Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω νοικιασει εδω και 4 μηνες ενα σπιτι.αυτον τον μηνα δεν εβαλα το νοικη γτ εχει τρομερο θεμα το σπιτι με υγρασια και δεν λεει να φτιαξει την ταρατσα ενω το εχω πει επαναλημενα εδω και 2 μηνες...μου ειπε να φυγω στο τελος του μηνα.το θεμα μου ειναι αμα ειμαι καλημενος με το συμβολαιο και δεν με κυνηγηση δικαστηκα γιατι το συμβολαιο ειναι για εναν χρονο.

Δημοσ.

αφου το σπίτι όπως λες δεν κάνει βρες άλλο, κάνε καλό έλεγχο πριν το νοικιάσεις, και σε αυτον αν εχεις δωσει εγγύηση μη πληρωνεις.

Δημοσ.

Δεν θα πληρωσω το θεμα μου ειναι επειδη το συμβολαιο γραφει μεχρι τον νοεμβριο του 2015 αμα μπορει να κινηθει δικαστηκα.

Επισης σκεφτομαι να αφησω λογαριασμους απληρωτους (δεν ειναι στο ονομα μου).

Δημοσ.

Παρε φωτογραφιες να εχεις απο τα προβληματα του σπιτιου.αλλα δεν νομιζω να κινηθει δικαστικα δεν συμφερει ετσι και αλλιως. Καλα δεν το ελεγξες πριν το κλεισεις?

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Εμένα μου είχε υποσχεθεί ότι θα βάλει μόνωση και θα φτιάξει τις υγρασίες. Περίμενα ένα χρόνο αλλά τίποτα, δεν μπορώ να μείνω άλλο σ’ αυτό το σπίτι.

Αυτό που θα κάνω εγώ είναι να ξοφλήσω όλα το νοίκια και να ενημερώσω ένα μήνα νωρίτερα. Το δικό μου συμβόλαιο είναι μέσω taxis. Πρέπει να βρω πως γίνεται διακοπή από εκεί, αν το έχει κάνει κανείς ας μας ενημερώσει.

Έχε υπόψη σου ότι η υγρασία προκαλεί αναπνευστικά προβλήματα και ότι το συμβόλαιο μπορείς να το διακόψεις πρόωρα όταν συντρέχει σπουδαίος λόγος όπως λόγος υγείας. Άμα αφήσεις φέσια θα σε κυνηγήσει και με το δίκιο του.

Δημοσ.

Παρε φωτογραφιες να εχεις απο τα προβληματα του σπιτιου.αλλα δεν νομιζω να κινηθει δικαστικα δεν συμφερει ετσι και αλλιως. Καλα δεν το ελεγξες πριν το κλεισεις?

το αυτό!

Δημοσ.

το ελενξα φιλε μου και πανω στην ταρατσα ανεβηκα και φαινοταν οτι στο σημειο που υπηρχε προβλημα ειχε γινει προσφατα αλλα με της πολλες βροχες εβγαλε σε αλλο σημειο προβλημα...επισης δεν περιμενεις φρεσκοβαμενο σπιτι ανακαινισμενο να μην εχουν δωσει σημασια στην ταρατσα...απογοητευση....

θα φυγω αυτον τον μηνα και θα αφησω λογαριασμους...δεν νομιζω να κινηθει δικαστηκα για 150 ευρω.

Δημοσ.

Θα είσαι πολύ μεγάλος μαλ**ας αν αφήσεις λογαριασμούς. Σε φέσωσε αυτός με κάποιο τρόπο; Σε έκλεβε; Όχι. Εσύ γιατί να είσαι καργ**λης και να τον εξαναγκάσεις να πληρώσει τη ΔΕΗ σου;

Είναι μαλάκας κι αυτός που δεν μόνωσε την ταράτσα ενώ σου είπε ότι θα το κάνει, αλλά αδερφάκι μου κι εσύ κλέφταρος είσαι.

Δημοσ.

το ελενξα φιλε μου και πανω στην ταρατσα ανεβηκα και φαινοταν οτι στο σημειο που υπηρχε προβλημα ειχε γινει προσφατα αλλα με της πολλες βροχες εβγαλε σε αλλο σημειο προβλημα...επισης δεν περιμενεις φρεσκοβαμενο σπιτι ανακαινισμενο να μην εχουν δωσει σημασια στην ταρατσα...απογοητευση....

θα φυγω αυτον τον μηνα και θα αφησω λογαριασμους...δεν νομιζω να κινηθει δικαστηκα για 150 ευρω.

Τράβα του και μια γρατζουνιά στο αμάξι. Τα λάστιχα να μη ξεχάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...