Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Γειά σας.Σκέφτομαι να πάρω καινούργιο PC.Είδα αυτόhttp://www.e-shop.gr/innovator-gamer-fx-6300-xoris-leitoyrgiko-p-PER.912842.Αξίζει;Λειτουργικό έχω αγορασμένο.Επειδή η κάρτα γραφικών δεν λέει και πολλά,έχω μια κάρτα γραφικών AMD RADEON HD 6780 2gb.Μπορεί να μπεί;
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μην το παρεις γιατι εχει ''σαπιο'' τροφοδοτικο και αρα πρεπει να παρεις και αλλο και ανεβαινει το κοστος.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 το τροφοδοτικό που υπάρχει στη συγκεκριμένη μονάδα είναι για τα μπάζα τελείως. δεν είναι ποιοτικό και επώνυμο,συνεπως τα βάτ που αναφέρει ως έξοδος είναι πλασματικά επίσης η μητρική είναι παλαιάς γενιάς,ούτε oc στον επεξεργαστή δεν μπορεί να κάνει.
KAGERO Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Τι εννοείς;(Είμαι λίγο άσχετος) το τροφοφοτικο δεν ειναι καλο ! τροφοδοτικο δινει δινει ρευμα σε ολο το συστημα ! (με λιγα και απλα λογια)
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 το τροφοφοτικο δεν ειναι καλο ! τροφοδοτικο δινει δινει ρευμα σε ολο το συστημα ! (με λιγα και απλα λογια) .Μήπως μπορούμε να το αλλάξουμε με κάποιο άλλο; το τροφοδοτικό που υπάρχει στη συγκεκριμένη μονάδα είναι για τα μπάζα τελείως. δεν είναι ποιοτικό και επώνυμο,συνεπως τα βάτ που αναφέρει ως έξοδος είναι πλασματικά επίσης η μητρική είναι παλαιάς γενιάς,ούτε oc στον επεξεργαστή δεν μπορεί να κάνει. Το overclock δεν με νοιάζει και πολύ γιατί δεν θα το χρησιμοποιήσω.Και στο PC που έχω τώρα και γίνεται δεν το χρησιμοποιώ Αν ξέρετε κανένα καλό PC σε τέτοια τιμή πείτε το.Θέλω όμως να είναι τουλάχιστον τετραπύρηνο 3 ghZ και 6 gb ram.Να είναι συμβατή η μητρική με την κάρτα γραφικών.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές το ζητάνε το κλοκάρισμα πάντως να το ξέρεις. επίσης,τα τελευταία περίπου 10; χρόνια νομίζω όλες οι κάρτες γραφικών είναι συμβατές με τις μητρικές. συμπλήρωσε τη φόρμα αναβάθμισης υπολογιστή αναλυτικά για να προταθούν κομμάτια. http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/
SOAD1981 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 δεν συμφερει γενικα να κοιτατε σε ετοιμα pc πιστευω . ποσα διαθετεις?
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Γενικα δεν ειναι καλο συστημα, δεν αξιζει να το αγορασεις. Αν θελεις κατι καλο τοτε συμπληρωσε τη φορμα. Η καρτα γραφικων που εχει πανω ειναι δυνατοτερη απο την 6780 που λες (τωρα που το λες, πρωτη φορα ακουω για 6780 καρτα, παντως δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο). Επισης αυτο που λες 6gb ram 4πυρηνος 3ghz απο το μυαλο σου τα εβγαλες η καποιος σου ειπε οτι αυτα χρειαζεσαι? Απλα απο περιεργεια.
SOAD1981 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Γενικα δεν ειναι καλο συστημα, δεν αξιζει να το αγορασεις. Αν θελεις κατι καλο τοτε συμπληρωσε τη φορμα. Η καρτα γραφικων που εχει πανω ειναι δυνατοτερη απο την 6780 που λες (τωρα που το λες, πρωτη φορα ακουω για 6780 καρτα, παντως δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο). Επισης αυτο που λες 6gb ram 4πυρηνος 3ghz απο το μυαλο σου τα εβγαλες η καποιος σου ειπε οτι αυτα χρειαζεσαι? Απλα απο περιεργεια. 6790 μαλλον εννοει
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Γενικα δεν ειναι καλο συστημα, δεν αξιζει να το αγορασεις. Αν θελεις κατι καλο τοτε συμπληρωσε τη φορμα. Η καρτα γραφικων που εχει πανω ειναι δυνατοτερη απο την 6780 που λες (τωρα που το λες, πρωτη φορα ακουω για 6780 καρτα, παντως δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο). Επισης αυτο που λες 6gb ram 4πυρηνος 3ghz απο το μυαλο σου τα εβγαλες η καποιος σου ειπε οτι αυτα χρειαζεσαι? Απλα απο περιεργεια. Μάλλον δεν θα θυμάμαι εγώ καλά το μοντέλο.Είναι 2gb και η άλλη 1.Μετράει κάτι άλλο στην κάρτα γραφικών που την κάνει καλύτερη;
TRILOBYTER Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Βασικα η μνημη δεν μετραει καθολου οταν μιλαμε για αδυναμες καρτες σαν αυτες. Σε καρτες των 350 ευρω ναι μετραει ΚΑΙ η μνημη καθως και αλλα πιο σημαντικα πραγματα. Μετρανε πολλα σε μια καρτα, για εμενα κυριως η αρχιτεκτονικη. Αυτη που εχεις ειναι 4 ετων? Δεν μπορεις να τη συγκρινεις με νεα καρτα σαν τη 250χ.
Karamol3golas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 με αυτην την καρτα : Site: sapphire r7-260x 2gb και αργοτερα βαζεις μια ψυκτρα...20 ευρω παραπανω απο αυτο που μας εδειξες,αν δεν μπορεις να τα δωσεις βαλε για αρχη 4gb ram
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 με αυτην την καρτα : Site: sapphire r7-260x 2gb και αργοτερα με αυτην την καρτα : Site: sapphire r7-260x 2gb και αργοτερα βαζεις μια ψυκτρα...20 ευρω παραπανω απο αυτο που μας εδειξες,αν δεν μπορεις να τα δωσεις βαλε για αρχη 4gb ram βαζεις μια ψυκτρα...20 ευρω παραπανω απο αυτο που μας εδειξες,αν δεν μπορεις να τα δωσεις βαλε για αρχη 4gb ram Πολύ καλό το BUILD Φίλε keramol πολύ καλό το build,μπορώ να βάλω αυτήν την κάρτα γραφικών.Για ένα ολοκληρωμένο σύστημα χρειάζεται κάτι άλλο;(Εκτός από λειτουργικό).Τέλος,είναι δοκιμασμένο;(Χωράνε όλα στο κουτί,Μπορούν να δουλέψουν όλα). Κάτι άλλο που θέλω να πω είναι ότι κοιτάω σε έτοιμα PC γιατί δεν ξέρω αν για παράδειγμα σε ένα build όλα θα χωράνε στο κουτί και αν θα είναι συμβατά.
Rib21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μια χαρά είναι η σύνθεση!Μην σε αγχώνει αν χωράνε μέσα στο κουτί αν πάρεις κάποιο midi tower δν θα έχεις θέμα με αυτά που ψάχνεις!!!αυτό που πρέπει να σε νοιάζει είναι συμβατότητα μητρικής επεξεργαστή αν το τροφοδοτικό καλύπτει το pc that's all Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα