Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζio10---μα ακόμα και να παραδόθηκε το δέμα αφού του ζήτησα το χαρτί από τα ελτα αμέσως με το που είδα ότι ο κωδικός δεν υπήρχε και δεν το έστειλε..εγω από τη μεριά μου ειμαι καθαρός παρέδωσα όλες τις συνομιλίες αγγελίες στην ασφάλεια έκανα την μήνυση και τώρα παρακολουθώ ποτε θα γίνει το δικαστήριο..απο όσο είδα είναι 4 χρονια φυλάκιση για απάτη και η αποζημίωση που μπορώ να δικαιούμαι είναι τα τριπλασια λεφτά + ψυχικές οδεινες.

• Like 2
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παιδιά όλες η απαντήσεις σωστές απλά είναι να μη σου τύχει λάθος άτομο..οσο για τα δικαστικά ο πωλητής από όσο μου είπε δεν έχει θέμα και πως θα με επερνε τηλεφωνώ εισαγγελέας αλλά τιποτα δεν έγινε..οσον αφορά τα χαρτιά τα ετοιμάζω..από μεριας μου βιαστικά γενικά με το θέμα αγοράς γιατί πάντα καινούργια πράγματα του μαγαζιού αγοράζω και είπα να πάρω αυτό το ps4..όπως λέει η παροιμία το πάθημα μου μάθημα..

Κάτι άλλο παιδιά πως σβήνω το άλλο θέμα που έχω αναρτήσει?

Δημοσ.

Είναι μόλις το τρίτο ίδιο (ολόιδιο) θέμα που ανοίγει ο συνφορουμίτης.

Άντε με το καλό να τα 100στήσει

• Like 1
Δημοσ.

Και ολα αυτα ξερεις ποτε θα γινουν ε ? και ποτε θα παρεις τα χρηματα σου πισω (αν τα παρεις)

Τα χρήματα που θα δώσει για τις μηνύσεις τα ξέχασες;

• Like 1
Δημοσ.

αυτο με την ψυχικη οδεινη σε κατι τετοιες περιπτωσεις δεν το καταλαβα ποτε.

Οκ να τρακαρεις περνας ενα σοκ. Τωρα να μην σου εστειλε ο αλλςο το δεμα δεν βλεπω κατι που να προκαλει αποζημιωση για ψυχικη οδεινη.

Δεν αναφερομαι σε σενα γενικα το εχω απορεια

Τρία ίδια θέματα άνοιξε, τι άλλη απόδειξη θέλεις για την ψυχική οδύνη;

Και απαντά και στα τρία μάλιστα

:P

• Like 1
Δημοσ.

.απο όσο είδα είναι 4 χρονια φυλάκιση για απάτη και η αποζημίωση που μπορώ να δικαιούμαι είναι τα τριπλασια λεφτά + ψυχικές οδεινες.

Λες να πανε φυλακη για ενα PS4 ?  :-(

• Like 1
Δημοσ.

Ναι τα έχω σκεφτεί όλα παιδιά και τα λεφτά που θα δώσω και αν τα πάρω..γιατι στην υπόθεση αυτή εγώ είμαι καλυμενος ο πωλητής έχει αρνιτικι συμπεριφορα ώστε να δώσει το αποκομα από τα ελτα και τα λεφτά μου πίσω..εφοσον θα πάω δικαστικός δεν θα διξω κανένα έλεος τη μεγαλύτερη ποινή θα ζητήσω...οσο για τα λεφτά όπως ανέφερα αν κερδίσω θα πάρω πολα παραπανο από οσο έχασα και όλα θα τα πληρώσει ο άλλος.

Δημοσ.

Ζητα και θανατικη ποινη αν μπορεις….. :-(

Και σε ποσο καιρο υπολογιζεις να γινει το δικαστηριο και να παρεις και τα χρηματα σου πισω στο περιπου ?

• Like 1
Δημοσ.

Αμα γινόταν ναι θα το ζητούσα και αυτο(την θανατική ποινή όπως κάποτε)..οσο για τον χρόνο δεν γνωρίζω ακόμα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...