να παρεις ενα δανειο και να την μπιστολιασεις την τραπεζα ετσι μπορει και αυτη τι δεν καταλαβαινεις?? Επισης μπορει να τα χασεις σε ενα επενδυτικο χαρτοφυλακιο η αν γινει διαρηξη στο σπιτι σου η οπουδηποτε στο καλο τις βαλεις τις χαρτοπετσετες σου.. Σε φυσιολογικες συνθηκες ομως δεν γινεται κατι τετοιο η τραπεζα εχει μια υποχρεωση σε εσενα και την τηρει. Εξαιρεσεις υπαρχουν απειρες αλλα δεν μιλαμε για αυτες τωρα. Εχεις μπλεξει στο μυαλο σου κεντρικη τραπεζα-ιδιωτικες εγχωριες τραπεζες- επιτοκιο δανεισμου-επιτοκιο καταθεσης, πως βγαζει λεφτα η τραπεζα και αλλα πολλα ξεκαθαρισε τα με καμια googlia και ξαναμιλαμε.. Ρε άσε τις μπαρούφες προσπαθώντας να αποφύγεις τα αυτονόητα.Είπες ότι έχεις έλεγχο των χρημάτων, σου απέδειξα ότι δεν έχεις. Είπες ότι τα χρήματα πάντα ανήκουν στον καταθέτη, με λινκς αποδεδειγμένο ότι τα χρήματα των καταθέσεων ανήκουν στην τράπεζα, στον καταθέτη ανήκει η μελλοντική υπόσχεση και μόνο υπόσχεση επιστροφής. Είπες ότι οι τόκοι αντικατοπτρίζουν το ρίσκο, σε ρωτώ να μου πεις την γνώμη σου για τα λεφτά σε Γερμανία-Ελβετία που χάθηκαν μετά από ρευστοποίηση συγκεκριμένης τράπεζας. Πάλι αποφεύγεις να απαντήσεις. Και επιμένεις ακόμα ότι τα λεφτά των καταθέσεων ανήκουν στον καταθέτη και όχι στην τράπεζα, και επιμένεις ότι οι τόκοι αντικατοπτρίζουν το ρίσκο και αποζημιωνόμαστε από αυτούς. Το ποιος πρέπει να ξεκαθαρίσει τι, φαίνεται. Και αποδεδειγμένα ότι η γουγλιά σε σένα άχρηστη θα είναι, λινκς και τα ξεπέρασες, φαντάσου να πρέπει να ψάχνεις και μόνος...αυτοκτονία σκέτη.
ADHD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Τι εννοεις και επιμενεις "ανηκουν σε εσενα" τιποτα δεν ανηκει κυριολεκτικα σε εσενα ουτε τα χαρτονομισματα που εχεις στην τσεπη αν το παμε ετσι, για τελευταια φορα η τραπεζα σου χρωσταει τον λογαριασμο και το χρησιμοποιεί για να χρηματοδοτησει τις δραστηριοτητες αν την εμπιστευεσαι τοτε ναι ειναι δικα σου τι δεν καταλαβαινεις παλι?? Αν εβαζες τα χρηματα σου και ηταν ολοδικα σου και ολοι μπορουσαν να τα σηκωσουν ανα πασα στιγμη αυτο δεν ειναι τραπεζα ουτε θα μπορουσε να λειτουργησει.. Εσυ τι θες να μας πεισεις οταν σου εχω πει 100 φορες οτι ναι μπορει να τα χασεις, οπως για παραδειγμα εχω εγω μια επιχειρηση και εχουμε συμφωνησει να πληρωθω σε 6 μηνες, στα accounts receivable στα assets θα το βαλω οχι στα liabilities επειδη μπορει για XY λογους να φαω μπιστολι.. Η τραπεζα εχει καποια reserves πχ 10% για αυτο δεν θα μπορεσει να ικανοποιήσει μαζικες αναληψεις γιατι ετσι λειτουργει το μοντελο για να βγαζει κερδος, αν θες ξεχνα τις τραπεζες και παμε στις επιχειρησεις. Εχω εγω μια υγιή επιχειρηση λοιπον και λειτουργουμε με τη μορφη δανεισμου, αν ξαφνικα ολοι μου ζητησουν τα λεφτα τους τωρα δεν θα εχω να τα πληρωσω οχι επειδη ειμαι απατεωνας και τα εφαγα αλλα επειδη δεν φτανει η ρευστοτητα διοτι δεν εχω παρει τα λεφτα που μου χρωστανε απο τις δραστηριοτητες που χρηματοδοτησα. Καπως ετσι λειτουργει και η τραπεζα που αρνεισαι να καταλαβεις αλλα παρόλα αυτα αναγνωριζεις οτι ειναι επιχειρηση. Απλα πραγματα, το τι ανηκει και σε ποιον δεν στεκει σαν επιχειρημα η τραπεζα λειτουργει με σχεση εμπιστοσυνης αν δεν εμπιστεύεσαι την τραπεζα υπαρχουν αλλες εναλλακτικες τοσο απλα. Εγω την εμπιστευομαι θεωρω οτι δεν θα χασω τα χρηματα μου και επιλεγω να τα εχω εκει για αυτο και τα θεωρω "δικα μου", εγω και αρκετοι αλλοι φυσικα γιατι ειπαμε λειτουργει με σχεση εμπιστοσυνης.. Αντε παλι με το επιτοκιο, ανθρωπε μου υπαρχει ρισκο πισω απο οποιαδηποτε συναλλαγη, ρισκο δεν σημαινει μονο να χασεις τα χρηματα σου αλλα και να χασεις ευκαιριες να βγαλεις περισσοτερα. Εχεις καποια χρηματα και εχεις την εξης ερωτηση "τι μπορω να κανω με αυτα τα χρηματα?" οτι και να αποφασισεις να κανεις αυτο εμπεριεχει καποιο ρισκο, οι καταθεσεις εχουν αρκετα μικρο. Απλα και κατανοητα. Κανεις μια καταθεση θα παρεις 1.5% τα βαζεις σε ομολογα Ελληνικα θα παρεις 10% τα βαζεις σε ενα επενδυτικο χαρτοφυλακιο υπολογιζεις να παρεις 6% δεν εχουν και οι 3 επιλογες το ιδιο ρισκο. Εσυ εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι εγω υποστηριζω οτι το τραπεζικο συστημα ειναι τελειο και τιποτα δεν μπορει να παει στραβα για αυτο μου φερνεις διαφορα παραδειγματα. Εγω στην ουσια λεω αυτες ειναι οι επιλογες σου ετσι δουλευει το συστημα με εμπιστοσυνη απο κει και περα ο καθενας κανει οτι θελει με τα λεφτα του.
GreyHorse Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Τι εννοεις και επιμενεις "ανηκουν σε εσενα" τιποτα δεν ανηκει κυριολεκτικα σε εσενα ουτε τα χαρτονομισματα που εχεις στην τσεπη αν το παμε ετσι, για τελευταια φορα η τραπεζα σου χρωσταει τον λογαριασμο και το χρησιμοποιεί για να χρηματοδοτησει τις δραστηριοτητες αν την εμπιστευεσαι τοτε ναι ειναι δικα σου τι δεν καταλαβαινεις παλι?? Αν εβαζες τα χρηματα σου και ηταν ολοδικα σου και ολοι μπορουσαν να τα σηκωσουν ανα πασα στιγμη αυτο δεν ειναι τραπεζα ουτε θα μπορουσε να λειτουργησει.. Εσυ τι θες να μας πεισεις οταν σου εχω πει 100 φορες οτι ναι μπορει να τα χασεις, οπως για παραδειγμα εχω εγω μια επιχειρηση και εχουμε συμφωνησει να πληρωθω σε 6 μηνες, στα accounts receivable στα assets θα το βαλω οχι στα liabilities επειδη μπορει για XY λογους να φαω μπιστολι.. Η τραπεζα εχει καποια reserves πχ 10% για αυτο δεν θα μπορεσει να ικανοποιήσει μαζικες αναληψεις γιατι ετσι λειτουργει το μοντελο για να βγαζει κερδος, αν θες ξεχνα τις τραπεζες και παμε στις επιχειρησεις. Εχω εγω μια υγιή επιχειρηση λοιπον και λειτουργουμε με τη μορφη δανεισμου, αν ξαφνικα ολοι μου ζητησουν τα λεφτα τους τωρα δεν θα εχω να τα πληρωσω οχι επειδη ειμαι απατεωνας και τα εφαγα αλλα επειδη δεν φτανει η ρευστοτητα διοτι δεν εχω παρει τα λεφτα που μου χρωστανε απο τις δραστηριοτητες που χρηματοδοτησα. Καπως ετσι λειτουργει και η τραπεζα που αρνεισαι να καταλαβεις αλλα παρόλα αυτα αναγνωριζεις οτι ειναι επιχειρηση. Απλα πραγματα, το τι ανηκει και σε ποιον δεν στεκει σαν επιχειρημα η τραπεζα λειτουργει με σχεση εμπιστοσυνης αν δεν εμπιστεύεσαι την τραπεζα υπαρχουν αλλες εναλλακτικες τοσο απλα. Εγω την εμπιστευομαι θεωρω οτι δεν θα χασω τα χρηματα μου και επιλεγω να τα εχω εκει για αυτο και τα θεωρω "δικα μου", εγω και αρκετοι αλλοι φυσικα γιατι ειπαμε λειτουργει με σχεση εμπιστοσυνης.. Αντε παλι με το επιτοκιο, ανθρωπε μου υπαρχει ρισκο πισω απο οποιαδηποτε συναλλαγη, ρισκο δεν σημαινει μονο να χασεις τα χρηματα σου αλλα και να χασεις ευκαιριες να βγαλεις περισσοτερα. Εχεις καποια χρηματα και εχεις την εξης ερωτηση "τι μπορω να κανω με αυτα τα χρηματα?" οτι και να αποφασισεις να κανεις αυτο εμπεριεχει καποιο ρισκο, οι καταθεσεις εχουν αρκετα μικρο. Απλα και κατανοητα. Κανεις μια καταθεση θα παρεις 1.5% τα βαζεις σε ομολογα Ελληνικα θα παρεις 10% τα βαζεις σε ενα επενδυτικο χαρτοφυλακιο υπολογιζεις να παρεις 6% δεν εχουν και οι 3 επιλογες το ιδιο ρισκο. Εσυ εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι εγω υποστηριζω οτι το τραπεζικο συστημα ειναι τελειο και τιποτα δεν μπορει να παει στραβα για αυτο μου φερνεις διαφορα παραδειγματα. Εγω στην ουσια λεω αυτες ειναι οι επιλογες σου ετσι δουλευει το συστημα με εμπιστοσυνη απο κει και περα ο καθενας κανει οτι θελει με τα λεφτα του. Δεν σου είπα να μου κφέρεις την γνώμη σου. Να μου δώσεις λινκ που να υποστηρίζουν την άποψή σου ζητήθηκε. Υπάρχουν; Άντε γεια.
ADHD Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Οχι δεν υπαρχει τιποτα, οι τραπεζες τα κλεβουν τα λεφτα επειδη βαζουν το χρημα στα assets τα επιτοκια δεν εχουν ρισκο και ισχυουν τα οικονομικα που εμαθες στην ΕΣΣΔ. αντε γεια εσυ ασχετε και πολυ ασχοληθηκα.. Ελα να σου δωσω ενα 101 link οπως θελεις http://useconomy.about.com/od/glossary/g/Interest_Rate.htmνα σου θυμησω οτι διαφωνησες σε ολα αυτα τα βασικα με το επιχειρημα "τα χρηματα σου ανηκουν στην τραπεζα" καθως και οτι δεν υπαρχει αγορα/πωληση μεταξυ δανειστη και δανειζομενου.
GreyHorse Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Οχι δεν υπαρχει τιποτα, οι τραπεζες τα κλεβουν τα λεφτα επειδη βαζουν το χρημα στα assets τα επιτοκια δεν εχουν ρισκο και ισχυουν τα οικονομικα που εμαθες στην ΕΣΣΔ. αντε γεια εσυ ασχετε και πολυ ασχοληθηκα..Είδες, δεν έχεις.Σιγά την απασχόληση, νόημα στη ζωή σου έδωσα να αραδιάζεις τις κοσμοθεωρίες σου και να γράφεις άλλα την μια άλλα την άλλη χωρίς έστω και ένα στοιχείο να υποστηρίζει τα γραφόμενά σου. Ενώ εγώ όσα έδωσα γραμμένα στη ρώσικη από το προσωπικό αρχείο του Στάλιν. Ε ρε με τι άτομο ασχολούμαι δυο μέρες τώρα, χαχα!
aris1986 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Παμε δραχμουλα; +1 οποιος τις προλαβε! Οι υπόλοιποι σκεφτείτε σε ευρώ!
ADHD Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Σου εκανα τη χαρη να βαλω ενα ειναι εξαιρετικα απλο δες το να δεις οτι διαφωνεις με ολα αυτα τα απλα που σου ειπα και μετα ξαναμπες να πεις "Μα η τραπεζα βαζει τα χρηματα στο ενεργητικο και στην ελβετια εχασαν τα λεφτα τους δες τα links ΟΥΑΟΥ" Εξαλλου τι να πω με καποιον που δηλωνει: Ξεκόλλα, επιχειρίσεις είναι που παίρνουν τα λεφτά σου και με τις ευχές των νόμων και των κυβερνήσεων τα τοποθετούν στο ενεργητικό τους. Ε που αλλου θες να τα βαλουν για να ειναι οκ δεν μας λες?? Να παρει τα λεφτα και να τα βαλει στα liabilities μονο? Μα εχει βαλει ηδη το account σου, ονομαζεται balance sheet γιατι πρεπει να υπαρχει ..balance. Θελεις links και για ποιο λογο οταν ανοιγεις ενα λογαριασμο στην τραπεζα εχεις δηλαδη μια συναλλαγή με μια επιχείρηση κατι πρεπει να παει στα assets και κατι στα liabilities ας πουμε τωρα? Στην ουσια δεν εχεις να διαφωνήσεις με κατι απλα αντιδρας για να αντιδρας και να προσπαθεις να μας πεισεις για το ποσο "κακια" ειναι η τραπεζα. Δικαιωμα σου, ειπαμε σχεση εμπιστοσυνης ειναι δεν την εμπιστεύεσαι δεκτον υπαρχουν και αλλες επενδυσεις και τροποι να παρακαρεις τα λεφτα σου, εγω σου λεω τι ισχυει απλα δεν πηγα να σου επιβάλω τη δικη μου. Εχει διαφορα "η τραπεζα λειτουργει ετσι" και "η τραπεζα ειναι καλη και αγια και το τραπεζικο συστημα φοβερο" Εσυ βασικα ποιος εισαι?? μιας και λες με τι ατομα ασχολείσαι, μπηκες απλα με 9 μηνυματα για να διαφωνησεις μαζι μου ας πουμε?
aris1986 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Εσυ βασικα ποιος εισαι?? μιας και λες με τι ατομα ασχολείσαι, μπηκες απλα με 9 μηνυματα για να διαφωνησεις μαζι μου ας πουμε? Bαλτος θα ειναι απο τους Ηλουμινάτι ή την τροϊκα.
GreyHorse Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Σου εκανα τη χαρη να βαλω ενα ειναι εξαιρετικα απλο δες το να δεις οτι διαφωνεις με ολα αυτα τα απλα που σου ειπα και μετα ξαναμπες να πεις "Μα η τραπεζα βαζει τα χρηματα στο ενεργητικο και στην ελβετια εχασαν τα λεφτα τους δες τα links ΟΥΑΟΥ" Εξαλλου τι να πω με καποιον που δηλωνει: Ε που αλλου θες να τα βαλουν για να ειναι οκ δεν μας λες?? Να παρει τα λεφτα και να τα βαλει στα liabilities μονο? Μα εχει βαλει ηδη το account σου, ονομαζεται balance sheet γιατι πρεπει να υπαρχει ..balance. Θελεις links και για ποιο λογο οταν ανοιγεις ενα λογαριασμο στην τραπεζα εχεις δηλαδη μια συναλλαγή με μια επιχείρηση κατι πρεπει να παει στα assets και κατι στα liabilities ας πουμε τωρα? Στην ουσια δεν εχεις να διαφωνήσεις με κατι απλα αντιδρας για να αντιδρας και να προσπαθεις να μας πεισεις για το ποσο "κακια" ειναι η τραπεζα. Δικαιωμα σου, ειπαμε σχεση εμπιστοσυνης ειναι δεν την εμπιστεύεσαι δεκτον υπαρχουν και αλλες επενδυσεις και τροποι να παρακαρεις τα λεφτα σου, εγω σου λεω τι ισχυει απλα δεν πηγα να σου επιβάλω τη δικη μου. Εχει διαφορα "η τραπεζα λειτουργει ετσι" και "η τραπεζα ειναι καλη και αγια και το τραπεζικο συστημα φοβερο" Εσυ βασικα ποιος εισαι?? μιας και λες με τι ατομα ασχολείσαι, μπηκες απλα με 9 μηνυματα για να διαφωνησεις μαζι μου ας πουμε? Bαλτος θα ειναι απο τους Ηλουμινάτι ή την τροϊκα. Σου απάντησε ο από πάνω.Υπάρχει κανονισμός στο φόρουμ που να απαγορεύει την συμμετοχή μόνο στο μπλα μπλα αν δεν έχεις τουλάχιστον 1000 posts; Και αυτόν στα τεφτέρια της KGB τον βρήκα; Μου φέρνεις άσχετο παράδειγμα με επιχείριση για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Λειτουργεί η επιχείριση με δανεισμούς, αν όλοι μου ζητήσουν ταυτόχρονα τα λεφτά τους. Ποια λεφτά; Δεν υπάρχει ανάλογο παράδειγμα να δώσεις, ξεκόλλα! Υπάρχει επιχείριση να έχει δάνεια αλλά να παίρνει ταυτόχρονα λεφτά χωρίς να δίνει αγαθά ως αντάλλαγμα; Και έχεις πολύ γέλιο, μου δίνεις ένα λινκ http://useconomy.about.com/od/glossary/g/Interest_Rate.htm που βασικά λέει όσα γράφω εγώ, ενώ να θυμίσω τους δικούς σου ισχυρισμούς Είπες ότι έχεις έλεγχο των χρημάτων, σου απέδειξα ότι δεν έχεις. Είπες ότι τα χρήματα πάντα ανήκουν στον καταθέτη, με λινκς αποδεδειγμένο ότι τα χρήματα των καταθέσεων ανήκουν στην τράπεζα, στον καταθέτη ανήκει η μελλοντική υπόσχεση και μόνο υπόσχεση επιστροφής. Είπες ότι οι τόκοι αντικατοπτρίζουν το ρίσκο, σε ρωτώ να μου πεις την γνώμη σου για τα λεφτά σε Γερμανία-Ελβετία που χάθηκαν μετά από ρευστοποίηση συγκεκριμένης τράπεζας. Πάλι αποφεύγεις να απαντήσεις. Και επιμένεις ακόμα ότι τα λεφτά των καταθέσεων ανήκουν στον καταθέτη και όχι στην τράπεζα, και επιμένεις ότι οι τόκοι αντικατοπτρίζουν το ρίσκο και αποζημιωνόμαστε από αυτούς. και το λινκ δεν λέει τίποτα από τις παραπάνω μπαρούφες πιυ έχεις ισχυριστεί κοντά 5 σελίδες τώρα... 1
ADHD Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Το link λεει οσα λες εσυ η επιχειρηση δεν λειτουργει με δανεισμους οκ ενταξει τωρα καταλαβα οτι τρολλαρεις οκ.. Προσκυνω..
GreyHorse Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Το link λεει οσα λες εσυ η επιχειρηση δεν λειτουργει με δανεισμους οκ ενταξει τωρα καταλαβα οτι τρολλαρεις οκ.. Προσκυνω.. Προσκύνα, αφου δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και έχεις κάνει ήδη 15 κωλοτούμπες, δεν σου έχει μείνει και κάτι άλλο εκτός του προσκυνήματος.
ADHD Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δεν υπαρχουν κωλοτουμπες καπου θα χαθηκαμε στη μεταφραση..
GreyHorse Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δεν υπαρχουν κωλοτουμπες καπου θα χαθηκαμε στη μεταφραση.. Εγώ δεν χάθηκα πουθενά. Ό,τι έλεγα στην αρχή τα ίδια λέω. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια με πληθυντικούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα