aplass Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα στη παρέα .. Έχω έναν λογαρισμό στο League of Legends account στον οποίο έχω 88 χαρακτήρες καμιά 15αρια skins 2 rune pages + καποια extra runes είναι στα 700 wins πάνω-κάτω και θα ήθελα να μάθω την αξία του..Επίσεις που μπορώ να προβάλω τον λογαριασμό όστε να βρεθεί κάποιος αγοραστής; Μπορώ να δώσω αναλυτικότερες πληροφορίες αν κάποιος ενδιαφέρετε ..
nexus5 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα στη παρέα .. Έχω έναν λογαρισμό στο League of Legends account στον οποίο έχω 88 χαρακτήρες καμιά 15αρια skins 2 rune pages + καποια extra runes είναι στα 700 wins πάνω-κάτω και θα ήθελα να μάθω την αξία του..Επίσεις που μπορώ να προβάλω τον λογαριασμό όστε να βρεθεί κάποιος αγοραστής; Μπορώ να δώσω αναλυτικότερες πληροφορίες αν κάποιος ενδιαφέρετε .. το ακουντ δν πιανει πανω απο 10ευρω, αυτα,τα win den Μετρανε,μονο ρανκς εχουνε σημασια. το τοποθετει εδω http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/ και τα σκιν κοστιζουνε το 10-20% τησ συνολικις τους αξιας! δλδ αν ειχε 20ευρω τωρα κοστιζει 2 η 4 ευρω εκτως αν εχεις σπανια σκινς μεσα οπως Pax
aplass Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Τι να πω δεν ξερω εχω καλα skin μεσα .και το θρυλικο του trynda π.χ... Λιγα μου φαινονται τα χρηματα..ευχαριστω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα