frozex Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Με ενοχλεί ελάχιστα σαν έξτρα θόρυβος αλλά φοβάμαι μήπως τα κακαρώσει όταν το χρειάζομαι. Δεν τον έβγαλα ακόμα γιατί δεν το κάνει συνέχεια και δεν θέλω να υπάρχουν συμπτώσεις για μερικά λεπτά που θα το έχω off. Όταν μπορέσω (μέσα στην βδομάδα) θα το αφήσω για κανά δυο μέρες εκτός.
paulchro Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Παντως κ μενα ο σκληρος κανει κατι θορυβους τελευταια. Κ ειναι κ υγιεστατος.....
EllhnasEll Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ με 500αρι σκληρο απο το 2008 και ειμαι οκ Με 47% υγεια..φτου φτου μην γινει τιποτα
Iris_89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ με 500αρι σκληρο απο το 2008 και ειμαι οκ Με 47% υγεια..φτου φτου μην γινει τιποτα Backup backup backup 1
frozex Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Επανέρχομαι στο θέμα γιατί σήμερα το πρωί πήγα για αντικατάσταση τον σκληρό και μόλις τώρα άκουσα ξανά τον ίδιο ήχο. Θυμάμαι πως από την αρχή είχα ελέγξει όλα τα ανεμηστήρια εκτός του τροφοδοτικού και ο ήχος δεν προερχόταν από αυτά. Τι μπορεί να είναι; Καμιά ιδέα κανείς;
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Απενεργοποίησε το PC, μπλόκαρε τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού με κάτι (κάνα μολύβι, χάρακα κλπ αλλα μη το χωσεις και τερμα μεσα, ισα ισα να ακουμπας τον ανεμιστηρα) και ξεκίνα τον υπολογιστή. Κοιτα μην προσπαθησεις να μπλοκαρεις τον ανεμιστηρα με καποιο αντικειμενο την ωρα που δουλευει γιατι μπορει να σπασει. Αν ειναι ακινητος και τον μπλοκαρεις δεν εχει θεμα για λιγη ωρα.
frozex Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 αυτό που μου την δίνει πως τον σκληρό τον είχα βγάλει από το πισί για ανά δυο μέρες και δεν ακούστηκε τίποτα και αυτό που φοβάμαι τώρα είναι μην γίνει το ίδιο πάλι και χάσω το τροφοδοτικό για καμιά βδομάδα μέχρι να το ελέγξουν οι ειδικοί του e-shop. εννοείται πως θα δοκιμάσω αυτό που μου προτείνεις αλλά μήπως υπάρχει κάτι που να περνάει από το μυαλό σας;
Gigamestin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 http://datacent.com/hard_drive_sounds.php εδω παντως μπορεις να δεις για τον σκληρο
frozex Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Κανένα δεν ακούγετε σαν αυτό που ακούω εγώ. Έτσι κι αλλιώς ο ήχος δεν ακούγετε από τον σκληρό γιατί άκουσα τον ήχο αφού έβγαλα τον HDD, κάτι άλλο παίζει. Anyway thx. Απενεργοποίησε το PC, μπλόκαρε τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού με κάτι (κάνα μολύβι, χάρακα κλπ αλλα μη το χωσεις και τερμα μεσα, ισα ισα να ακουμπας τον ανεμιστηρα) και ξεκίνα τον υπολογιστή. Κοιτα μην προσπαθησεις να μπλοκαρεις τον ανεμιστηρα με καποιο αντικειμενο την ωρα που δουλευει γιατι μπορει να σπασει. Αν ειναι ακινητος και τον μπλοκαρεις δεν εχει θεμα για λιγη ωρα. αυτό που μου την δίνει πως τον σκληρό τον είχα βγάλει από το πισί για ανά δυο μέρες και δεν ακούστηκε τίποτα και αυτό που φοβάμαι τώρα είναι μην γίνει το ίδιο πάλι και χάσω το τροφοδοτικό για καμιά βδομάδα μέχρι να το ελέγξουν οι ειδικοί του e-shop. εννοείται πως θα δοκιμάσω αυτό που μου προτείνεις αλλά μήπως υπάρχει κάτι που να περνάει από το μυαλό σας; μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να απενεργοποιεί το fan του τροφοδοτικού εν ώρα λειτουργίας; Ρωτάω για να μην μου συμβεί πάλι καμιά σύμπτωση, να περιμένω να ακουστεί ο θόρυβος και ενώ αναπαράγεται να απενεργοποιήσω τον ανεμιστήρα και να δω αν σταματήσει.
stefant24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Κανένα δεν ακούγετε σαν αυτό που ακούω εγώ. Έτσι κι αλλιώς ο ήχος δεν ακούγετε από τον σκληρό γιατί άκουσα τον ήχο αφού έβγαλα τον HDD, κάτι άλλο παίζει. Anyway thx. μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να απενεργοποιεί το fan του τροφοδοτικού εν ώρα λειτουργίας; Ρωτάω για να μην μου συμβεί πάλι καμιά σύμπτωση, να περιμένω να ακουστεί ο θόρυβος και ενώ αναπαράγεται να απενεργοποιήσω τον ανεμιστήρα και να δω αν σταματήσει. Κοίταξε αυτό που λες δεν γίνεται πρώτον γιατί δεν έχεις αλλάξει καμία ρύθμιση στο BIOS για το τροφοδοτικό και δεν γνωρίζω εάν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα για Windows (γιατί για Ubuntu Linux υπάρχει) και αν το έχεις κατέβασει δεύτερον έχεις κοιτάξει πάνω στην μητρική πλακέτα στις εισόδους εάν καμια μνήμη RAM ή κάρτα γραφικών ή για σκληρό δίσκο είναι κάπως <<ελεύθερα>> αν δεν ισχυούν αυτά κοίταξε εάν υπάρχει μαζευτεί σκόνη στις ψύκτρες ή οπουδήποτε αλλού να τα καθαρίσεις τότε. 1
frozex Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Κοίταξε αυτό που λες δεν γίνεται πρώτον γιατί δεν έχεις αλλάξει καμία ρύθμιση στο BIOS για το τροφοδοτικό και δεν γνωρίζω εάν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα για Windows (γιατί για Ubuntu Linux υπάρχει) και αν το έχεις κατέβασει δεύτερον έχεις κοιτάξει πάνω στην μητρική πλακέτα στις εισόδους εάν καμια μνήμη RAM ή κάρτα γραφικών ή για σκληρό δίσκο είναι κάπως <<ελεύθερα>> αν δεν ισχυούν αυτά κοίταξε εάν υπάρχει μαζευτεί σκόνη στις ψύκτρες ή οπουδήποτε αλλού να τα καθαρίσεις τότε. τα κοίταξα αυτά που είπες τπτ δεν συμβαίνει, άσε πως ο ήχος που ακούγεται είναι περιοδικός, πως γίνεται να ακούγεται από τις RAM;
stefant24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 τα κοίταξα αυτά που είπες τπτ δεν συμβαίνει, άσε πως ο ήχος που ακούγεται είναι περιοδικός, πως γίνεται να ακούγεται από τις RAM; Αν ήταν λασκαρημένες τότε Μία ερώτηση καταλαβαίνεις κάτι από εσωτερικούς σκληρούς???
frozex Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 είχα έναν HDD τον οποίο χθες έστειλα πίσω επειδή νόμιζα πως ο ήχος προερχόταν από αυτόν αλλά ο ήχος συνεχίζεται.
frozex Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ελπίζω να σας έλειψαν τα προβληματάκια μ ..... Καινούργιος ήχος... δεν ξέρω αν ακούγετε καλά στην ηχογράφηση αλλά μάλλον όχι, για αυτό σας λέω πως όταν τον ακούς LIVE είναι σαν να τρίζει το κουτί, όμως δεν τρίζει αυτό γιατί το έπιασα και δεν κατάλαβα κάτι. Βάλτε την ένταση στο τέρμα να το ακούσετε καλύτερα. Όποιος έχει κάποια γνώμη για το τι μπορεί να είναι θα ήθελα να την διαβάσω.
Gigamestin Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ελπίζω να σας έλειψαν τα προβληματάκια μ ..... Καινούργιος ήχος... δεν ξέρω αν ακούγετε καλά στην ηχογράφηση αλλά μάλλον όχι, για αυτό σας λέω πως όταν τον ακούς LIVE είναι σαν να τρίζει το κουτί, όμως δεν τρίζει αυτό γιατί το έπιασα και δεν κατάλαβα κάτι. Βάλτε την ένταση στο τέρμα να το ακούσετε καλύτερα. Όποιος έχει κάποια γνώμη για το τι μπορεί να είναι θα ήθελα να την διαβάσω. Ανεμιστήρας ειναι μαλλον φίλε.Σταμάτα τους ενα ενα με ενα μολυβι η με το δακτυλο και απομονωσε αυτον που θα κανει θορυβο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα