Προς το περιεχόμενο

win 8 σε laptop με win7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.

Καποιος μου ειπε οτι γινεται να βαλω win 8 στο λαπτοπ μου αλλα δεν θα δουλευει σωστα οπως τα καινουργιας γενιας λαπτοπ και καλυτερα θα ηταν να το αφησω ετσι.

το λαπτοπ μου ειναι ενα hp pavilion g series με i3 2130m στα 2.10gb,3 gb ram και εναν ssd 240gb.

εσεις τι λετε;

Δημοσ.

μια χαρα θα δουλευουν τα 8/8.1 πολυ καλυτερα απο τα 7 και με δισκο ssd.στο site του κατασκευαστη κανε αναζητηση για υποστηριξη οδηγων σε 8/8.1 

- επισης δημιουργησε δισκους αποκαταστασης του αρχικα προεγκατεστημενου λειτουργικου σε περιπτωση που θελεις να ξαναγυρισεις στα 7

• Like 1
Δημοσ.

H hp δεν έχει επίσημους drivers για τα win 8.1 για το μοντέλο μου, αυτοί που κατέβασα απο την ati παρουσίαζαν θέματα με εναλλαγή γραφικών, freezariσματα, lags κτλ.

Οπότε μένω αναγκαστικά με τους τελευταίους drivers της hp (του '11), σε win7, οι οποίοι δουλεύουν απρόσκοπτα.

Δημοσ.

Έχει ρυθμίσεις στο bios ωστέ να επιλέγεις μόνο την ati όταν είσαι σε ρεύμα, και μόνο την Intel σε μπαταρία. Δεν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο όμως, γιατί θεωρητικά θα επιβαρύνεται περισσότερο (θερμοκρασία, θορυβος απο το ανεμιστηράκι).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...