DrLo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, Εδώ και αρκετό καιρό τριγυρίζει στο μυαλό μου η ιδέα μιας "start-up", όχι τίποτα επαναστατικό αλλά μια μετεξέλιξη του "γραφείου" μου (είμαι ελ. επαγγελματίας, μηχανικός) με βάση κάποιες ιδέες για παροχή κάποιων υπηρεσιών που δε μπορώ να τις παρέχω πλέον μόνος και θα χρειαστεί να πάρει τη μορφή μιας μικρής εταιρείας. έτσι έχω δυο θέματα/ερωτήσεις. 1. Αν θελήσει ένας ελ. επαγγελματίας να "αγοράσει" υπηρεσίες (προφανώς όχι μόνιμη πρόσληψη) από έναν ή περισσότερους ώστε να χτίσει μαζί με αυτές ένα "πακέτο υπηρεσιών", υπάρχει τρόπος να το κάνει πέρα από ο άλλος να έχει ΔΠΥ ? Ποιός θα ήταν ο απλούστερος τρόπος πχ να δώσω ένα "κομμάτι" μιας δουλειάς σε κάποιον άλλο που δεν είναι όμως Ελ. Επαγγελματίας ο ίδιο ? Φαντάζομαι ότι μάλλον δεν γίνεται αλλά αν ξέρει κάποιος ? 2. Επειδή αισθάνομαι όλο και περισσότερο μελλοντικός πρόσφυγας (όχι μετανάστης) λογικής έχω αρχίσει ήδη να εξετάζω το ενδεχόμενο μεταφοράς της έδρας μου (και αν γίνει τελικά και της έδρας της όποιας "start-up") στο εξωτερικό. Προς το παρόν έχω αποκλείσει για διάφορους λόγους Βουλγαρίες/Ρουμανίες και εξετάζω φυσικά UK και χώρες βαλτικής. Αναζητώ άτομα που το έχουν επιχειρήσει (όχι απλά πληροφορίες) στο παρελθόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα