Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου (από την στιγμή που έχεις το δίκιο με το μέρος σου). Θέλει υπομονή και επιμονή.

Αρχικά, συμβουλέψου δικηγόρο για τις επόμενες κινήσεις σου, και βάλτον να τον καλέσει.

Μια ερώτηση μόνο. Αυτόν, μπορείς και τον βρίσκεις κανονικά πχ σε τηλέφωνα, e-mails κλπ?

Edit: Ψυχική οδύνη είναι για περίπτωση θανάτου. Ηθική βλάβη θέλεις να πεις.

file moy tilefona den edwse  o sigkekrimenos  gia prosopikous logous  kai  oti   den empisteyete  tin selida apo  oso moy eipe ...alla exw   dieythinsi katoikias kai episis exw ton trapeziko  logariasmo   pou  mporw na vrw amesa tilefona -dieythinsi katoikias kai loipa...oso  gia psixikes odeines file mou epidei eimai anthropos  - o logos einai  nomos ... an  pw kati etsi tha ginei  kai  epidi  o sygkekrimenos eipe  polla psemata  i psixiki odeinei moy  exei ftasei sto kokkino ...giati ama sou lene  oti tha sou dwsoun ta lefta pisw ..perpatas  11 xiliometra  na as sti trapeza kai na sou lene oti den eixes kinisi ston  logariasmo sou kai na perpatas 3ana  alla 11  xiliometra na pas  sto spiti pisw ..pes mou esy meta an den einai  psixosomatiki odeini ...apla lew ola ayta poy travi3a tha ta plirwsei me to parapano..oute  migaki sto aera den tha afisw ... 

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

φίλε μου, όλοι θέλουν να δκαιωθείς, και εσύ και όσοι αδικήθηκαν με τέτοιες απάτες.
Κάνε ένα κόπο όμως και μη γράφεις σε greeklish, εκτός από το ότι απαγορεύεται στο φόρουμ, είναι και πολύ άσχημο.
όπως και να έχει, αν υπάρξει κάποια εξέλιξη στι θέμα μοιράσου την μαζί μας.

• Like 1
Δημοσ.

Το λάθος είναι 90% του topic starter μιας και δέχτηκε έναν τρόπο συναλλαγής που δεν του διασφάλιζε τα χρήματα του.Από εκεί και πέρα αφού έγινε η ζημιά έχεις 2 επιλογές.Είτε κάθεσαι στα αυγά σου και σκέφτεσαι τι έκανες ώστε να μην ξαναφάς πίτα και δεν τραβιέσαι στα δικαστήρια ή καταφεύγεις σε ένα δικηγόρο.Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω η διαδικασία είναι χρονοβόρα όπως πολύ πιθανόν να είναι και κοστοβόρα.Βέβαια θα υπάρξει ηθική δικαίωση και ίσως και οικονομική(το πιο πιθανό βέβαια είναι να μπεις μέσα οικονομικά).Η επιλογή είναι δική σου.

• Like 2
Δημοσ.

.perpatas  11 xiliometra  na as sti trapeza kai na sou lene oti den eixes kinisi ston  logariasmo sou kai na perpatas 3ana  alla 11  xiliometra na pas  sto spiti pisw ..pes mou esy meta an den einai  psixosomatiki odeini ...

Κάνε ένα e-banking κι εσύ...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω,αλλά γέλασα πολύ με αυτό.

"Έχω μπαμπά αστυνομικό και γυναίκα εισαγγελέα και θα σε βάλει μέσα!!!". :-D

a kai o  idios einai logistis me 2 paidia...oso kai na mou leei kai ton Papa apo tin rwmi na mou ferei mazi tha toys dikasw...exw olo to  dikaio me to meros moy ..

No1 arnisi  arithmo tilefonou gia epoikinonia

No2 arnisi  apostolis apokomatos ton elta 

No3 arnisi  epistrofils  xrimaton gia pseydeis isxirismous..

No4 exw egw  kai h asfaleia -  oles tis  sizitisis  -aggelies-profil--apokoma apo tin katathesi  se trapeziko logariasmo

Egw kai ta stoixeia moy edwsa kai to kinito  .den fovamai tipota... proxoraw kanonika to thema.. :D  

Δημοσ.

Απο τραπεζικο λογαριασμο, μονο με εισαγγελικη εντολη μπορεις να δεις ονοματα, addresses κλπ. I am just saying... Δεν ειναι τοσο ευκολο.

• Like 1
Δημοσ.

Στοιχημα ο τυπος δεν εχει παει ουτε αστυνομια, ουτε δικηγορο και τα γραφει ολα αυτα εδω περα με την ελπιδα οτι αυτοι που τον κλεψανε (αν εγινε στα αληθεια) τα δουνε και φοβηθουν.

O kathenas  exei tin apopsi toy ...kai   otan o Armstrong  pige sto  feggari  legane oti  olo ayto itan kinimatografiko   gyrisma...Egw 3erw ti exw kanei kai to poso  dikaio exw Opote file opws eipa  kathenas  pisteyei  oti thelei ..einai  forus sizitis..

+1

Αν είχε πάει σε δικηγόρο, αποκλείεται να του έλεγε για "ψυχική οδύνη".

Εκτός αν πήγε σε αυτόν.

O swstos oros einai Traymatiki  empeiria  sigkekrimena file ..apla den mporousa na to thimithhw akirivos  gia ayto  evala psixiki odyni...alla kai pali apo ti stigmi poy diatarasete  i psyxologia toy anthropou  pws  alliws to les ayto ?? diataraxi psixologia ??

Δημοσ.

φίλε μου, όλοι θέλουν να δκαιωθείς, και εσύ και όσοι αδικήθηκαν με τέτοιες απάτες.

Κάνε ένα κόπο όμως και μη γράφεις σε greeklish, εκτός από το ότι απαγορεύεται στο φόρουμ, είναι και πολύ άσχημο.

όπως και να έχει, αν υπάρξει κάποια εξέλιξη στι θέμα μοιράσου την μαζί μας.

Συγνωμη για τα Greeklish λαθος μου..ευχαρηστω  για τιν  υπενθιμισι 

Το λάθος είναι 90% του topic starter μιας και δέχτηκε έναν τρόπο συναλλαγής που δεν του διασφάλιζε τα χρήματα του.Από εκεί και πέρα αφού έγινε η ζημιά έχεις 2 επιλογές.Είτε κάθεσαι στα αυγά σου και σκέφτεσαι τι έκανες ώστε να μην ξαναφάς πίτα και δεν τραβιέσαι στα δικαστήρια ή καταφεύγεις σε ένα δικηγόρο.Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω η διαδικασία είναι χρονοβόρα όπως πολύ πιθανόν να είναι και κοστοβόρα.Βέβαια θα υπάρξει ηθική δικαίωση και ίσως και οικονομική(το πιο πιθανό βέβαια είναι να μπεις μέσα οικονομικά).Η επιλογή είναι δική σου.

Εγω  απο πλευρας μου δεν θα το αφησω ετσι ..και θα γυρισω  τον κοσμο αναποδα αν χρειαστει αλλα δεν  θα περασει ετσι αυτο..Οπως  ο χρονος που δεν θα αφισω να περασει   ετσι και τα λεφτα  θα   εξασφαλισω να τα παρω ολα  με το παραπανο  ουτε 00.1 λεπτο δεν θα αφησω...

Απο τραπεζικο λογαριασμο, μονο με εισαγγελικη εντολη μπορεις να δεις ονοματα, addresses κλπ. I am just saying... Δεν ειναι τοσο ευκολο.

θα την βγαλω και την εισαγγελικη εντολη..οπως απαντησα πριν τιποτα δεν θα περασει ετσι απλα..

στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπυρχε μεταφορικο  και αν επρεπε να περιμενω το υπερασττικο λεωφορειο θα εκλεινε   η τραπεζα  και επιδι  δεν μου αρεσει να χανω  ωρα πηγα με τα ποδια..διοτι  οταν  ειναι να σου δωσουν τα λεφτα πισω δεν χανεις χρονο...Εγω προσοπικα ενεργω ετσι ..τωρα στη αποφαση καταθεσις  βιαστικα....οσα  βιαστικα και  λαθοι  να παραδεχτω  τα λεφτα δεν τα φερνω   πισω..απλα θα πληρωσει ο ενοχος  και εγω  ημουν παντα να αγοραζω  καινουρια πραγματα του  μαγαζιου  1 φορα ειπα να παρω κατι μεταχειρισμενο και βγηκε στο μεγαλυτερο λαθος  που  μπορουσα να κανω...Οποτε ξανα μεταχειρισμενα ποτε ..

Δημοσ.

Όρεξη έχεις κι εσύ να διαβάσουμε θέμα "μου πήραν τα στοιχεία του ebanking με ιό και μου μετέφεραν τα λεφτά στον τάδε λογαριασμό; Αλλά έχω το νούμερο της κατάθεσης, πάω εισαγγελέα για μήνυση!"

• Like 4
Δημοσ.

Παιδια εγω απο μερος μου  ενοιμερωσα το φορουμ διοτι το  θεωρισα σωστο να το ξερετε και εσεις...γιατι   ειχα διαβασει και  σε προηγουμενα θεματα πως ειχαν γινει  τετοιου  ειδους απατες  και  τα θυματα δεν ανεφεραν τιποτα στο φορουν  πραγμα που  πρωσοπικα θεωρο λαθος... Οποτε ετσι κοινοποιισα το  θεμα ..Τωρα για ψυχικες  οδυνες και δικιγορικα θεματα  δεν εχω ασχολιθει ποτε καθος  δεν ειχα   θεμα με κανεναν ποτε   αλλα απο τι στιγμη που χρειαζεται να ασχοληθω θα ενοιμεροθω και θα μαθω τα παωτα ..Προσοπικ σε ολες τισ  συναλαγες  που ειχα ημουν και ειμαι σωστος-εξυπιρετικος παντα   ετσι εχω την αναλογη συμπερηφορα και προτιμισει απο πολους..Αυτα ειχα να πω παιδια τωρα στη πορεια εχει τρεξιμο το  θεματος με  το δικιγορικο γραφειο που ειδικευεται πανω στο ηλεκτρονικο εγκλημα...ευχομαι να μη βρεθει κανεις σε  παρομοια  κατασταση  και οι αγορες να γινονται  παντα απο μαγαζι Η  απο ανθροπους  σωστους με ολη την ενοια των λεξεων..

Δημοσ.
alex_may

καλα κανεις, μαζι σου, ελπιζω να βρεις το δικιο σου και αν τα δικαστηρια πλεον στην χωρα αυτη ειναι τοσο ΓΤΠ που ξερουν μονο να φυλακιζουν 2 τσιγαρα υπαρχει και η αυτοδικια της οποιας ειμαι μεγας υποστηρικτης!!

δυο θεματα:

1) οι δικιγοροι πολλες φορες στα φουσκωνουν οτι δηλαδη θα παρεις αυτο και το αλλο και το παραλο, θα τους γ*μησουμε κτλπ.. παντως και εγω πιστευω οτι μπορει να στοιχειοθετηθει ψυχικη οδυνη..

επισης ειμαι σιγουρος οτι εσυ ειχες οργανωσει παρτυ με το καινουριο σου ΠΣ4 και ειχες προσκαλεσει 10 φιλους σου να παιξετε ολοι μαζι οι οποιοι οταν ηρθαν και τους ειπες οτι δε το εχεις σε δουλεβαν και σε δουλεβουν ακομα, εχεις γινει το παιδι τις φαπας και αλλα τετοια;)

2) τα δικαστικα εξοδα σε περιπτωση που κερδισεις την υποθεση (και αν ισχυουν αυτα π λες θα την κερδισεις) θα τα πληρωσει ο αλλος. δες μονο τα $$ που θελει ο δικηγορος κ τα λεφτα της μυνησης που υποθετω ηδη εδωσες.

3) οτααν με το καλο γινει η δικη ενημερωσε μας! καλη τυχη!

• Like 1
Δημοσ.

alex_may

καλα κανεις, μαζι σου, ελπιζω να βρεις το δικιο σου και αν τα δικαστηρια πλεον στην χωρα αυτη ειναι τοσο ΓΤΠ που ξερουν μονο να φυλακιζουν 2 τσιγαρα υπαρχει και η αυτοδικια της οποιας ειμαι μεγας υποστηρικτης!!

δυο θεματα:

1) οι δικιγοροι πολλες φορες στα φουσκωνουν οτι δηλαδη θα παρεις αυτο και το αλλο και το παραλο, θα τους γ*μησουμε κτλπ.. παντως και εγω πιστευω οτι μπορει να στοιχειοθετηθει ψυχικη οδυνη..

επισης ειμαι σιγουρος οτι εσυ ειχες οργανωσει παρτυ με το καινουριο σου ΠΣ4 και ειχες προσκαλεσει 10 φιλους σου να παιξετε ολοι μαζι οι οποιοι οταν ηρθαν και τους ειπες οτι δε το εχεις σε δουλεβαν και σε δουλεβουν ακομα, εχεις γινει το παιδι τις φαπας και αλλα τετοια ;)

2) τα δικαστικα εξοδα σε περιπτωση που κερδισεις την υποθεση (και αν ισχυουν αυτα π λες θα την κερδισεις) θα τα πληρωσει ο αλλος. δες μονο τα $$ που θελει ο δικηγορος κ τα λεφτα της μυνησης που υποθετω ηδη εδωσες.

3) οτααν με το καλο γινει η δικη ενημερωσε μας! καλη τυχη!

Ενοειται  οτι θα ενημερωσω την ιστοσελιδα ωστε να ξερετε πως να κινιθειται..γιατι παιδια  οπως ανεφερα και  αναφερω παντα  τα ανθρωποινα  αισθηματα   και γενικα ο ανθρωπος ειναι  ανεκτιμιτις αξιας ..εγκαταλειπω  τωρα εχω να μαγειρεψω φαγητο για την οικογενεια..Μηλιστε  ελευθερα και  μι φοβασται τιποτα γιατι ειμαστε ανθρωποι και οχι  ρομποτ..οσο εχουμε  την υποστιριξη θα αντιστεκομαστε σε ολων τον ειδων προβληματα γιατι θα ενημερονομαστε και επισις  οταν γινεται σιζιτιση του θεμτοσ σου  οι ακομα και αλλονων ειναι μια αλλη αισθηση που προσοποικα  πιστευω δεν περιγραφετε..Οποτε  μολις να ευχερισω  θα μπω να σιζιτισουμε και να ενημεροθουμε σε γενικα  θεματα .. Καλη συνεχεια σε ολα τα μελοι  να εχετε ενα ομορφο απογευμα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Εάν κάποιο μέλος έχει πρόβλημα με συναλλαγή που πραγματοποίησε από τις αγγελίες, μπορεί να προσφύγει στις αρμόδιες αρχές.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...