GreyHorse Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ναι τα έχω σκεφτεί όλα παιδιά και τα λεφτά που θα δώσω και αν τα πάρω..γιατι στην υπόθεση αυτή εγώ είμαι καλυμενος ο πωλητής έχει αρνιτικι συμπεριφορα ώστε να δώσει το αποκομα από τα ελτα και τα λεφτά μου πίσω..εφοσον θα πάω δικαστικός δεν θα διξω κανένα έλεος τη μεγαλύτερη ποινή θα ζητήσω...οσο για τα λεφτά όπως ανέφερα αν κερδίσω θα πάρω πολα παραπανο από οσο έχασα και όλα θα τα πληρώσει ο άλλος. Ωχ, να μαντέψω, ψηφίζεις κιόλας; Να μεταφέρεις τα εκλογικά σου δικαιώματα στην άλλη άκρη της Ελλάδας, το σκέφτηκες; Παντως μεχρι να τα παρεις(αν τα παρεις) τα χρηματα, πιθανον θα εχει βγει το PS5 …….. Και 6... Αν τα πάρει, σιγά μην τα πάρει. 1
GreyHorse Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Χεχε χάρη είμαστε στο προτο..απλα δεν ξέρω πως να σβήσω τα αλλα.. Μην ανησυχείς θα στα σβήσουν όλα οι moderators..
GreyHorse Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω πως σβήνουμε τα αλλα 2 θέματα παιδιά.. Σου είπα ήδη θα σβηστούν και τα τρία. Τζάμπα απαντάς, σε τρολάρουμε όλοι μας.
alex_may Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Παντως μεχρι να τα παρεις(αν τα παρεις) τα χρηματα, πιθανον θα εχει βγει το PS5 …….. Εγώ τα χρήματα μου πισω θέλω και δεν θα τα παρατήσω οσο για τι χρονική περίοδο θα το τρέξω οσο πιο γρήγορα γίνεται..δεν με ενδιαφέρει το χρηματικό ποσό που θα δώσω καθος θα τα πάρω όλα πισω.. Ωχ, να μαντέψω, ψηφίζεις κιόλας; Να μεταφέρεις τα εκλογικά σου δικαιώματα στην άλλη άκρη της Ελλάδας, το σκέφτηκες; Και 6... Αν τα πάρει, σιγά μην τα πάρει. Σχετικά με όλα αυτά απλά δεν ξέρετε τι άνθρωπος ειμαι..εγώ δεν πειράζω κανένα και ούτε ασχολουμε επιδι δεν με ενδιαφέρει αλλά αν με πειράξει κάποιος η συμπεριφερθεί ανάλογα θα έχει τα αντίποινα του χωρίς καθυστερήσεις και έλεος.. 2
Unabomber Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Για πολυ σιγουρο σε κοβω….. Σκεψου ομως, εδω φονο κανεις και σε βρισκουν ελαφρυντικα…..
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ μπορεί να είναι κάποιος, για να αγοράζει εν έτει 2015 κατι απο άγνωστο χωρις αντικαταβολή; πάντως λιγότερο απο τον βλάκα που αγοράζει με αντικαταβολή ενα κουτι κουράδες.
alex_may Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Για πολυ σιγουρο σε κοβω….. Σκεψου ομως, εδω φονο κανεις και σε βρισκουν ελαφρυντικα….. Εγώ ακόμα και τρίχα από το κεφάλι μου να πέσει θα το κάνω παγκόσμιο ζήτημα ώστε να βρεθεί..σε τέτοια φάση
Unabomber Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Σε παρομοια φαση, πριν 2-3 χρονια υπηρχε ενας που εκανε τετοιου ειδους online απατες….. Βρεθηκαν ολοι οσοι την ειχαν πατησει και του εκαναν μηνυση κλπ…… το αποτελεσμα ξερεις ποιο ηταν? Μαντεψε…... tip: δεν μιλαμε για απατες 300-400εuros οσο κανει δηλαδη το ps4. αλλα για κατι χιλιαρικα…..
alex_may Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Σε παρομοια φαση, πριν 2-3 χρονια υπηρχε ενας που εκανε τετοιου ειδους online απατες….. Ωραία από οσο μου λες δηλαδή ζούμε σε ένα κόσμο χάους..οπου αν καλοσχεδιασεις κάτι τι πέτυχες..και ακόμα αν σε ποιασουν μετά απο ολα αυτά το πολύ πολύ να πας φυλακή.. Βρεθηκαν ολοι οσοι την ειχαν πατησει και του εκαναν μηνυση κλπ…… το αποτελεσμα ξερεις ποιο ηταν? Μαντεψε…... tip: δεν μιλαμε για απατες 300-400εuros οσο κανει δηλαδη το ps4. αλλα για κατι χιλιαρικα….. Ωραία από οσο μου λες δηλαδή ζούμε σε ένα κόσμο χάους..οπου αν καλοσχεδιασεις κάτι τι πέτυχες..και ακόμα αν σε ποιασουν μετά απο ολα αυτά το πολύ πολύ να πας φυλακή..Οσο για αυτούς που κανανε απάτες 4 χρονακια φυλακή όλα δικά τους. 1
*nenya* Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Alex μαζί σου, καλά θα τους κάνεις. Δεν έχει σημασία το ποσό, το θέμα είναι ότι παίχτηκε απάτη και ο topic starter θέλει και ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να βρει το δίκιο του. Δηλαδή τί; Επειδή υπάρχει σαπίλα γύρω μας πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια και να κάτσουμε και στα 4 να μας πηδήξει ο κάθε απατεώνας; Ε όχι. Δικαστικά λοιπόν και μακάρι να βρεις σύντομα την άκρη. Good luck! 17
Unabomber Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Βρε δεν ειπαμε το αντιθετο, ισα ισα να βρει το δικιο του ο ανθρωπος……. ΑΛΛΑ…….. αν δεν εχεις ακουσει και τις 2 πλευρες, δεν μπορεις να βγαλεις σωστο συμπερασμα…. Εδω ακουμε μονο την μια πλευρα, που στο κατω κατω, δεν ξερουμε αν λεει την αληθεια ή οχι….. Ποιος σου λεει οτι δεν παρελαβε κανονικα το ps4 και κανει ολη την μανουρα τωρα για να παρει και τα χρηματα μαζι…... Think about it.
Razor_7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Λες να πανε φυλακη για ενα PS4 ? Για μένα οχι για ένα PS4 αλλά για ένα 3310 του 1826 έπρεπε να πάνε μέσα.Δεν είναι τόσο το μέγεθος αλλά η πράξη (χώρια που δε γνωρίζουμε και για το μέγεθος,αν π.χ. έγινε σε άλλους 20-50 αλλά για την οικονομία της συζήτησης ας θεωρήσουμε πως δεν έγινε)Σίγουρα όμως αυτός που το έκανε μία, θα το ξανακάνει αφού έπιασε,αλλά στην Ελλάδα του ωχαδερφισμού με απόψεις του στυλ "για 300€ κάνεις έτσι,εεέλα ρε λαλακα,καταγγελίες και @@διες" τί να περιμένεις? Εδω ο άλλος στο τοπικ των προσφορών έκανε καταγγελία σε μεγάλη αλυσίδα και έδωσε το κείμενο της καταγγελίας, το λόγο που έγινε και τα σχετικά ώστε να ενημερώσει και του υπόλοιπους και οι άλλοι ασχολούνταν απο κάτω για το "πόσα λεφτά παίζει να πληρώσεις αν πάει δικαστικά?" και "δεν αξίζει το χρόνο που χάνεις" και άλλες τέτοιες παπάτζες,λες και τους ζήτησε δανεικά στην τελική.Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος,ανέκαθεν γινόταν αυτό βέβαια στην Ελλάδα . Όλα τα παραπάνω υπό την βάση του οτι όντως υπήρξε απάτη,πάνω στην οποία νομίζω στηρίχτηκαν και οι προηγούμενοι. 6
mylo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 φίλε μου Ts γιαυτό λέμε ποτε μην κάνετε κατάθεση στην τράπεζα πριν δείτε το προιον που θέλετε. ή έστω με κάποιον τρόπο να εξασφαλίσεις ότι ο άλλος δεν είναι απατεων.... 1
haris_216 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Χεχε χάρη είμαστε στο προτο..απλα δεν ξέρω πως να σβήσω τα αλλα.. Α, τότε δεν απαντάω άλλο. Αφού εγώ είμαι του...τζόκερ 3
Silenzio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ψυχική οδύνη φυσικά και έχεις γιατί ενώ θεωρείς οτι πραγματοποιείς μια συναλλαγή (με μεγάλο χρηματικό αντίτιμο) οταν διαπιστώσεις ότι ήταν απάτη πως θα νοιώσεις ? θα είσαι ήρεμος ψυχικά ? δε το νομίζω και θα έχει και διάρκεια αυτή η κατάσταση. (άλλο τώρα το θέμα ότι είναι ριψοκίνδυνο να κάνεις κατάθεση είτε αντικαταβολή το ίδιο πράγμα είναι, αντί να κοροιδεύετε το παιδί να βλέπετε τη κωλοσυμπεριφορά ορισμένων μελών που δε σέβονται τίποτα, για μένα θέλει 10πλάσιο χρηματικό αντίτιμο ως πρόστιμο, να τους κυνηγήσεις όσο δε πάει φίλε μου, και εφόσον έκανες κατάθεση έχεις και τα στοιχεία) 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις