alex_may Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ζio10---μα ακόμα και να παραδόθηκε το δέμα αφού του ζήτησα το χαρτί από τα ελτα αμέσως με το που είδα ότι ο κωδικός δεν υπήρχε και δεν το έστειλε..εγω από τη μεριά μου ειμαι καθαρός παρέδωσα όλες τις συνομιλίες αγγελίες στην ασφάλεια έκανα την μήνυση και τώρα παρακολουθώ ποτε θα γίνει το δικαστήριο..απο όσο είδα είναι 4 χρονια φυλάκιση για απάτη και η αποζημίωση που μπορώ να δικαιούμαι είναι τα τριπλασια λεφτά + ψυχικές οδεινες. 2
alex_may Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά όλες η απαντήσεις σωστές απλά είναι να μη σου τύχει λάθος άτομο..οσο για τα δικαστικά ο πωλητής από όσο μου είπε δεν έχει θέμα και πως θα με επερνε τηλεφωνώ εισαγγελέας αλλά τιποτα δεν έγινε..οσον αφορά τα χαρτιά τα ετοιμάζω..από μεριας μου βιαστικά γενικά με το θέμα αγοράς γιατί πάντα καινούργια πράγματα του μαγαζιού αγοράζω και είπα να πάρω αυτό το ps4..όπως λέει η παροιμία το πάθημα μου μάθημα.. Κάτι άλλο παιδιά πως σβήνω το άλλο θέμα που έχω αναρτήσει?
haris_216 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Είναι μόλις το τρίτο ίδιο (ολόιδιο) θέμα που ανοίγει ο συνφορουμίτης. Άντε με το καλό να τα 100στήσει 1
Unabomber Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Και ολα αυτα ξερεις ποτε θα γινουν ε ? και ποτε θα παρεις τα χρηματα σου πισω (αν τα παρεις)
GreyHorse Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Και ολα αυτα ξερεις ποτε θα γινουν ε ? και ποτε θα παρεις τα χρηματα σου πισω (αν τα παρεις) Τα χρήματα που θα δώσει για τις μηνύσεις τα ξέχασες; 1
GreyHorse Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 αυτο με την ψυχικη οδεινη σε κατι τετοιες περιπτωσεις δεν το καταλαβα ποτε. Οκ να τρακαρεις περνας ενα σοκ. Τωρα να μην σου εστειλε ο αλλςο το δεμα δεν βλεπω κατι που να προκαλει αποζημιωση για ψυχικη οδεινη. Δεν αναφερομαι σε σενα γενικα το εχω απορεια Τρία ίδια θέματα άνοιξε, τι άλλη απόδειξη θέλεις για την ψυχική οδύνη;Και απαντά και στα τρία μάλιστα 1
Unabomber Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 .απο όσο είδα είναι 4 χρονια φυλάκιση για απάτη και η αποζημίωση που μπορώ να δικαιούμαι είναι τα τριπλασια λεφτά + ψυχικές οδεινες. Λες να πανε φυλακη για ενα PS4 ? 1
haris_216 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 .....................Κάτι άλλο παιδιά πως σβήνω τοA άλλοA θέμαTA που έχω αναρτήσει? 1
panos2171 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Για 300-400€ χασούρα πόσο πάνε τα δικαστικά έξοδα; Και 1200 να πάρεις αποζημίωση δηλαδή θα σου μείνουν έστω τα 300 που έχασες;
alex_may Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ναι τα έχω σκεφτεί όλα παιδιά και τα λεφτά που θα δώσω και αν τα πάρω..γιατι στην υπόθεση αυτή εγώ είμαι καλυμενος ο πωλητής έχει αρνιτικι συμπεριφορα ώστε να δώσει το αποκομα από τα ελτα και τα λεφτά μου πίσω..εφοσον θα πάω δικαστικός δεν θα διξω κανένα έλεος τη μεγαλύτερη ποινή θα ζητήσω...οσο για τα λεφτά όπως ανέφερα αν κερδίσω θα πάρω πολα παραπανο από οσο έχασα και όλα θα τα πληρώσει ο άλλος.
Unabomber Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ζητα και θανατικη ποινη αν μπορεις….. Και σε ποσο καιρο υπολογιζεις να γινει το δικαστηριο και να παρεις και τα χρηματα σου πισω στο περιπου ? 1
alex_may Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Αμα γινόταν ναι θα το ζητούσα και αυτο(την θανατική ποινή όπως κάποτε)..οσο για τον χρόνο δεν γνωρίζω ακόμα..
alex_may Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Χεχε χάρη είμαστε στο προτο..απλα δεν ξέρω πως να σβήσω τα αλλα..
Unabomber Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Παντως μεχρι να τα παρεις(αν τα παρεις) τα χρηματα, πιθανον θα εχει βγει το PS5 …….. 1
alex_may Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω πως σβήνουμε τα αλλα 2 θέματα παιδιά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις