hgemwn Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Κάνει αντικατάσταση με refurbished... Όχι καινούργιο... Εμένα πάντως που είχε πρόβλημα το nexus ήρθαν το πήραν μου το αλλάξανε με καινούργιο και μου το ξαναεστειλαν με δικά τους έξοδα.... LG είναι τοπ αλλά αν δεν ξεκκολησουμε λίγο θα βλέπουμε μόνο την Apple και την Samsung... 1
mariostheone Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μα τι λές ανθρωπέ μου... Η Apple είναι η μόνη εταιρεία που δεν κάνει service στα προιόντα τις και σου κάνει αντικατάσταση...! Κάνει αντικατάσταση με refurbished... Όχι καινούργιο... Εμένα πάντως που είχε πρόβλημα το nexus ήρθαν το πήραν μου το αλλάξανε με καινούργιο και μου το ξαναεστειλαν με δικά τους έξοδα.... LG είναι τοπ αλλά αν δεν ξεκκολησουμε λίγο θα βλέπουμε μόνο την Apple και την Samsung... Κοινώς μου αλλάζει το χαλασμένο με ένα άλλο που κάποτε ήταν χαλασμένο αλλά το φτιάξανε. Η μόνη "πατέντα" που βλέπω είναι αυτή της πλασματικής μείωσης του χρόνου επισκευής της συσκευής σου. Κι εμένα στις 2 βδομάδες επάνω ένα χαμηλής τιμής/ποιότητας τάμπλετ κόλησε στο loading screen και δεν άνοιξε ποτέ. Ήταν ένα rebranded tablet από ελληνική εταιρεία πληροφορικής. Αν και ήταν εμφανές ότι μπορούσε να λυθεί το θέμα με επανεγκατάσταση του λογισμικού μου στείλανε καινούριο του κουτιού, κι ενώ το DOA είναι συνήθως στις 7 μέρες. Γενικά η εγγύηση της apple και σε διάρκεια και σε αντιμετώπιση από αυτά που ακούω να λέτε οι ίδιοι οι κάτοχοι ή και μη (δεν το διευκρίνισε ο προηγούμενος αν έχει iphone και αν του το αλλάξανε με καινούριο ή refurbished) δείχνει να είναι υποδεέστερη πολλών άλλων εταιρειών. Ένας χρόνος αντί για δύο, αντικατάσταση με refurbished συσκευές, κάπου είχα διαβάσει για υπολογιστές apple όπου αν ήσουν καπνιστής και είχε πιάσει η κάπνα πάνω στα ηλεκτρονικά της συσκευή δεν στην επιδιορθώνανε ως τοξική και άλλα τέτοια ωραία.
sweetemily Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Απο την στιγμη που πληρωνουμε και το research της apple, γιατι δε μας δινουν ποσοστα απο τα κερδη, αφου με αυτην την λογικη ειμαστε... επενδυτες της? αυτη η λογικη οτι πρεπει να πληρωνουμε το research ειναι λαθος.
Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Το Research της καθε εταιριας το αναλαμβανει το τμημα Marketing και οι υπευθυνοι για αυτο πληρωνονται αναλογα καμια δουλεια δεν εχουμε εμεις.Το καταλαβαινω να πληρωνεις γενικα στην εταιρια καποιες καινοτομιες οι οποιες κοστιζουν και ερευνα και γενικα δικαιολογουν το παραπανω κοστος.Αλλα η μονη καινοτομια που μου ερχεται ας πουμε τα τελευταια χρονια ειναι για τον ανιχνευτη που εχει γινει και της μοδας. Οσο για την εγγυηση που γραφω για καντε ενα γυρο και σε αλλα Forum και παλιοτερα να δειτε τι τραβαγανε πολλοι κατοχοι πχ Iphone 4s και 5 με τις εγγυησεις μετα τον πρωτο χρονο και ενω φυσικα αναφερανε τα περι Ευρωπαικης Ενωσης και των 2 ετων,μεγαλα τρεχαματα ηχαν με τα καταστηματα και αλλωστε δεν ειναι και τυχαια η κακη φημη που απεκτησε η Arvato ειδικα με τα Iphone... Εγω δεν ειμαι κατα της Apple οσον αφορα τα προιοντα της,με την τιμολογηση φυσικα ειμαι αλλα αυτη ηταν ετσι οπως ειπαν σωστα καποια παιδια απο τοτε που εφτιαξε τον πρωτο υπολογιστη που κοστιζε τα 2 απο τον αντιστοιχο IBM. Στην εγγυηση ομως ακομα και σημερα η εταιρια πασχει και αυτο το παραδεχονται ολοι. Και ειναι κατι που δικαιουμαστε σαν καταναλωτες και δεν μας δινουν αυτο ειναι που με νευριαζει περισσοτερο.
hgemwn Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 http://www.androidauthority.com/android-lollipop-experiences-less-app-crashes-than-ios-8-587210/ Μην παίρνει κανένας Android... Crashαρει....
bdancer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Αν και να ενημερώσω οτι αυτός ο διπύρηνος είναι καλύτερος σε όλα benchmark από τον 4 πύρηνο και 8 πύρνηνο άλλων εταιριών... σε single core όμως...
nickelodeon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 http://www.androidauthority.com/android-lollipop-experiences-less-app-crashes-than-ios-8-587210/ Μην παίρνει κανένας Android... Crashαρει.... Μην τα πετάς έτσι τα link ρε παιδάκι μου θα γίνει αντεπίθεση από το bot και θα σπαμάρει ακόμη και στο μπλα-μπλα για το πόσο σπουδαία είναι η apple και πόσα κέρδη παρουσιάζει. 1
qsis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 άμα έχει κέρδη η apple δε θες τη σταθερότητα, σημασία έχουν τα κέρδη 1
kirileman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 άμα έχει κέρδη η apple δε θες τη σταθερότητα, σημασία έχουν τα κέρδη Ααααχ, η στατιστική! Πάμε να κρίνουμε λίγο το αποτέλεσμα της έρευνας. 1) Lollilop φοράει το 1,6% των android συσκευών. http://www.cnet.com/news/lollipop-nibbles-off-1-6-percent-of-android-devices/ 2) iOs 8 φοράει το 68% των συσκευών. http://www.cnet.com/news/ios-8-adoption-rate-hits-68-percent/ Η διαφορά στα κρασαρίσματα είναι 0,2%! LOL Όταν μεγαλώσει το δείγμα του Lollilop, τα ξαναλέμε. 1
qsis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ααααχ, η στατιστική! αχ η στατιστική τι; για εξηγησέ το μου..
kirileman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 αχ η στατιστική τι; για εξηγησέ το μου.. http://en.wikipedia.org/wiki/How_to_Lie_with_Statistics
qsis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 ναι ξέρω πώς να πω ψέματα με τη στατιστική, εδώ πού το βλέπεις το ψέμα.. έκανες κάποιο υπολογισμό; ακόμα και αν ο πληθυσμός των χρηστών lollipop είναι σαφώς πιο μικρός από αυτών του τελευταίου ios, ακόμα και αν αφορά κυρίως συσκευές google (που από την εμπειρία μου είναι φοβερά σταθερές, σε σχέση με τις διάφορες custom παπαρο-rom εταιρειών ή μη) και πάλι πρόκειται για κάποια εκατομμύρια χρήστες, οπότε μια χαρά μπορεί να συγκριθεί το ποσοστό του με αυτό του ios
kirileman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ό,τι έγραψα. Τί θες να εξηγήσω; Το περιθώριο στατιστικού σφάλματος; Τη σημασία του δείγματος; ακόμα και αν ο πληθυσμός των χρηστών lollipop είναι σαφώς πιο μικρός από αυτών του τελευταίου ios, ακόμα και αν αφορά κυρίως συσκευές google (που από την εμπειρία μου είναι φοβερά σταθερές, σε σχέση με τις διάφορες custom παπαρο-rom εταιρειών ή μη) και πάλι πρόκειται για κάποια εκατομμύρια χρήστες, οπότε μια χαρά μπορεί να συγκριθεί το ποσοστό του με αυτό του ios Όχι, δε μπορεί. Γιατί και σε απόλυτο αριθμό είναι πολύ μικρότερο το νούμερο αλλά και το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό γιατί αφορά συγκεκριμένες συσκευές, πχ τα τελευταία και καλύτερα μοντέλα συγκεκριμένων εταιρειών (σε αντίθεση με το iOs 8 που φοριέται από νέες, παλιές, ισχυρές, ανίσχυρες, smartphones, tablets κλπ). Γενικώς είναι μια σαχλαμάρα και μισή η είδηση και αναπαράγεται κυρίως μεταξύ ορισμένων λοβοτομημένων χρηστών (οι παρόντες προφανώς εξαιρούνται) και κάποιων click-whore μέσων ενημέρωσης. Πιο έγκυρη είναι η είδηση της προφητείας του Παΐσιου για το χρέος. 1
hgemwn Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 http://www.zdnet.com/article/android-lollipop-more-stable-than-ios-8/ Δείτε και εσείς αυτό και μην λέτε ότι θέλετε και βγάζετε συμπεράσματα... Και σε αυτό αναλογιστειται ότι το 80% της παγκόσμιας αγοράς είναι Android...
qsis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 @kirileman δηλαδή αν πω ότι η Δανία έχει χαμηλότερη εγκληματικότητα από την Ινδία ή μεγαλύτερο μέσο εισόδημα δε θα το δεχτείς γιατί η μία έχει 5.5εκ κατοίκους και η άλλη 1.2 δις; ο πληθυσμός του lollipop σήμερα είναι αυτός που είναι και οι χρήστες του έχουν λιγότερα ποσοστιαία κρασαρίσματα από αυτούς που έχουν ios 8, στο μέλλον μπορεί αυτό να μεταβληθεί, αλλά σήμερα είναι έτσι τα πράγματα δε καταλαβαίνω πού βλέπεις τη πλεκτάνη, ειλικρινά YΓ και το 5.0.x πάντως υπάρχει και σε συσκευές της google από το '12 (n7 & n4) , δεν είναι μόνο σε κορυφαίες ή πρόσφατες συσκευές http://www.zdnet.com/article/android-lollipop-more-stable-than-ios-8/Δείτε και εσείς αυτό και μην λέτε ότι θέλετε και βγάζετε συμπεράσματα... Και σε αυτό αναλογιστειται ότι το 80% της παγκόσμιας αγοράς είναι Android... μα ούτε αυτό έχει σημασία, μιλάμε για τόσο μεγάλους αριθμούς που τα ποσοστά επί ποσοστών δεν έχουν νόημα να αναλύονται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα